Cine protejeaza cursele auto ilegale?

curse ilegale de masini in bacauAcum mai bine de doua saptamani, in municipiul Bacau a avut loc un eveniment tragic. Un copil de sapte ani a fost facut zob de un autoturism, sub ochii tatalui sau. Autorul accidentului, un tanar care de-abia obtinuse permisul de conducere, a fost retinut de politisti. Accidentul a avut loc noaptea, in jurul orei 22.30, si s-a datorat unei curse ce se desfasura intre doua autoturisme.

Din datele pe care le detinem, astfel de intreceri au loc foarte des in municipiul Bacau insa nimeni nu stie nimic sau se face ca nu stie. Culmea e ca, intr-un film aparut in SUA despre cursele ilegale, apar imagini cu autoturisme cu numere de inmatriculare din Bacau!

Cativa bacauani, care locuiesc pe strazile Dr. Aroneanu, Energiei sau cei din vecinatatea statuii lui Stefan cel Mare, ne-au sesizat ca, din cand in cand, la intervale aproape egale, in municipiul Bacau au loc curse intre autoturisme. Este lesne de inteles ca astfel de intreceri nu sunt legale si nici acceptate de nimeni. Cu toate acestea, ele au loc.

Pe strada Dr. Aroneanu s-a incetatenit un mod aparte de intreceri, fiecare autoturism foloseste unul din cele doua sensuri de circulatie. Si acest lucru in pofida faptului ca „aleargatorul” de pe partea stanga in directia de mers spre Insula de agrement, o face pe contrasens. Concurentii se bazeaza pe faptul ca ora fiind destul de inaintata, nu mai circula nimeni si nu exista pericolul unei coliziuni.

Dupa cum se vede, concurentii nu se tem ca ar putea fi surprinsi de oamenii de ordine! In ceea ce priveste zona din centrul municipiului, in sensul giratoriu din dreptul statuii lui Stefan cel Mare, aici, conducatorii auto se invartesc in jurul ei pana ametesc si castiga cel care nu abandoneaza!

Cine sunt concurentii?

Cei care se afla la volanul autoturismelor si se intrec in astfel de curse sunt de doua categorii. Unii provin din lumea interlopa, iar altii din lumea buna, cu parinti care ocupa diferite functii sau au anumite atributii pe linie de autoritate locala in municipiu. Ce-i aseamana este varsta, aproape toti sunt tineri dar si inconstienti.

Folosesc masini ce dezvolta multi cai putere si se mandresc cu acest lucru. Din surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, am aflat ca printre cele mai prezente autoturisme la aceste curse ar fi BC 01 LAG si BC 10 LAG. Poate afla cei abilitati cui apartin aceste autovehicule.

Cursele au un program bine stabilit

Aceste curse nu se desfasoara aiurea, sau cand le vine cheful concurentilor, ci dupa un program bine alcatuit, atat pe ore, cat mai ales pe zile. De ce? Pentru ca desfasurarea unei astfel de curse trebuie sa aiba loc in cel mai mare secret posibil.

Se pare ca, la mijloc este vorba despre o anumita intelegere intre anumiti politisti si concurenti, intelegere care este onorata cum trebuie. In ce ar consta ea? In primul rand lipsa unui om al legii in zona intre anumite ore, care coincid cu cele de desfasurare a cursei.

Restul, nu mai conteaza. In noaptea in care a avut loc accidentul de pe strada „Dr. Aroneanu”, in zona nu se afla nici un politist, nici un jandarm, nici un politist al Primariei. Strada respectiva nu intra in vederile nici uneia dintre aceste institutii?

Se paseaza raspunderea

Am discutat cu reprezentantii celor doua Sectii de Politie din municipiu. Ni s-a spus ca ceea ce tine de circulatie nu intra in atributiile lor. Dar ca exista politisti de proximitate care patruleaza in timpul noptii.

Aceeasi informatie ne-a parvenit si din partea Inspectoratului Judetean de Jandarmi si Gruparii Mobile de Jandarmi Bacau. Si totusi, cum se face ca, tocmai in noaptea si la ora cand au loc astfel de curse, nu zaresti picior de jandarm, politist de la vreo sectie sau al Primariei, sau jandarm, prin zona? Care ar putea fi explicatia?

Macar in ceasul al 12-lea

Tragedia petrecuta pe strada Dr. Aroneanu acum cateva zile trebuie sa dea de gandit celor care se tot lauda ca vegheaza la asigurarea unui climat de liniste si ordine publica in municipiu.

Un copil de sapte ani a coborat din masina tatalui sau. Nimeni nu putea prevede ca, la acea ora tarzie din noapte, un inconstient va veni pe contrasens cu bolidul si-l va spulbera pe micutul nevinovat.

N-am auzit pana acum de la organele abilitate ca s-ar fi luat masuri speciale pentru a preintampina astfel de situatii. Asteptam, totusi.

O. MANDRILA


Click pentru video curse de masini in Bacau

Comentarii

  1. Andrei Raileanu a zis:

    Nu pot sa scriu decat ca Domnul O. Mandrila a scris doar niste aberatii. Filmul nu are nici o legatura cu articolul, curse in jurul statuii lui Stefan Cel Mare nu exista (ba chiar m-a bufnit rasul), etc.

  2. ba care e trb acolo in videoclip nu e nik decat invarteli….si filmul e in coloborare cu iasi scriee pe site

  3. domnului mandrila tot respectul
    s-a informat asupra subiectului atat de bine incat este total pe langa 🙂
    sincer, faptul ca sunt folosite stereotiupuri de genul copii de bani gata, care fac curse mana in mana cu politia, etc, etc, sa nu mai zic de extraordinara fraza cu invartitul in jurul statuii, ma fac sa ma conving de faptul ca domnul mandrila nu stie despre ce vorbeste…
    mai multa atentie cand va documentati ( daca o faceti in vreun fel ) si veti descoperi ca aceste hulite curse ilegale sunt atat de extinse si groaznice… incat lipsesc cu desavarsire 😉
    o zi buna, si incercati sa fiti un profesionist, nu un simplu scriitor la gazeta de perete 😉

  4. GARRETT a zis:

    Intr-adevar, filmul din link nu are nici o treaba cu cursele din Bacau, mai ales in jurul statuii ( cat de dumb tre sa fii sa faci asta???) Domnnu` Mandrila, mai bine ai spune ca ( dau si eu cu presupusul) unii mai uita in ce directie vor sa mearga si se invart in sensul giratoriu pana se hotarasc.. asta e cu totul altceva… Sa nu-mi spuneti ca dvs nu vi s-a intamplat. Si pe film s-ar vedea o oarecare cursa intre 2 masini, insa cine stie unde a fost filmata?? Eu am participat la intreceri LEGALE organizate pe aeroporturi pe timp de noapte, cu politie cu tot; asa ca filmul nu are nici o relevanta. Ca mai exista idioti care nu au ce face si merg ca nebunii pe strazi.. aici tine de fiecare, insa sa nu aruncam cu noroi in cei care sunt vazuti deseori in masini sport, modificate sau stiu eu, si care nu „folosesc masina la maxim” decat la competitile sportive organizate intr-un cadru legal.E o mare diferenta… Oricum, imi pare rau pentru ce s-a intamplat in Bacau, dar sa nu uitam ca nu este singurul accident de acest gen , si nu e singurul oras in care se intampla astfel de lucruri… Totusi, traim inca in Romania, tara tuturor posibilitatilor…

  5. Mircea a zis:

    Domnul O.Mandrila a scos niste aberatii de te doare capu nu a existat o asemenea porcarie vreodata auzi pana ametesc…

  6. Tare reportajul cu cursele.Daca macar ar fi existat
    As vrea sa vad si eu masinile alea de sute de cai putere.

  7. Bogdan a zis:

    In afara de faptul ca filmul nu are nici o legatura cu articolul, de ce a fost asociat acelui tragic accident? „Felicitari” !

  8. Golfuletz a zis:

    lasati`l si pe el sa scrie un articol de 3 lei …. habar nu are care e treaba !

    mancati numai kkt! ca sa va faceti voi cititori si sa va luati banu ! halal PRESA !

    bafta 1

  9. Larryssa a zis:

    Domnului O. Mandrila tot respectul, imi place ca le are cu fabulele, s-ar putea apuca de scris povesti nemuritoare pentru copii, ca acest reportaj nu are nici o treaba cu realiatatea.

  10. Bhuahahahah

  11. Mircea a zis:

    „Organizarea sau participarea la concursuri neautorizate, precum si blocarea cu intentie a drumurilor publice cu obiecte sau vehicole ori de catre una sau mai multe persoane, daca prin aceasta se pune in pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingerea dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani”

    1.nu am vazut vreoadata blocata circulatia asa ca nu se poat numi curse ilegale
    2.aceste curse sunt doar intreceri in care se pot lua amenzi doar pentru dapasirea vitezei atat.
    3.nu prea sa in bacau decat : de exemplu:doi prieteni se intalnesti si zic ne dam si fac intrecere atat…nu pune in pericol deoarece este ora tarzie…si deobicei dac sunt accident nu e vina soferului e vina pietonului care nu a traversat regulamentar…

    CHIAR imi pare rau pentru acel accident care s-a soldat cu moarte acelui copil…Dumnezeu sa-l ierte!

  12. mare jurnalist.scrie la comanda si arunca cu noroi la comanda.stie el de ce!si sefii lui.
    PAPAGALULE

  13. krokodilu a zis:

    primo: ati scris la inceputul articolului „Acum mai bine de doua saptamani, in municipiul Bacau a avut loc un eveniment tragic.” si mai apoi sa scrieti „Tragedia petrecuta pe strada Dr. Aroneanu acum cateva zile…”! ce nu e in regula cu cele 2 pasaje?chiar ne crezi australopiteci sau vre-un neam dintr-o republica bananiera? pacat de cerneala si hirtia pe care ai scris materialul,ca esti total pe linga subiect!personal am o masina de peste 200 de cai putere ,dar nu ma invirt in jurul sensului giratoriu de nebun,sau sa risc sa distrug motorul sau transmisia pt o „ilegala”!nene deschide ochii si scoate capul de sub fundul sefilor si scrie despre REALITATE nu ceea ce visezi tu sau sefii dumitale!iar filmuletul respectiv nu reprezinta valoare ca proba in instantza asa ca nu te mai amagi!si inca ceva unele din pasajele din film personal le-am filmat si cred ca esti dator cu drepturile de autor atit mie cit si tipului care a realizat montajul.multumeste-i lui dumnezeu ca nu te dau in judecata sa te las in fundul gol in mijlocul strazii!dar sint de principiu ca cel mai destept cedeaza!si inca un sfat:lasa pe altii sa faca meseria de jurnalist,care au chemare pt aceasta meserie…..

  14. Stimate cititor krokodilu,
    daca vei analiza putin locatia videoclipului vei vedea ca nu este hostat pe acest site ci exista doar un link catre un server – 2fast2real.com. Va puteti spune parerea despre articol fara nicio problema, v-am ruga sa nu amenintati si sa pastrati un limbaj civilizat. Discutia despre drepturile de autor este deplasata atata vreme cat acel clip pe care-l revendicati nu este hostat pe serverul Observatordebacau.ro.

  15. mertan a zis:

    as vrea sa Domnul Mandrila sa participe si dumnealui la niste ilegale. sa fie spectator macar. sa steie noaptea in masina, sa steie geana pe ce se intampla. si duca ce a stat toata noaptea treaz, deabia a 2-a zi poate sa scrie reporjatul. Domnule Mandrila, va rog frumos sa ma contactati si vorbim mai multe despre aceste asha zice „curse ilegale”. in primul rand trebuie sa stim putina legislatie sa vb despre aceste „concursuri neautorizate”. trebuie putin studiata si gadilita si trasa de limba legislatia. dar va lasam pt dumneavoastra sa trageti niste concluzii din comentariile noastre. succes in continuare.

  16. mai baieti da asta ori era beat cand a scris asta ori il durea capu foaret tare
    cum sa spuna depre ala care a loitul copilul ca abia luase permisu ???
    auzi numai ce tampoenii debiteaza ca acest gen de curse se fac la ore exacte,ma nene da astia is ca la scoala sau ce
    si in legarura cu politia iesi tu pe starda si la ore mai tarziu si daca tu nu vezi politia rutiera patruland inseamna ca degeaba mai scrii
    si alta faza super tare e cu invartitu in jurul statuii bah nene ai vazut dumneata asa ceva de cand locuiesti in acest oras sa faca unii intreceri in jurul unei statui i??? si anume sa se invarta pana ametesc
    ma e de coma cu astia
    da cred ca nu avea material si ce au zis ca ar trebui sa arunce cu praf in unii doar asa …
    si cu filum ala ce e?
    niste masini aliniate si atat care …
    in fine numai are rost sa scriu pt ca obosesc degeaba..
    si domnu mandrila ne puteti spune de unde detineti aceste spendide informatii???

  17. Mircea a zis:

    deci nu mai exsita video m-am ocupat personal d aceasta trb asa ca ….mai luati din alta parte..invarteli la statuie :)))))))

  18. ma scuzati pt grselile de ortografie da eram prea agitat
    astia cred ca nu au avut atatea comenturi la un articol de cand sunt ei :))

  19. ma scuzati pt greselile de ortografie da eram prea agitat
    astia cred ca nu au avut atatea comenturi la un articol de cand sunt ei :))

  20. Andrei Raileanu a zis:

    Domnul Mandrila probabil se culca la 8 seara precum gainile si nu vede ca noaptea tarziu orasul e plin de politie (inclusiv cea rutiera). Daca doriti domnule (desi nu meritati sa va spun domnule) Mandrila va arat amenzi la ore tarzii din noapte, la orele care dvs. spuneti ca ne protejeaza politia si dispar. Avem o gramada de dovezi impotriva articolului dvs.

    Domnul Admin spunea de film ca nu e hostat pe domeniul acestui ziar. Nu conteaza atata timp cat ziarul se foloseste de acest material.

    Si alta chestie pe care o pot numi nesimtire este publicarea numarului de inmatriculare a anumitei persoane.

  21. mertan a zis:

    am si eu un proces verbal la o ora tarzie… si vreau sa spun ca politia este promta(in maj cazurilor). si cand s-a inamplat accidentul… daca domnii politisit dormeau… cum au ajuns la acea ora tarzie la fatza locului? haideti sa fim putin serioshi si sa ne trezim din ameteala de zi cu zi. chiar vreu sa faceti un sondaj de opinie, cu cursele ilegale. vreau sa il vad pe ddomnul Mandrila la decebal in fata sa ma intrebe ce parere am eu de cursele ilegale. si apoi vreau sa faceti pubilc rezultatul. chiar ar fi super faina treaba. vreau ca opinia sa ishi puna parerea. traim intr-o lume a calculatorului si al banului la putere. nu cred ca un articol pompos in afirmatii poate lua ochii lumii. spre exemplu asta. doar vedeti ca lumea nu este deacord. si nu numai eu. si restul lumii. pt ca noi simt ce spunem. vrem sa auzim si parerea celorlanti particpanti la trafic si pietonii simpli. noi nu avem nimik cu domnul Mandrila. ci dinpotriva. vrem sa-i bagam in cap unele lucruri esentiale. unele lucriri pe care unii nu le cunosc. si in primul rand trebuies stabilite niste reguli… cea mai importanta ar fi aceea ca inainte de a lucrurile. cursele vor fi tot deauna in tot universul si pe tot globul. cursele ilegale se tin in alte circumstante. ce se intampla in orash sunt doar niste sprinturi scurte. nicidecum curse pe bune. vrem ca sa impacam si varza si capra. am sa mai scriu cate ceva… pana atunci bafta… P.S. domnule mandrila… cand mai vedeti curse prin bacau sa ma sunati si pe mine, ca vreau sa vad si eu cum sunt si cum se desfasoara…

  22. krokodilu a zis:

    si inca ceva ! mi se pare suspecta impartirea in 2 categorii:lumea interlopa si copii de bani gata!
    sa va mai spun ceva domnule mindrila:cei din lumea interlopa sint interesati sa scoata bani din piatra seaca nu sa bage banii in masini si sa faca liniutze doar de dragul artei.
    deci daca eu particip la asa ceva inseamna ca sint ori din lumea interlopa ,ori copil de bani gata!(nici una de mai sus nu se aplica) mi-e greatza de sabloanele astea! DESCHIDE OCHII domnule mindrila si invata jurnalistica adevarata

  23. ziaristi handicapati tot timpu infloresc lucrurile @#%&*%$%^$#

  24. mertan a zis:

    la atatea comentarii ar trebui ca adminul sa scrie ceva, sau chiar domnul MAndrila. 🙂 🙂 🙂

  25. eu spun sa nu ne ambalam prea tare, stim cu totii ca nu exista curse ilegale, si probabil si-a dat seama intre timp si autorul articolului ( isn’t it? 🙂 )
    nu amenintarile cu justitia sunt cele ce trebuie amintite, ci apelul la logica si ratiune…
    sa ne vedem cu bine pe strazi ( mai ales noi astia care aparem in film fara sa avem nicio legatura cu accidentul de pe alexandru cel bun )
    am postat raspunsul meu cu adresa reala de mail, astept un contact din partea domnului mandrila, si promit ca il introduc in lumea comunitatii auto din bacau, fara ranchiuna si fara resentimente.
    ce ziceti, se accepta provocarea? o baza de documentare reala si vasta despre tot ce inseamna fenomenul auto din bacau, dincolo de usa show room urilor si a saloanelor auto, contra unui reportaj corect si bine documentat?

  26. mertan a zis:

    e super ideea aleks. ar trebui ca domnul Mandrila sa vada lumea auto din bacau. sa vada despre ce este vorba in bacau. si poate o sa faca un reportaj(spre bine) despre comunitatea auto din bacau. toti suntem niste oameni uniti. si alta e realitatea. bine ca o parte din cele relatate sunt adevarate. dar trebuie sa stiti ca mai exista si o altfel de lume auto din bacau. bafta.. si la cat mai multe reportaje cu lumea auto din bacau.

  27. Supra MK III a zis:

    Super articolul. Chia ma intrebam si eu in ce categorie intru (lumea interlopa sau baietii cu bani care mai vand cate un rinichi ca sa isi poata tuna masina) dar asta este alta poveste.

    Nu prea cred eu ca va veni un reporter la o intalnire de genul acesta. Este mai usor sa fabuleze pe baza unor filem de genul Fast and Furios si sa se numeasca mare reporter.

    Dar daca vine va rog sa ma anuntati si pe mine. Sau cel mai bine il invit pe domnul reporter la Cursele de pe Aeroport de pe 28 mai.

    Cei din lumea asta ilegala stiu despre ce este vorba (Hi Hi HI)

  28. juana_man a zis:

    vad k ziaristii astia sunt peste tot la fel!imi pare rau pt acel copil de 7 ani si-l condamn pe acel sofer vinovat dar detest k toti suntem luati sub o caciula!imi pare rau pt baietii din bacau kre sunt „murdariti” de acest ziarist.ziaristii din sm au simtit p pielea lor 😀 cum e sa scrii proste despre anumite persoane :D:D:D:D:D:D
    PS.bafta domnu Mandrila!ai sa faci cariera !!!

  29. da ce-aveti fratilor cu ziaristii de-i bagati pe toti in aceeasi oala? poate ca si domnul mindrila e om si poate nu a fost in tema pe acest subiect. ceea ce nu inseamna ca lucrurile nu se pot schimba. fac pariu ca cei de la ziar vor accepta propunerea lui alecs. si uite-asa poate lumea afla fata adevarata a curselor auto.

  30. cred ca problema majora in bacau e faptul ca nu exista un cadru cit de cit oficial al acestui fenomen. mai mult, imaginea negativa a curselor auto vine si din faptul ca in categoria celor de bani gata intra plozii unor sefi de la politie. a nu se intelege ca lor ar trebui sa li se interzica o asemnea pasiune, dar cind fac uz de functia lu’ tata… mai ales cind el e chiar inspector general adjunct…
    altfel, ca pasionat de auto, as urmari sau participa cu placere la o cursa organizata in bacau. pe aeroport sau altundeva. stie cineva ceva?

  31. este tragic ce s-a intamplat acelui copil de 7 ani care a muri in urma unui accident.

    totusi sunt de parere ca nu ar trebui cineva sa vorbeasca in necunostinta de cauza. nu folositi stereotipuri doar pentru a face un articol mai interesant si mai gustat de public. mai ales daca este adevarat ce spuneti in acel articol. eu sunt de parere ca ADEVARUL ar trebui sa ocupe primul loc.

    si din cate stiu eu o regula a jurnalismului este ca o informatzie trebuie verificata din mai multe locuri.ma intreb din cate locuri s-au verificat informatiile din acest articol .. daca chiar s-au verificat undeva. cea mai mare parte este o creatzie a propriei imaginatii.

    nu are rost sa spun mai multe …

  32. mai ce dea posturi
    da voi chiar sunteti culmea
    da mai da til in …. de ziarist
    la cat lam bagat in seama cred ca se vede vreun avion de acuma :)) :))

  33. KillerB a zis:

    Cred ca „amicul” nostru care se crede ziarist se poate astepta la multe alte comentarii din partea tuturor celor care au fost in mod direct sau indirect lezati de neprofesionalismul cu care a fost scris acest articol. Cu toate ca se dorea un articol care sa demaste pe cei „tineri dar si inconstienti”, pe unii pustani din „lumea interlopa, iar altii din lumea buna, cu parinti care ocupa diferite functii sau au anumite atributii pe linie de autoritate locala in municipiu”, articolul nu a reusit decat sa adune o suma de concluzii gratuite, printre care si asocierea inconstientului care a lovit acel copil cu cei care au ca hobby tuning-ul. Acuzele autorului articolului nu fac decat sa blameze intr-un mod stupid politia locala si o comunitate de pasionati care au job-uri, au intre 18 si 35 de ani si sunt departe de descrierea de mai sus furnizata de ziarist.
    Sper ca dl.(si abrevierea nu este intamplatoare, ca nu-l pot numi „domn”) ziarist sa se documenteze cu adevarat data viitoare cand mai pune mana pe pix si sa nu mai scrie ineptii de genul celor debitate in articol (stupizenia cea mai hilara a fost cea cu cei care se invart pana ametesc…asta e buna de „Cascadorii Rasului”).

  34. Croco. a zis:

    Toate aceste probleme ar avea o rezolvare simpla si eficienta: In colaborare cu Politia rutiera Bacau, ar trebui gasit un loc in care aceste curse sa se desfasoare in cadru legal. Sunt sigur ca s-ar gasi si sponsori dispusi sa finanteze aceste curse, chiar doar de dragul publicitatii. (ma refer la firmele importatoare de autovehicole, dar nu numai, sau chiar la doi-trei asa zisi copii de bani gata, care ar putea suporta financiar un inceput mai anevoios).
    Cineva ar trebui sa preia initiativa. Asa am avea si un control asupra traseului pe care se desfasoara aceste curse, si s-ar mai aduce si ceva bani la bugetul local.
    Sincer, cred ca as fi primul care m-as inscrie la o astfel de cursa legala. Scapam in acest fel de problemele cu politia si de oprobriul opiniei publice.
    Sa fim seriosi, chiar daca articolul sus mentionat e rupt cat de cat de realitate, o mare doza de adevar exista.
    Iar riscurile sunt mari, in special pentru pietoni si pentru cei neavizati.
    Sa speram ca cine are urechi de auzit aude, desi la noi nu prea merg lucrurile asa.

  35. killerC a zis:

    mai killer alias ana alias cum te-o mai fi kemind, ai cumva lamiia pe luneta?! daca da, nu testa senzatiile „invirtitului” cum a scris bula ala de ziarist, nu de alta, da ai sa faci tu ca la cascadorii risului. daca nu te pricepi, nu comenta intraiurea, ca nu te diferentiezi cu nimic de mindrila asta.

  36. killerC a zis:

    foarte justa opinia lui kroco.

  37. KillerB a zis:

    Stimate domn, doamna, domnisoara,
    3 aspecte pentru dumneavoastra:
    1. acesta nu este un forum, deci comentariile la comentarii nu-si au rostul;
    2. Va lansez o provocare vis-a-vis de competentele mele intr-ale soferiei; oricum aprecierile dvs. la adresa mea nu aveau nici un fel de leg. cu esentza articolului si cred ca nici nu mi-ati inteles foarte bine punctul de vedere;
    3. Incercati sa va maturizati…Sa va comentati propria opinie ca fiind „foarte justa” mi se pare a fi foarte pueril…

    Va urez multa intzelepciune pe viitor si va astept la cursele de pe aeroportul SV pe 28.05.2006!

  38. Supra MK III a zis:

    KillerC, vad ca stii destul de multe. Eu sunt dispus sa ii dau Anei masina la legala sa se dea cu tine. Ce zici? Te tine?

    Dupa aia mai discutam despre treaba cu lamaia, mai ales ca nu mai este cazul de mult de astfel de insemne.

    Astept raspuns sa vad daca vrei sau nu.

  39. E.U.G.E.N a zis:

    in primul rand imi pare rau pt copilul respectiv…Dar D-le Mandrila nu puteti sa acuzati pe unii din noi care nu au nici o legatura cu ‘baietii de bani gata’ sau mai stiu eu ce..filmul ala ce prezinta ??cum se invart niste masini pe zapada intr-un loc parasit..nici macar nu am vazut clipul dar mi-au zis prietenii…shi eu sunt impotriva celor care se intrec in plin centrul..shi a celor care au relatii la politie..DAR repet nu ne poti baga in aceeasi oala pe toti…stii cati din noi ne tot gandim cum sa organizam o ‘LEGALA’ la bacau ca poate ii linistim pe ‘nebunii’ de centru..De ce se implica presa sa se organizeze ceva ‘legal’ la BACAU shi sa fie shi o campanie impotriva curselor noaptea in plin centrul orasului..??Astept raspuns de la Admin SAU de la DVS.

  40. E.U.G.E.N a zis:

    in final am gresit ceva..nu era DE CE se implica presa…ci vroiam sa spun daca s-ar implica in asa ceva..sa organizam legale la bacau …nu ma feresc de nimeni..masina aia rosie din finalul clipului e a mea D-LE Mandrila..shi ce faceam?luam stanga de volan..daca vrei sa ii suprinzi pe baieti,bea multa cafea shi noaptea spre dimineata patruleaza TU in locul POLITIEI care nu o face..Poate dai de baietii care ii cauti…Cat despre aia din clip, nu te obosi,avem toti constiintza.Si ACCEPTA INVITATIA LUI ALEKS te rog yo..mentionez ca shi adresa mea de mail e adevarata..asa cum ar trebui ca articolul tau sa arate numai ADEVARUL shi nu sa acuzi niste oameni care nu au nici o treaba cu ilegale in plin centru…

  41. francisc a zis:

    si cu mortul ala de asta noapte din bucuresti cum ramine? nu-i asa ca el e „vinovat ca nu s-a asigurat la traversarea pe trecerea de pietoni”? sau si de ala o sa spuna unii”ne pare rau”? toti astia care acuzati pe cei ce arata cu degetul cursele ielegale sunteti voi insiva criminali. asa ca nu mai luati apararea unui fenomen cit se poate de ilegal. exceptie de la aceasta opinie fac, evident, cursele auto organizate legal.

  42. mertan a zis:

    da-mi voie sa te contrazic… cine ar face curse ilegale prin oras?? cine?? beitzii de bani gata si lumea interlopa… pt ca unii nu prea gandesc… dar daca ai un pic de minte te poti lumina… ce rost are sa faci curse ilegale in orash, cand e politie, vede lumea, suna la politie??? pai cei care fac asha ceva au relatii si multe altele… deci… sunt 2 lumi cu totul diferite care se bat cap in cap…

  43. bah da voi cred ca ati innebunit
    ce are una si cu alta
    v ati si gasit loc de cearta
    si ce e cu pietonul ala din bucuresti ??
    faceau aia curse prin oras si a fost agatat ?
    sau i sa s… lu unu incat nu a mai putut lua piciorul de pe acceleratie
    si gata dom le
    curse au fost ,hai sa fim realisti si sa incetam cu chestii de astea
    si hai sa inchidem discutia pe topicul asta ca prea iam bagat in seama pe astia de pe aici asa ca sa i lasam sa isi vada de a lor ……

  44. cred k e o mare aberatzie asta e parerea mea

    si k un raspuns la intrebarea din prima pagina a articolului .. cred k doar Dumnezeu protejeaza cursele .. politia nicidecum

  45. BUCURESTIUL sustine in totalitate comentariile de mai sus, domnul jurnalist s-a facut de kko, haideti sa-l iertam, e evident ca nu stie pe ce lume se afla :)) Ii multumim din suflet ca ne-a amuzat asa de bine, suntem alaturi de voi, chiar si in jurul acelei statui :)))

  46. multumiri micutzule

  47. Acolo nu e nimic ilegal parerea mea.S-au invartit si atat.Dar un jurnalist face orice pt faima..

  48. acum chiar m-am convins…jurnalistii sunt oameni de cea mai joasa speta , care si’ar vinde si propria mama doar k sa produca senzationalul…de ce va luati de comunitatea racerilor ?! cate accidente soldate cu moartea uneia sau mai multe persoane au fost provocate de macar unul dintre membrii comunitatii ?! din intamplare si eu fac parte din comunitatea tuningului romanesc si va pot spune cu mana pe inima ca noi suntem singurii sau printre singurii siferi care isi respecta partenerii de trafic si regulamentul.ce este in filmul ala ok este ilegal , dar avand in vedere k era un spatiul liber k nu exista nici un pericol si cel mai important k nu s a intamplat nimic nu dovedeste faptul k noi trebuie sa fim bagati in oala cu un sofer oarecare , care a omorat un copil nevinovat…si apropo , parintii mei nu sunt nici din lumea interlopa si nici nu invart afaceri prea mari…si asa suntem majoritatea.masinile le facem pe banii , munca si pasiunea noastra.prea putini sunt cei descrisi de voi…mai aveam cateva lucruri de spus dar deja m am scarbit si ma duc sa iau o gura de aer…pace voua

  49. Reporterii spun numai aberatii!!!Viseaza….se cred in Fast & Furious…..Ce dreaq curse ilegale?Moare cineva ca a mers o masina mai tare prin oras si gata facea curse ilegale?Mai bine stati acasa domnii reporteri ca sunteti degeaba….

Adauga un comentariu

*