Angelina, îndrăgostită de iubita lui Johnny Depp

Frumoasa Angelina Jolie continuă să şocheze. După ce în presă au apărut zvonuri cum că ar fi pus ochii pe Johnny Depp, alături de care filmează la Veneţia, Italia, pentru producţia “The Tourist”, vedeta le-a dezvăluit unor prieteni că acesta nu este deloc pe gustul ei, însă se simte foarte atrasă de iubita actorului, Vanessa Paradis.

În timp ce Vanessa Paradis (37 de ani) se temea că Angelina Jolie (34 de ani) va încerca să-i fure bărbatul, se pare că Johnny Depp (45 de ani) este cel care trebuie să-şi facă griji. După cum au declarat surse apropiate Angelinei pentru publicaţia National Enquirer, controversată actriţă nu se simte atrasă de starul din “Piraţii din Caraibe”, ci de iubita acestuia.

“Angelina a fost uimită când a citit că s-ar fi îndrăgostit de Johnny. Ea a recunoscut că acesta este un bărbat chipeş, dar a precizat că nu are nimic excitant, care să o atragă. În schimb, consideră că iubita lui e foarte sexy”, a dezvăluit sursa, precizând că americanca se simte atrasă de Vanessa mai ales din cauza faptului că aceasta e franţuzoaică, precum Marcheline Bertrand, mama Angelinei, care a murit în urmă cu trei ani.

Continuarea aici (LIBERTATEA.RO)

Adauga un comentariu

*