Film cu minori facind sex la Buzau! Doi elevi de clasa a VII-a, filmaţi de un al treilea făcând sex oral!

Scandal uriaş într-un liceu din Buzău. Doi elevi care şi-au rugat un coleg să-i filmeze în timpul unei partide de amor riscă să fie aspru sancţionaţi.Filmarea s-a făcut cu un telefon mobil într-o clasă a Liceului cu Program Sportiv. Cel puţin asta susţin cei care au văzut imaginile ajunse şi pe masa conducerii. Nici adolescentul care a făcut pe regizorul nu va scăpa cu nota zece la purtare.

Mai-marii instituţiei de învăţământ i-au recunoscut pe protagonişti, elevi în clasa a şaptea şi spun că scenele ar fi fost filmate în decembrie 2007. I-au înştiinţat imediat pe părinţi, care s-au declarat îngroziţi.

Luni, profesorii vor stabili ce se întâmplă cu cei trei, în urma unei şedinţe. Cel mai probabil, elevii vor fi mutaţi disciplinar la alte şcoli din oraş.

UPDATE: cei doi elevi de gimnaziu filmaţi cu telefonul mobil în timp ce făceau sex oral, într-o sală de clasă din Liceul cu Program Sportiv, din municipiul Buzău, dar şi cel care a suprins imaginile au fost sancţionaţi de conducerea şcolii cu nota 4 la purtare.

Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Buzău, profesorul Dumitru Ene, cei trei elevi de clasa a şaptea, protagoniştii unei scene de sex oral chiar într-o sală de clasă, s-au ales cu media 4 la purtare, existând, totodată, posibilitatea ca minorii să fie transferaţi pe motive disciplinare la trei şcoli diferite.

Comentarii

  1. fertea a zis:

    vreau sa vad

  2. eu mis

  3. da

  4. vreau si eo sai vad 🙂

  5. sa vad

  6. vrau si eo sa vad

  7. vreau si eo sa vad

  8. imagini va rog

  9. luati muie

  10. Fratilor Nu Aveti Imagini Deci De Pomana Ati Postat Daca Puneai Si Tu Un Link De Download Sau Daca Nu Pozele Sau Videoclipu Poate Asa TE Mai Intelegea Lumea Asta Este Acum Daca Chiar Ai Video Contacteazama La ID ady_9mm

  11. vreau sa-i vad

  12. vreau sa vad

  13. Ce plin e situ de pedofili care vor sa vada cum ii face un oral ! Bravo , luati muie toti ! Si cat despre ala care a facut fapta bravo lui !

Adauga un comentariu

*