O salata de primavara delicioasa, in care gustul sarat al branzei feta se amesteca cu dulceata capsunilor si da nastere unui adevarat rasfat.
- salata verde ,
- 200g migdale prajite,
- 100g branza feta maruntita,
- 200-300g capsuni taiate in jumatate,
- 170g salata verde baby,
- piper negru proaspat macinat, sare,
- 2 linguri de otet de vin rosu,
- 80ml ulei de masline,
- 1 salota (hasma) mica, taiata marunt,
- 1 lingurita miere,
- 2 lingurite mustar de Dijon.
Mai intai, fa dressingul: amesteca mustarul, mierea, salota si otetul. Apoi, adauga uleiul de masline, asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine.
Dupa ce ai spalat bine salata verde, pune-o intr-un bol mare, apoi arunca acolo capsunile, branza feta si migdalele, usor maruntite.
Peste acestea, adauga dressingul. Amesteca bine si serveste.