Pilulele care sporesc misterele din decolteu, „scuza” starurilor mioritice

decol.jpgDeocamdată, enigme! Aşa s-ar putea spune despre ce se ascunde în spatele metamorfozei care a cuprins sânii vedetelor. Din ce în ce mai înfloritoare, busturile starurilor noastre se aliniază peste noapte la standardele internaţionale. Dar multe dintre proprietare spun că acest fenomen paranormal nu se datorează bisturiului, ci unor tratamente mai mult sau mai puţin naturiste, ori unor întâmplări „fireşti”, consecinţă a existenţei de zi cu zi a femeii moderne.

Dacă Andreea Bălan a pretextat că umplerea decolteului este o consecinţă a pilulelor anticoncepţionale îngurgitate din dorinţa de a amâna cât mai mult momentul în care să devină mamă, iată că explicaţia tinde să devină un clişeu.

Cristina Rus dă vina pe acelaşi gen de medicamente şi se jură că mâna chirurgului nu s-a atins de sânii ei. Deşi este imposibil să nu remarci schimbarea „în bine”. „Pozele acelea mai vechi sunt dintr-o perioadă în care eram încă în creştere, în plină dezvoltare fizică, e normal să nu arăt ca acum. Unde mai pui că, de-a lungul anilor, am luat şi eu, ca orice femeie, pastile anticoncepţionale. Era firesc să mi se mărească sânii de la ele”, a declarat blonda interpretă pentru Cancan.

Sigur, frumos ar fi să o credem pe cuvânt, deÅŸi tare am vrea să avem un convertor al anticoncepÅ£ionalelor în centimetri de sân, ca să putem oferi reÅ£eta fericirii feminine. ÃŽnsă, cum multe doamne ÅŸi domniÅŸoare au folosit medicamentele fără vreun rezultat vizibil, nu putem decât să considerăm că metabolismul Cristinei este mai special, iar perioada ei de creÅŸtere nu s-a oprit. Doar că, acum, „adăugirile” s-au profilat pe sâni…

Şi, dacă tot vorbeam despre explicaţii, merită să o amintim pe cea oferită de fetele de la Bambi. Raluca şi Denisa Tănase susţin că „explozia” din decolteul lor nu s-a datorat chirurgiei, ci dietei cu ouă de prepeliţă. Vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat dacă pasărea care le alimenta era struţul?!

Adauga un comentariu

*