- 2 linguri ulei de masline extra virgin
- 2 linguri zeama de lamaie
- 16g coriandru taiat marunt
- 50g ceapa verde taiata felii
- 500g rosii taiate felii
- sare dupa gust
- 1 conserva de ton
- 1 avocado
- piper negru proaspat macinat
Curata avocado de coaja si taie-l cubulete. Pune-l intr-un bol si amesteca-l cu o lingura de zeama de lamaie. Asezoneaza cu sare.
Taie rosiile si pune-le in bol, alaturi de avocado.
Desfa conserva de ton, scurge-o de ulei si pune carnea de ton in bol, apoi adauga si ceapa verde si coriandrul. Amesteca totul cu atentie, astfel incat sa nu zdrobesti avocadoul.
Intr-un borcanel, amesteca 2 linguri de zeama de lamaie si 2 linguri de ulei de masline. Toarna dressingul obtinut peste salata, macina niste piper negru deasupra si serveste imediat.
Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro