Oneşti – tentativa de omor calificat

Persoanele care pot da relaţii despre acest barbat sunt rugate sa contacteze de urgenţa Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacau, prin 112.


O tanara de 17 ani a fost victima infracţiunii de tentativa de omor calificat. Poliţiştii efectueza activitaţi pentru prinderea şi reţinerea lui Valentin T., de 26 de ani

Poliţia municipiului Oneşti a fost  sesizata prin SNUAU 112, despre faptul  ca A. G., de 17 ani, doin orasul Comanesti, in timp ce circula in zona industriala Oneşti, a fost agresata cu un cuţit de un tanar. La faţa locului s-a deplasat o echipa operativa care, in urma cercetarilor efectuate, a stabilit ca A.G.  a fost agresata cu un cuţit de catre Valentin T., de 26 ani, din comuna  Gura Vaii. Tot din cercetari a mai rezultat ca pe fondul unui conflict mai vechi intre cei doi, Valentin T. a agresat victima  cu un cuţit, provocandu-i mai multe plagi.

Victima a fost diagnosticata cu  ,,plagi multiple toraco posterioare penetrante, hemopneumotorax, plagi craniene stg.,plaga auriculara stg.”. La faţa locului s-a deplasat o echipa operativa complexa, formata din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, impreuna cu poliţişti  din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, in vederea efectuarii de cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de tentativa de omor calificat. Poliţiştii efectueaza in continuare activita?i pentru depistarea ?i re?inerea faptuitorului.

Persoanele care pot da relaţii despre acest barbat sunt rugate sa contacteze de urgenţa Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacau, prin 112.

Adauga un comentariu

*