Sergiu Sechelariu si-a lansat candidatura

sergiu-seche.jpgSergiu Sechelariu şi-a anunţat duminică, candidatura la primăria Bacău, ca independent, avându-l ca director general de campanie pe fratele său, Dumitru Sechelariu, fost primar al municipiului.

„Am un profil de activitate moral ÅŸi profesional cu care mă pot prezenta în faÅ£a electoratului. Voi aduce autonomie locală a Bacăului ÅŸi voi face o campanie din poartă în poartă, de la om la om”, a declarat Sergiu Sechelariu, fost secretar de stat în ultimul guvern PSD.

Cei doi fraţi vor sponsoriza împreună campania şi au declarat că nu vor accepta nici o altă susţinere financiară.

Sergiu Sechelariu speră ca la sfârşitul unui eventual mandat de primar, o stradă din Bacău să-i poarte numele, ca o recunoaştere a posibilelor sale realizări.

Sechelariu vrea să-şi vândă afacerile şi să se facă analist politic

Fostul Primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a declarat că până la alegeri, îşi vinde toate afacerile şi va pleca din politică, pentru că vrea să trăiască din dobânzi şi să comenteze politica.

„Nu voi mai candida la nici o funcÅ£ie publică sau politică pentru că vreau să rămân în amintirea oamenilor ca un om curat. Sunt convins că dacă aÅŸ candida acum, aÅŸ câştiga primăria din primul tur, dar vreau să rămân alături de familia mea. Până pe19 noiembrie, vreau să termin o sală de sport, construită lângă casa mea, cu terenuri de tenis. Am vorbit cu Dan Lepădatu să fie manager ÅŸi să se ocupe de 20 de copii din generaÅ£ia copiilor mei. Eu îmi orientez copiii spre sport de performanţă, nu doresc să aibă nici măcar o afacere. Voi mai construi ÅŸi un hotel lângă sala de sport, unde vor fi cazaÅ£i sportivii”, a declarat, duminică, Dumitru Sechelariu, cu prilejul lansării candidaturii fratelui său, Sergiu Sechelariu, pentru funcÅ£ia de primar al Bacăului.

Adauga un comentariu

*