- ierburi aromate (cimbru, oregano, rozmarin),
- piper,
- patrunjel proaspat tocat,
- sare,
- ulei de masline,
- 1-2 lingurite otet balsamic ,
- 1 mix de legume morcovi ceapa, usturoi, cartofi, ciuperci,
- 900g carne de pui (pulpe si copane).
Preincalzeste cuptorul la 220 grade Celsius.
Intre timp, spala cu pregateste legumele pe care le vei folosi. Taie-le in bucati mai mici, cat pentru o imbucatura. Pune-le in tava si stropeste-le cu ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si ierburi aromatice.
Peste patul de legume, aranjeaza bucatile de pui, dupa ce le-ai uns cu ulei de masline si le-ai condimentat cu sare si piper.
Lasa totul la cuptor o ora, pana ce puiul este gata. Apoi, scoate-l pe un platou si lasa-le sa stea putin inainte de a le servi.
Amesteca legumele si mai coace-le 5-10 minute daca este nevoie. Serveste-le cu patrunjel proaspat deasupra.