Monica Columbeanu i-a cucerit pe italieni

moni2.jpgMonica Columbeanu a urcat, sambata seara, pe podiumul de la Milano, Italia, unde a prezentat doua rochii pentru cunoscutul designer Valeria Marini, in cadrul Milano Fashion Week. Evenimentul a inceput sambata si se va incheia pe 23 februarie. Succesul Monicai a fost fulminant, sustine Libertatea,mai ales ca la finalul prezentarii de moda ea a fost asaltata de reporteri si a dat numeroase interviuri pentru televiziunile italiene si internationale.

A fost asaltata de jurnalisti

Monica e asteptata si miercuri sa urce pe podium, in calitate de guest star, la prezentarea unui alt nume consacrat in moda din Italia – Mariella Burani. Ea a fost invitata de onoare, ieri, la cel mai urmarit spectacol de televiziune din Italia, care se difuzeaza pe RAI TV, ‘Quelli che il Calcio’, prezentat de Simona Ventura, si la Stiri pe postul LA 7. Monica a vorbit in limba engleza despre Romania, despre cum se imparte intre cariera de manechin si rolul de sotie si de mama si, de asemenea, despre reality-show-ul pe care il are la B1.

Irinel Columbeanu, sotul Monicai, a ajuns, sambata la pranz, in Italia. El a venit la prezentare inca de la ora 14.00, cu toate ca spectacolul a inceput abia la ora 17.00, pentru a asista si la repetitiile Monicai. Desi era foarte obosit, milionarul a stat pana la sfarsitul prezentarii in primul rand si a avut grija de geanta sotiei sale. Dupa spectacol, Irinel a dat si el un interviu unei jurnaliste din Ucraina.

Are unul din cei mai tari impresari din „Cizma”

Antonello de Gennaro (foto), 45 de ani, unul din cei mai tari impresari de modele din Italia, se ocupa de cateva luni de Monica. El spune ca si-a dat seama de cand a vazut-o ca are mare potential: ‘In maximum sase luni, Monica va avea Italia la picioare si va ajunge la fel de cunoscuta aici cum este in Romania. Ganditi-va, in doar o saptamana a avut doua aparitii pe podium la Milano Fashion Week!’
sursa: libertatea

Adauga un comentariu

*