TI AMO in aer liber

Gala editiei din acest an a Trofeului International Apollo Music Onesti (TI AMO) ar putea fi organizata in aer liber, dupa cum a anuntat presedintele festivalului, profesorul Theodor Adobricai. “Noi preconizam ca spectacolul de gala sa-l facem in aer liber, pe platoul din fata Casei de Cultura, dar numai daca vremea va permite acest lucru”, ne-a spus Theodor Adobricai.

Celelalte 12 editii de pana acum ale festivalului international de la Onesti s-au desfasurat in sala de spectacole a Casei de Cultura, atat concursurile propriu-zise, cat si galele laureatilor.
Inscrierile pentru editia din acest an, cea de-a XIII-a, au inceput deja si se vor incheia pe data de 1 martie, in timp ce festivalul se va desfasura in perioada 19 – 25 mai. “Avem certitudinea, pana acum, ca vor veni reprezentanti din 11 tari, care si-au confirmat participarea; mai asteptam confirmari din alte 6 tari, iar din Romania vor fi participanti din toate zonele tarii – ne-a mai spus presedintele festivalului TI AMO, profesorul Theodor Adobricai. Ca la fiecare editie, avem in vedere si organizarea timpului liber, fiind prevazute excursii sau vizite in diverse statiuni turistice sau la obiective cultural-artistice si istorice din municipiu, din judet si din tara”.
Cu mai bine de o luna inainte de TI AMO, va avea loc si festivalul national Star Musik, aflat la a doua editie, care se va desfasura in perioada 12 – 13 aprilie. Concurentii care vor fi distinsi cu premiul I la fiecare categorie de varsta sunt admisi fara preselectie la concursul TI AMO. Inscrierile pentru Star Musik au inceput si ele, urmand sa se incheie la data de 20 martie. Informatii suplimentare pot fi gasite pe site-ul www.tiamo.ro.

Florin TANASE

Adauga un comentariu

*