Pentru o cina simpla si deliciasa va propine o reteta foarte usor de facut din pui, cartofi si broccoli.
Ingrediente
- 5 cartofi mari
- ulei de masline
- 50 gr. unt
- o jumatate de cana iaurt
- piper macinat
- 500g broccoli (fiert)
- 500g pui fiert
- 4 felii bacon tocat
- cascaval ras
Mod de preparare
Incalzim cuptorul si intre timp spalam cartofii, ii ungem cu putin ulei de masline si presaram un varf de sare pe suprafata acestora. Ii bagam la cuptor pentru 45 minute pana devin fragezi. Dupa ce ii scoatem de la cuptor, ii taiem pe lung, astfel incat sa putem scoate miezul cartofului, pe care il punem intr-un vas adanc.
In acest vas vom adauga untul, cascavalul ras si iaurtul, amestecam energic pana obtinem o compozitie omogena si adaugam sare si piper dupa gust. Asezam apoi amestecul inapoi in cojile de cartofi, peste care adaugam broccoli si pui, apasand daca este necesar.
Presaram cateva feliute de bacon deasupra si apoi introducem cartofii umpluti la cuptor pentru inca 10 minute.