Tăieței cu susan de post

Extrem de rapidă, ușor de făcut de oricine, cu un gust aparte. Perfectă pentru perioada primăverii în care avem ceapă verde din belșug. Adorată de vegetarieni și de cei care țin post.

DSC_5876.JPGrefIngrediente

  • 400-500 g tăieței
  • 5-6 linguri sos de soia
  • 4 căței de usturoi
  • 1-2 linguri de zahăr
  • 2 linguri oțet de orez
  • 3 linguri ulei de susan
  • 2-3 cepe verzi tocate
  • semințe de susan din belșug

Mod de preparare

Se fierb tăiețeii conform instrucțiunilor de pe pachet.

Când sunt gata, se scurg de surplusul de apă și se amestecă cu sosul format din ulei de susan, sos de soia, oțet, usturoi pisat și zahăr.

Toacă ceapa. Călește 30 de secunde (dacă vrei), susanul și presară-le peste tăieței.

Sursa: http://retete.unica.ro

Adauga un comentariu

*