Rita G, iepuraşul care îl bate pe Kanye West

rita.jpgCare este reţeta unui videoclip de succes? O fată frumoasă, un fir epic inteligent şi, bineînţeles, cântăreţul. Rapperul Kanye West s-a gândit la toate acestea pentru regizarea ultimului său clip, la piesa „Flashing Lights”.

Rita G, o fostă Playmate, din Houston, Texas, a fost aleasă să îi dea viaţă iubitei lui West. Până aici toate bune şi frumoase, numai că, deşi abia a fost lansat, videoclipul a stârnit o serie de controverse. Scena în care Rita G. îl loveşte cu o lopată pe rapper, legat fedeleş şi aflat în portbagajul maşinii, a fost considerată ca o instigare la violenţă.

Fostul iepuraş susţine însă că West în mod voit a plănuit această secvenţă, ca să se asigure că va atrage atenţia. „A fost aşa de nostim. Acest videoclip va rămâne în mintea multor oameni şi este ceea ce se şi aşteaptă. Cred că este grozav aşa cum e. Deoarece Kanye se află la un alt nivel, într-un fel este cu mult înaintea timpului său. Aşa că toţi liceenii care vor veni acasă, de la şcoală şi vor vedea acest videoclip se vor gândi: «Acest clip este trăsnit, dar fata asta are un fund mare». Şi asta este grozav. Însă oamenii cu un nivel ridicat de cultură vor vedea ceva cu totul diferit. Şi îl vor înţelege”, a mărturisit modelul.

Dacă este aşa sau nu, în ambele cazuri, nu vă rămâne decât să vă convingeţi singuri, accesând galeria foto şi urmărind videoclipul piesei.

Adauga un comentariu

*