Geoană:Suntem într-un blocaj politic instituţional care deja afectează în mod grav bunul mers al societăţii

Liderul PSD a declarat miercuri la finalul şedinţei Comitetului Executiv că singura soluţie de ieşire din situaţia de blocaj instituţional o reprezintă alegerile anticipate, motiv pentru care s-a luat decizia de a declanşa pregătirile, inclusiv prin decuparea şi pregătirea colegiilor uninominale.

„PSD consideră că regimul de dreapta Băsescu-Tăriceanu ÅŸi-a epuizat toate resursele de legitimitate. Suntem într-un blocaj politic instituÅ£ional care deja afectează, în mod grav, bunul mers al societăţii, buna funcÅ£ionare a instituÅ£iilor, nivelul de trai ÅŸi reputaÅ£ia internaÅ£ională a României”, a declarat Geoană.

În altă ordine de idei, social-democratul a spus că, fără a perturba Summitul NATO din aprilie, alegerile anticipate chiar suprapuse cu localele vor fi organizate tot pe sistemul de vot uninominal.

Geoană a mai precizat că scandalul politic permanent între Palate afectează masiv populaÅ£ia României ÅŸi în condiÅ£iile în care ÅŸi economia ÅŸi socialul ÅŸi politicul dau semne de epuizare, „a venit clipa ca lupta pentru putere între Palatul Cotroceni ÅŸi Palatul Victoria să permită rezolvarea acestei situaÅ£ii”.

Adauga un comentariu

*