Cel mai rapid mod in care poti gati carnea de pui este pe un grill sau o tigaie de fonta pe aragaz. Rosiile proaspete si feta adauga o nota greceasca felului de mancare.
- 1/2 legatura menta
- 700g piept pui feliat
- 3 linguri ulei de masline
- 120g feta faramitata
- 60g masline fara samburi
- 300g rosii cherry taiate in jumatati
- piper
- sare
Combina intr-un bol, rosiile, maslinele, feta, menta si 1 lingura de ulei de masline. Condimenteaza cu sare si piper.
Incinge grillul sau o tigaie de fonta si unge cu putin ulei de masline.
Condimenteaza carnea de pui cu sare si piper si pune feliile pe grill 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe un platou si copera-le cu folie de aluminiu ca sa stea la cald.
Serveste friptura de pui cu salata de rosii.
Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro