Pui rapid cu arome mediteraneene

Cel mai rapid mod in care poti gati carnea de pui este pe un grill sau o tigaie de fonta pe aragaz. Rosiile proaspete si feta adauga o nota greceasca felului de mancare.

Ingrediente
  • 1/2 legatura menta
  • 700g piept pui feliat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 120g feta faramitata
  • 60g masline fara samburi
  • 300g rosii cherry taiate in jumatati
  • piper
  • sare
Metoda de preparare

Combina intr-un bol, rosiile, maslinele, feta, menta si 1 lingura de ulei de masline. Condimenteaza cu sare si piper.

Incinge grillul sau o tigaie de fonta si unge cu putin ulei de masline.

Condimenteaza carnea de pui cu sare si piper si pune feliile pe grill 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe un platou si copera-le cu folie de aluminiu ca sa stea la cald.

Serveste friptura de pui cu salata de rosii.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*