In prima parte a acestui an, Hotelul Trotus din Onesti va finaliza câteva proiecte privind modernizarea si extinderea serviciilor oferite clientilor, atât celor cazati in cadrul complexului, cât si cetatenilor onesteni. Cele mai importante initiative sunt infiintarea unei cafenele si amenjarea unui salon pentru micul dejun si a unui salon vânatoresc. Unul dintre acestea, salonul pentru micul dejun, a fost deja finalizat si s-a inaugurat ieri dimineata. Noul salon are 60 de locuri si a fost amenjat in spatele receptiei, urmând sa functioneze doar dimineata, când cei cazati in hotel pot servi micul dejun. “Salonul este deschis pentru orice consumator, nu doar pentru clientii hotelului”, ne-a precizat Marcel Bujor, directorul general al Hotelului Trotus. Urmatorul proiect, salonul vânatoresc, urmeaza sa fie derulat in urmatoarele doua luni, când se vor face amenajari in actualul salon rustic, caruia i se va schimba specificul. In afara produselor vânatoresti, in fostul salon rustic se vor servi si preparate traditionale românesti.
Onestenii pot citi ziarele la cafenea
Pâna in luna mai, se va mai deschide inca o unitate in cadrul complexului hotelier din Onesti, respectiv o cafenea tip terasa, care va fi amenjata in exteriorul cladirii Hotelului Trotus, lânga intrarea spre receptie. Onestenii si cei cazati in hotel vor avea la dispozitie peste 10 sortimente de cafea, sucuri naturale si alte bauturi, precum si ziarele locale si publicatiile centrale, asigurate in mod gratuit de conducerea unitatii. Modernizarile de la Hotel Trotus se realizeaza intr-un moment de criza economica, iar complexul hotelier din Onesti a fost puternic afectat de actuala recesiune economica si financiara. “Cu toata criza care s-a abatut asupra noastra, Hotelul Trotus a gasit solutii pentru continuarea investitiilor la Onesti, cu scopul de a asigura servicii de calitate si o buna deservire a clientilor si a onestenilor”, ne-a mai spus directorul general Marcel Bujor.
Gheorghe LEU