Fructul care ajuta la ameliorarea efectele alimentatiei fast-food

rodieStudiile arata ca persoanele care au probleme cu nivelul colesterolului cu ajutorul rodia poate inversa o parte dintre daunele provocate de alimentele mai putin sanatoase, precum cele de tip fast-food.

Rodiile ar putea reduce o parte dintre pagubele pe care produsele de tip fast-food le provoaca organismului, intrucat protejeaza vasele de sange, arata intr-un nou studiu, potrivit descopera.ro

Un supliment alimentar obtinut din aceste fructe ajuta la mentinerea sanatatii vaselor sangvine, un pas esential in evitarea infarctului si a accidentelor vasculare cerebrale.

Oamenii de stiinta din Spania au analizat efectele pe care suplimentele pe baza de rodie le au asupra circulatiei sangvine in cazul porcilor. Porcii primind zilnic suplimente de 200 de mg de polifenoli din rodie, cunoscuti sub numele de punicalagin.

Astfel, specialistii au ajuns la concluzia ca in urma administrarii suplimentelor si riscul de aparitie a problemelor arteriale s-a diminuat.

Adauga un comentariu

*