Conducerea PNL Cluj a fost demisă

Biroul Teritorial Interimar al PNL Cluj a decis demiterea conducerii filialei municipale. Principalul reproş a fost scorul modest în alegerile pentru PE, transmite corespondentul AMOS News.

Anunţul destituirii conducerii filialei a fost făcut de preşedintele CJ, Marius Nicoară. El a precizat că Horia Uioreanu a fost numit în funcţia de preşedinte interimar.

În replică, membrii conducerii destituite au organizat o conferinţă de presă.

Viceprimarul Adrian Popa, fostul preÅŸedinte a declarat că motivul destituirii este reprezentat de ranchiuna pe care i-o poartă MArius Nicoară. De asemenea, Adrian Popa ÅŸi toÅ£i consilierii locali PNL din Cluj Napoca au anunÅ£at lansarea unui document intitulat „Tezele liberale de la Cluj”.

Acesta prevede o serie de reforme propuse de liberalii clujeni, printre care desfiinţarea instituţiei prefectului şi privatizarea totaală a regiilo şi companiilor de stat.

Ei au precizat că documentul va fi trimis tuturor filialelor. Ei au anunţat că este posibil să strângă semnături pentru organizarea unui congres extraordinar al partidului.

Comentarii

  1. pe cand demisia filialei municipale a PSD Cluj? No, ca aia-s mai mafioti… nu se lasa usor dusi!
    Cat priveste privatizarea totaală a regiilo ÅŸi companiilor de stat cum spuneti voi, da atatea litere aiurea in cateva randuri nu prea da bine… si mai sunt si altele … e semn de neseriozitate… no, am comentat si eu nu fiti suparati!

Adauga un comentariu

*