Transport ilegal de persoane

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat in flagrant,  pe DN 2G, in localitatea Margineni, pe Dumitru P., de 54 ani, in timp ce conducea  un autoturism şi  efectua transport ilegal de persoane. Cu ocazia cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca pentru activitatea desfasurata in mod repetat conducatorul auto percepea sume de bani, nefiind autorizat sa desfaşoare acest tip de activitaţi. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public.Tot in flagrant şi tot efectuand activitaţi de transport persoane in mod ilegal a fost depistat şi Ionel C., de 40 ani. El conducea un autoturism in localitatea Margineni şi din verificari s-a stabilit ca transporta ilegal persoane in mod repetat, percepea sume de bani şi  nu era autorizat sa desfaşoare acest tip de activitaţi. I s-a intocmit dosar penal. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Oneşti i-au depistat pe DN 11A, din comuna Caiuţi, pe Valentin P., de 40 ani, Florin R., de 30 de ani şi Lucia B., de 50 de ani, in timp ce efectuau transport de persoane fara a de?ine licien?e de transport ?i de execu?ie pentru vehicule. Celor trei conducatori auto le-au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarşirii infracţiunii de nerespectarea regimului transportului rutier public. (D.M.)

Comentarii

  1. Scrieti si voi , ca sa umpleti pagina… Nu exista nici o lege care interzice sa iei oameni la ocazie , daca merg in aceasi directie …Si daca la coborare iti lasa 5 ron …zici multumesc . Criza o resimtim cu totii, transportatorii , politistii, soferii si autostopistii . Am vazut soferi cu masini scumpe , luand la ocazie …oameni simpli , tarani , care probabil nu stiu ce e acela airbag.
    Diferenta apare cind ceri bani pentru transport INAINTE , sau opresti intr_o statie si inviti oamenii in masina ta …Restul e can-can.

Adauga un comentariu

*