Briose cu afine

shutterstock_57322267Ingrediente
  • 1/2 lingurita extract vanilie,
  • 150g zahar brun,
  • 110ml ulei,
  • 1 ou,
  • 1 lingura zahar,
  • 180ml lapte,
  • 280g faina,
  • 1 lingurita cu varf praf de copt,
  • 150g afine.
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 190C (sau 170C daca are ventilatie).

Pregateste o tava pentru briose cu 12 portii cu hartii speciale.

Amesteca faina cu cele doua tipuri de zahar si formeaza o gaura in mijlocul lor.

Adauga aici laptele, uleiul, oul batut, si vanilia. Amesteca bine pana cand omogenizezi. Incorporeaza incet afinele.

Pune aluatul in tava pregatita si coace timp de 20-22 minute. Lasa briosele sa se raceasca timp de 5 minute in tava, apoi pe un gratar.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*