Oana Zavoranu: «Aveam nişte baloane de ţâţe!»

oana zavoranuFace ce face şi uimeşte mereu. Până şi Pepe rămâne mut la multe dintre deciziile pe care Oana le ia. Deşi nimeni nu se aştepta, în urmă cu o săptămână, sustine ziarul Click, vedeta a decis să-şi micşoreze sânii. Nu de alta, dar, după spusele ei, arătau ca nişte baloane. Şi, pentru că îi este greu să se folosească de mâini, actriţa conduce, acum, maşina lui Pepe, care are cutie de viteze automată.

“Am exagerat când mi-am pus silicoane, în urmă cu aproape doi ani, Medicul mi-a spus că o să mă întorc la el, să mi-i micşoreze, însă, la vremea respectivă, nu l-am luat în seamă”, a declarat actriţa, pentru Click!.

Acum, Oana se află în plină perioadă post-operatorie, după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o în urmă cu o săptămână. Şi, pentru că este foarte ocupată cu începerea filmărilor la serialul ce-i poartă numele, vedeta nu-şi permite să stea acasă, să se odihnească, ci este tot timpul numai pe drumuri.

“E mai greu să te foloseşti de mâini, după o astfel de operaţie. Şi, pentru că aveam probleme cu schimbătorul de viteze, acum merg cu Jeep-ul lui Pepe, care are cutie automată”, ne-a mai mărturisit vedeta. Deşi nimeni şi nimic nu pare să o sperie, Oana s-a temut puţin de această intervenţie chirurgicală. Nu de alta, dar s-a gândit că pielea ei ar putea avea de suferit, din cauză că a stat foarte întinsă, ea având sânii foarte mari.

“Aveam două baloane de ţâţe! Sincer, nu am mai vrut să îmi mai pun silicoane deloc, dar am optat, la sfatul medicului, pentru mărimea cea mai mică, al cărei aspect este foarte natural”, ne-a spus Oana, acum, amuzată de situaţie. La toate aceste decizii ale vedetei, unele dintre ele inopinate, Pepe, pur şi simplu, rămâne mut.

Cu toate acestea, el e fericit că are o nevastă “cameleonică” şi că trăieşte cu sentimentul că ar fi căsătorit cu mai multe femei, semn că nu se va plictisi prea curând de Oana. Şi, că tot a venit vorba despre schimbări, vedeta s-a hotărât să renunţe la extensiile de păr, pe care le-a purtat aproximativ două luni. Vedeta doreşte să-şi păstreze atât lungimea, cât şi culoarea naturală a părului său.
sursa: www.click.ro

Adauga un comentariu

*