PSD si-a desemnat candidatul la Primaria Bacau: Catalin Mardare

mardarePartidul Social democrat si-a desemnat candidatul la Primaria Bacau in persoana senatorului Radu Catalin Mardare, fost prefect al judetului bacau intre 2000-2004. PSD l-a desemnat pe actualul presedinte al Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, pentru a candida la un nou mandat in fruntea acestei institutii.

„Vom avea o campanie pozitiva, dar strategia este secret de partid. Indiferent daca va fi vot uninominal sau nu vom sustine aceleasi persoane si vom face campanie ca si cind s-ar candida uninominal”, a declarat Gabriel Vlase, presedinte executiv al Organizatiei Judetene PSD Bacau.

„Cred ca sunt destul de bine cunoscut, si nu numai pentru ca am fost prefect timp de patru ani. Sunt bacauan, m-am nascut in Bacau, am trait aici. In ceea ce priveste campania electorala, aceasta va purta amprenta mea personala, asa ca nu cred ca este cazul sa va asteptati la excese. Sigur ca voi incerca sa fiu cât mai convingator, dar cu argumente“, a declarat Catalin Mardare

Gabriel Vlase a spus ca in proportie de 70% lista de candidati la Consiliul Judetean ii include pe cei deja existenti, dar la Consiliul Local Bacau au aparut mai multe nume noi. In scurt timp PSD va definitiva si situatia pe judet, pe fiecare consiliul local in parte.

Comentarii

  1. este un om cu caracter curat

  2. NE PARE RAU DA CREDEM CA N-ARE SANSA NICI EL SI NICI SECHE EX MINISTRU.PUNETI TEHNOCRATI IN FUNCTII DE EDILI.OAMENI CARE AU HABAR DE TERMICA SAU APA SAU CLADIRI. NU VENITI CU TIPI DE BIBLIOTECA.
    SE CHELTUIE BANI AIUREA……..

  3. NEURONGOLGLET a zis:

    DUPA LOGICA-TI PRIMARA, SOLUTIA VIITORULUIEDIL CARE E ? SA FIE UN GOLAN, BETIV SAU ORDINAR CA CEILATI. BRAVA, CETATENE

  4. cred ca PSD A GRESIT ghiorghe huluta ERA CEL AMI POTRIVIT PT PRIMARIA ORASULUI NOSTRU

  5. romeo mayo a zis:

    cel mai bun primar radu nicolau votatil si nu veti pierde sansa de a avea un oras mai infloritor votatillllllllllllllll

Adauga un comentariu

*