Nu renunta la shake-uri, gustari sau deserturi pe durata postului. Inlocuieste laptele in retete cu bauturi la fel de hranitoare.
Soia reprezinta o leguminoasa cu o compozitie interesanta, fiind extrem de bogata in proteine (40%) si uleiuri vegetale nesaturate (20%), restul de 35-40% fiind reprezentat de carbohidrati. Daca ne gandim la produsele de origine animala (ex., carnea de pui – 20-24% proteine), soia surclaseaza de departe astfel de produse. Totodata, este important de precizat ca proteinele din soia contin toti aminoacizii esentiali organismului, la fel ca produsele de origine animala, fiind astfel singurul produs de origine vegetala care se poate ridica la aceasta inaltime. Acesti aminoacizi sunt esentiali organismului uman, buna lui functionare depinzand de sursele alimentare. Spre deosebire de carne, soia contine lipide (in cea mai mare parte), grasimi nesaturate (benefice organismului) si nu contine colesterol, care are un rol marcant in aparitia, intretinerea si dezvoltarea aterosclerozei.
Grasimile din soia sunt ”grasimi bune”, in cea mai mare parte grasimi polinesaturate, care, alaturi de fibre, vitamine si minerale au efecte benefice asupra sistemului cardiovascular; scad „colesterolul rau” si reduc riscurile accidentelor cardiovasculare. FDA (Food and Drug Administration) sustine ca un consum zilnic de 25 g proteina din soia, alaturi de o alimentatie saraca in grasimi saturate si colesterol, reduce riscul afectiunilor cardiace.
Laptele din soia Inedit contine doar ingrediente si arome naturale. Acesta ofera multe dintre beneficiile pe care le regasim in boabele de soia. in primul rand, reprezinta o sursa importanta de proteine, asemanatoare cu laptele de vaca. Bautura din lapte de soia poate contribui la sanatatea cardiovasculara, un pahar de 250 ml continand 6-7 g proteina de soia. Laptele din soia este bogat in vitamine, in principal vitamina C, si minerale, cu precadere calciu.
Laptele din soia de la este un produs obtinut direct din boabe de soia, avand un continut de 95% soia, fiind astfel un produs de natura vegetala. Acesta poate fi consumat cu incredere de persoanele cu intoleranta la produsele lactate de origine animala, de cele vegetariene, care tin post sau de orice persoana care apreciaza gustul si proprietatile acestui produs. Laptele din soia are posibilitati multiple de consum si utilizare, putand fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustari, shake-uri).
Bautura din soia Inedit este disponibila in 4 variante: simpla, cu aroma de capsuni, cu aroma de vanilie sau cu aroma de miere si cereale, creand astfel o diversitate de gusturi atat pentru adulti, cat si pentru copii. Ambalajul este practic, din sticla de culoare maro, ce protejeaza produsul de oxidare.
Bautura din soia de la nu contine coloranti sau conservanti, iar sortimentul simplu nu contine zahar. Avand un continut scazut de carbohidrati, 1.7 g la fiecare 100 ml de produs, bautura din soia de la Inedit poate fi consumata cu succes, inclusiv in regimul de slabire. Bautura din soia de la Inedit poate fi consumata ca atare sau folosita ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustari, shake-uri).
Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro