Cel mai gras om din lume, aflat la regim, a slăbit 230 de kilograme

Mexicanul Manuel Uribe, considerat în 2007 de Cartea Recordurilor Guinness cel mai gras om din lume, a anunţat marţi că a slăbit 230 de kilograme graţie unui regim special început în 2006, după ce a cântărit până la 570 de kilograme, relatează AFP.

‘Vreau să dau o mare petrecere (…). Mă simt foarte bine, medicii spun că nu am fost niciodată la fel de sănătos’, a declarat el.

Un regim strict, cu o alimentaţie controlată şi exerciţii fizice realizate în patul său, i-a permis să ajungă la greutatea de 340 de kilograme. Mexicanul vrea acum să ajungă în patru ani la 120 de kilograme.

Manuel Uribe, 41 de ani, 1,94 metri înălÅ£ime, suferă de ‘obezitate morbidă’ din 1992 ÅŸi mai poate să se deplaseze. El trăieÅŸte, în pat, în casa sa din Monterrey (nordul Mexicului), unde mama ÅŸi logodnica sa îl veghează zilnic.

Până la 22 de ani – pe atunci cântărea 130 de kilograme – Manuel Uribe trăia normal ÅŸi lucra în SUA. ‘Apoi am început să mă îngraÅŸ fără încetare, am devenit obez foarte rapid’, a povestit el anul trecut în cadrul unui interviu televizat.ROMPRES

Adauga un comentariu

*