Laura Andresan, profa de sex pentru Ţânţăreanu

andresan1.jpgtiontareanu1.jpgCând nonconformista Laura Andreşan se întâlneşte faţă în faţă cu excentricul Cristian Ţânţăreanu ies cu siguranţă scântei. Aşa s-a întâmplat săptămâna trecută, scrie Click, când vedeta B1 TV a participat la o petrecere condimentată cu interviuri fierbinţi şi glume deocheate, pe care miliardarul Ţânţăreanu a organizat-o la Paradisul Verde.

Pentru că are acasă o soţie extrem de îngăduitoare, care-l iubeşte ca pe ochii din cap, Cristian Ţânţăreanu nu e nevoit să-şi înfrâneze gesturile libertine şi vocabularul colorat. De altfel, nimeni nu şi-l imaginează pe carismaticul miliardar cuminte şi sfios.

În timpul unei petreceri pe care a organizat-o săptămâna trecută la reşedinţa lui de la Corbeanca, Laura Andreşan a exploatat cum trebuie comportamentul excentricului Ţânţăreanu şi a reuşit un interviu incendiar, care va fi difuzat la B1 TV, în ediţia de astăzi a reality-show-ului “Interzis”, imediat după emisiunea “Naşul”.

“M-am aÅŸezat în braÅ£ele lui ÅŸi evident, am vorbit despre sex. Domnul Ţânţăreanu mă ameninţă, să zic aÅŸa, cu partidă de sex animalică, am dansat, ne-am distrat de minune, astfel că îl pot declara pe domnul Ţânţăreanu cel mai bun amant al meu….platonic”, a concluzionat Laura, după întâlnirea de gradul zero cu cel mai ÅŸugubăţ miliardar din România.

Gazda petrecerii nu s-a sfiit să ia lecţii de amor de la “Profa de sex” a ziarului Click!, ba, mai mult, a pupat-o cu foc în decolteu. “M-am simţit foarte bine în casa domnului Ţânţăreanu şi, evident, aştept şi alte invitaţii.

Mai mult, cred că este frumos să fie televizate astfel de petreceri, să vadă şi fiţoşii de prin cafenelele din Dorobanţi cât de deschişi la minte şi distractivi pot să fie unii oameni”, a punctat Andreşan.

Laura a realizat „povestea orgasmului”

156918_2foto.jpgProtagonista show-ului “Interzis”, difuzat la miezul nopţii de B1 TV pregăteşte câteva picanterii pentru doamnele care au nevoie de ajutor în dormitor. “Am realizat la începutul anului povestea orgasmului, ca urmare a mesajelor primite de la femei şi care îmi spuneau că nu au orgasm. Episoadele au avut succes, motiv pentru care vom realiza altele, ce tratează anumite probleme legate de sex, cauze şi soluţii, dar şi câteva cadre erotice ce pot constitui chiar ele tratamentul problemelor, evident, atât cât ne permite CNA. Tot în aceste săptămâni mai pregătesc şi un miniserial despre sex”, a mai spus Laura.

sursa: click

Comentarii

  1. CATE BORDEIE ATATEA OBICEIE.ACEST CIUDAT DON JUAN DE POTARLOAGELE DIN VALE CRED CA NU MAI ESTE BAGAT IN SEAMA SI VREA SA-SI FACA IMAGINE , IN REST
    ESTE DEGRADANT PENTRU UN OM DE VARSTA LUI.
    CE SA-TI SPUN LUI NU-I MAI STA DREAPTA NICI LIMBA-N GURA SI CRED CA SI DE DEGETE A OLOGIT SI-O FACE PE JAN SEXOSUL.

Adauga un comentariu

*