Pozele Elodiei la agatat pe net

elodia.jpgCele doua fotografii cu ajutorul carora celebra Elodia racola barbatii pe internet au iesit ieri la iveala, fiind postate pe blogul Piticu.ro. Pozele erau plasate de avocata brasoveanca pe site-urile romanesti de social networking acelor barbati pe care ii contacta, dupa care, in functie de reactiile acestora, probabil ca urmau si intalnirile amoroase de rigoare.
Cum se stie, printre cele mai vehiculate teorii in legatura cu disparitia avocatei sunt cea potrivit careia sotul, politistul Cioaca, nu a mai putut suporta infidelitatile consoartei si a ucis-o, precum si cea conform careia Elodia ajunsese sa cunoasca, in sens biblic, o serie de lideri interlopi brasoveni si secretele acestora, pe care, la un moment dat, le-ar fi folosit drept arma de santaj, cu rezultate funeste pentru ea.
Cert este ca pozele pe care vi le prezentam azi arata o femeie cu o sclipire de cremene in ochi, cu o manichiura foarte ingrijita, o dantura impecabila, o tinuta eleganta, iubitoare de placeri ale vietii, dar cu un suras inghetat, care aminteste de filmele horror. Privind-o cu atentie, nu are cum sa nu te treaca fiorii.

Tatal Elodiei: „Colegii lui Cioaca vor sa-l infunde!”

Se strange cureaua in jurul lui Cristian Cioaca, sotul Elodiei, data disparuta de mai bine de sase luni. Cel putin asa sustin apropiatii politistului, care cred ca acesta a trimis scrisoarea ironica la adresa anchetatorilor din disperare. „In doar cateva zile se vor face dezvaluiri senzationale despre disparitia Elodiei. Colegii de serviciu ai lui Cristian nu il mai suporta si vor iesi la rampa cu informatii furnizate chiar de el, de-a lungul timpului, de cand fata mea a disparut”, ne-a spus tatal avocatei. Dumitru Ghinescu sustine chiar ca seful IPJ Brasov i-a spus ca refuza sa mai fie coleg cu un criminal. Informatia ne-a fost confirmata si de comisarul-sef Constantin Arisanu care sustine ca i se pare normal ca cineva sa plateasca pentru fapta sa, daca a comis-o.

Adauga un comentariu

*