Chiul acoperit cu certificate medicale

O educatoare din Berzunti este acuzata de directorul scolii ca a plecat in mijlocul semestrului intr-o excursie in Franta, fara sa anunte conducerea institutiei. Ca sa fie acoperita cu acte in regula, ea a prezentat la intoarcere doua certificate medicale eliberate de medici ai Spitalului din Onesti. Reprezentantii Inspectoratului Scolar si ai Colegiului Medicilor vor incepe un control pentru a verifica legalitatea actelor prezentate de educatoare pe perioada absentei sale de la serviciu.

Elena Balan, soţia primarului din Berzunţi, educatoare la Gradinita „Dragomir II” din cadrul  Scolii cu Clasele I-VIII „Alexandru cel Bun” din comuna, este acuzata de Bogdan Botezatu, directorul scolii, ca a lipsit de la serviciu in perioada 3-11 martie fara sa anunte. Ba mai mult, la intoarcere, femeia a prezentat doua certificate medicale eliberate de medici ai Spitalului din Onesti conform carora ar fi avut o entorsa la glezna stanga. Cu toate acestea, ea a povestit celor din anturajul sau ca a fost in toata aceasta perioada intr-o excursie in Franta impreuna cu familia sa. In plus, a adus si suveniruri unor prieteni din comuna. „M-am trezit intr-o zi ca educatoarea Balan nu mai este la serviciu. Ba chiar le-a spus copiilor sa nu vina la scoala opt zile ca este vacanta. Ce vacanta sa fie la inceputul lui martie? Atunci, am rugat mediatorul scolar sa se duca din poarta-n poarta si sa spuna parintilor sa-si trimita copiii la scoala. Rapid, am gasit pe cineva care sa suplineasca orele”, a explicat directorul Botezatu. Cadrele didactice de la Scoala din Berzunti recunosc faptul ca Elena Balan, colega lor, a fost plecata in Franta. „Nu stiu exact in ce perioada a fost plecata in Franta, dar stiu ca in acea perioada a fost in concediu medical. Intrebati la secretariat, ca acolo se cunosc mai multe!”, ne-a indrumat invatatoarea Rachita Tudureanu, colega cu educatoarea Balan. „Eu nu am vazut pe nimeni cu piciorul in ghips. Nu va pot spune mai multe lucruri”, s-a aratat rezervata in declaratii Iuliana Lucache, mediator scolar. Cadre didactice din scoala rad si afirma ca la intoarcere sotia primarului a spus ca a fost in Franta „la recuperare” dearece era grav bolnava. Altii spun ca au primit cadou de la sotii Balan la intoarcere din excursie Turnul Eiffel in miniatura.

Educatoarea Balan minte de ingheata apele

Contactata telefonic, educatoarea Balan afirma ca a fost internata la Sectia de Fizioterapie a Spitalului din Onesti. „Nu am fost plecata in nicio Franta. Am fost internata cateva zile in spitalul din Onesti pentru ca am primit de la medic niste proceduri ca ma durea piciorul. Nu vreau sa declar mai multe”, a spus Elena Balan pe un ton rastit, dupa care a inchis brusc telefonul. In replica, medicul Adrian Branzaniuc, purtator de cuvant al Spitalului din Onesti, afirma ca femeia n-a fost internata nicio zi la Sectia de Fizioterapie. „Intr-adevar pacienta s-a prezentat pe 3 martie la Urgente si a primit un concediu medical pana pe 7 martie, eliberat de medicul Anca Biceaca. Conform documentelor oficiale, a mai urmat si un alt concediu medical, o prelungire a primului, in perioada 8-11 martie. Acesta din urma a fost eliberat de Liviu Folea, seful Sectiei de Ortopedie. Nu stiu ca sa spun mai mult decat e scris in actele oficiale ale spitalului”, a declarat purtatorul de cuvant al spitalului din Onesti.

Colegiul Medicilor si Inspectoratul Scolar pornesc controalele

Medicul Anca Stanga, presedinte al Colegiul Medicilor din Bacau, afirma ca va incepe o ancheta pentru a verifica daca cele doua certificate medicale obtinute de educatoare sunt valabile. „Daca intr-adevar a fost eliberat vreun certificat medical pe numele Elena Balan si ea nici macar nu era in tara, nu este deloc bine. Vom incepe o ancheta, vom face verificari si  vom lua masuri”, a declarat presedintele Colegiului Medicilor.  Si reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean vor incepe o ancheta. „Cunosc problemele de la Scoala din Berzunti. Chiar am fost si am constatat neregulile de acolo. Certificatele acelea medicale nu par a fi in regula si mi se pare justa decizia directorului de a nu-i plati educatoarei zilele in care ea a lipsit de la ore. Se va intocmi o comisie care va ancheta cazul si ea va fi nevoita sa-si argumenteze absentele. Eu nu am calitatea sa ii cer pasaportul sa vad daca are vreo viza pusa la vama, dar dupa ce se va incepe ancheta, ea va trebui sa arate pasaportul ca sa vedem exact daca a fost sau nu in tara”, a declarat Virginia Braescu, inspector teritorial pe probleme de management. Si Adrian Fuioaga, inspector scolar general, cunoaste problema educatoarei Balan. „Am sa trimit la scoala de la Berzunti un control. Chiar saptamana viitoare. Stiu ca sunt probleme acolo. Si asta, si altele. Vom vedea exact ce se intampla acolo”, a declarat Adrian Fuioaga, inspector scolar general.   (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. Certificatele medicale nu se prezinta la inceput???de cand se prezinta la sfarsitul „vacantei”?

  2. La Berzunti, primarul taie si spanzura dupa cum „vrea” muschii lui!!! Iar sotia lui este ” doamna primarita”!!! Ce conteaza ca nu vine la scoala? Sotul este „baronul” care taie si spanzura!!! Veniti si vedeti cum arata scolile gestionate de primarul actual si o sa va speriati!!!!! Ce fel de medici sunt in tara asta????? Si se mai plang ca nu au bani!!!! Banii din sanatate se duc pe certificate medicale fictive, care acopera plecari in strainatate!!!! Sotia primarului din Berzunti a mai fost plecata si in ianuarie 2009, in strainatate, in Tara Sfanta!!!!! A avut tot concediu medical platit!!!! A lipsit si atunci 10 zile!!!!! Cercetati si o sa va speriati de dezastrul din Berzunti!!!!! Ce face ISJ-ul cu astfel de cadre didactice????? De ce nu le elimina din sistem???? Intrebati-l pe Fuioaga de ce nu elimina o astfel de educatoare????

  3. Ciprian Laurentiu a zis:

    Felicitari, directorului scolii pentru actiunea de curatenie inceputa la scoala din Berzunti! Este timpul ca acest exemplu sa fie urmat si in alte institutii de invatamant! Cadrele didactice au dreptate in lupta cu guvernantii, dar trebuie, in compensatie cu drepturile cerute, sa isi faca si ei ordine in sistem! Le doresc succes, sa isi primeasca banii la care legea le-a dat dreptul! Bravo, Bogdan Botezatu! Ia atitudine!

  4. Nu e nicio problema! Si la Dofteana /Cucuieti directoarea face ce vrea , sfatuita de lidera de sindicat! Daca a venit in zona inspectorul teritorial nu a rezolvat nimic pentru ca unii dintre noi nici nu am participat la sedinta Consiliului Profesoral.Si iar a iesit basma curata , desi in urma cu un an a batut un copil, numele ei a fost prin ziare , a avut numeroase altercatii cu o colega , mai ales cu sotul acesteia caruia ii promisese un post de invatatoare …scandal, politie, primar…dar doamnei ii place viata si ,, e o luptatoare”! Asa ca sa nu va mai mire nimic, ca pe noi nici atat! CINE NU E COMPETENT, BUN MANAGER, ,PATEAZA IMAGINEA SCOLII ROMANESTI SI ASA TERFELITA DE UNII/ ALTII SA FIE DATI AFARA, CA MAI SUNT SI ALTE CADRE CARE POT CONDUCE O SCOALA! DEMISIE, AFARA!

  5. de unde stii dumeata viorico care e treaba in berzunti….probabil ai fost intr o viata anterioara primar si stii ce inseamna sa gestionezi bani pentru o comuna intreaga , stii ce inseamna sa fii respecta de o comuna intreaga, vorbesti numai aiureli…se vede cata ura porti in suflet!!!

  6. lunimita a zis:

    inca ceva viorico…..cand primarul de la berzunti a venit personal sa va aduca lemne la scoala si le a taiat cu personalul de la primarie ca sa se asigure ca e totul in ordine…asta nu v a interesat….asta nu s a vazut…esti de groaza si ai si o exprimare de 2 lei…:))

  7. ce director handicapat….are si berzuntul asta

  8. da stiu care i treaba acolo…e doar o disputa politica unde a intrat saraca femeie la mijloc……directorul e doar o manioreta si e adversarul politic al primarului

  9. Ce pacat pentru scoala din Berzunti ca are un astfel de director care vrea sa se faca cunoscut prin jalbe si reclamatii …….dar in zilele noastre primeaza tupeul nesimtire si rautatea….si unde mai pui ca acest director este doctorand in teologie. ,,Dumnezeu sa-ti lumineze mintea….”
    Mare pacat ca scoala a avut la conducere un adevarat intelectual care a publicat carti nu jalbe.

  10. Ciprian Laurentiu a zis:

    Vad ca „adevaratii cetateni” ai comunei sustin o impostoare care, impreuna cu sotul, trateaza Berzuntiul ca pe mosia proprie! Si cand lucrurile necurate ies la iveala, hop si „cetatenii”… vanduti! Ati luat exemplul urbelor mai mari, Craiova, Baia Mare etc si, cand o escrocherie ieie la iveala, incepeti cu atacuri la persoana! Va meritati soarta, saracilor (la minte!)! ps;vad ca mesajul meu anterior a fost ster si au fost pastrete doar cele pro „primartita”! Rusine Obs.deBC!

  11. gheorghe a zis:

    primarul gheorghe ai furat destul si nu te mai poti opri .bani de la taxa pasunat bani de la ajutorul social ,bani de incalzire bani burselor pentru elevi scolari aifact facultatii inpreuna cu acloliti tai dinprimarie bani contribuabililor di comuna ai aduscantareti de muzica populara in numele consililui local si cu bani de la bugetul local in valoare 3 000 000 lei in campanie electorala si de zile loclitati berzunti.a-ticuparat la preturi unflate;un autocamion si 4 buldo-exvatoare din care a mai ramas un sigur excavator .restul de 3 lea-ti vindut ori sant pe la primaracasa si la contabil ce-ati facut cu bani de la asociatia crescatorillor de animale prin cncesionarea izlazurilor cmunale in valoare de 50 000 euro anual cre este numele asociatiei santpersoanele care fac parte din aceasta de ce folosesti masina PRIMARIEI INSCOPURI PERSONALE ex.transpotu doamnei lagradita din satul BASCA cumparaturi..la crasma . la biserica .la mare de ce conduce copii tai masina / de ce nueste inscriptionata cu numele primariei ce ai facut cu bani destinati pentruconstructia grupurilor sociale si alimentare cu apa scolilor in valoarede 1 700 000 lei ia-i inpaRTIT domnul fost director SANDEL care ti-a facut femeia EDUCATOAREEE…….MAI URMIAZA..MULTE…..

  12. @ Ciprian Laurentiu

    Nu se sterg decat commenturile care contin injurii grave, in cazul tau probabil daorita altor commenturi de mai de mult, cele scrise de tine au fost trecute automat de site in categoria PENDING, adica necesita aprobarea unui administrator.

    Se mai intampla, nu e rea intentie sau mai stiu eu ce… de obicei zilnic revizuim commenturile in special cele din categoria PENDING.

    PS: Ti-am dat aprove la ambele, pentru ca amandoua se regaseau in categorie.

    Pe vitor te rog sa te interesezi inainte sa faci afirmatii

  13. Adevărul este că primarul din Berzunţi este un alcoolist- vezi observatoruldebacau din 22 februarie 2008, un hoţ ordinar, un calic ce s-a văzut ,,domn” şi un mincinos ordinar , care a fost în Franţa şi cu un călugăr pe nume Isaia, din Berzunţi. Comentariile pro-primarul din Berzunţi sunt scrise de derbedei din jurul acestui primar agramat, inginer-din 2009 şi fermier- a se citi ,,ţăran”. Numai dacă aţi sta de vorbă cu el v-aţi da seama cât de incult este şi sărac la minte. Nici măcar cartea de telefon nu a citit-o. El conduce comuna din crâşmele de pe teritoriul comunei. Are dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, dar a fost aranjat cu ajutorul hoţului de contabil din primărie, care are relaţii mari în poliţie şi justiţie . Atenţie DNA! Acest pocăit minte în mod neruşinat chiar în timpul Postului Mare. Oare chiar atât de idioţi pot fi cei care pun botul la nemerniciile comise de acest individ , Balan Gheorghe?

  14. Ciprian Laurentiu a zis:

    @Bogdan: Scuze! Am fost indus in eroare datorita faptului ca mesajul aparuse imediat ce a fost scris, iar apoi a disparut! Nu cred ca am facut afirmatii chiar atat de grave, mai am experienta unor astfel de „erori”, voite sau nu! Totusi, scuze in cazul in care v-ati simtit ofensati! Totusi, observ ca sunt acceptate mesaje care contin atacuri la persoana, defaimatoare si injurioase ale unora care se chinuie sa alature literele pentru a le iesi un cuvant! Cu acestea cum se procedeaza? Succes! Toate bune in viitor!

  15. geo, esti fan primar??? Cu acest primar nici in Sahara nu poti sa te prezinti!!!! „Intelectualul” care a fost primar pana in 2009, tremura la gandul ca nu poate da socoteala de Matizul din curte!!!!!

  16. Revin!!!! „Intelectualul” cu Matizul rosu, este fostul director!!!! Si l-a cumparat cu „banii” sotiei castigati intr-o luna(este invatatoare)!!!!!!

  17. Ciprian Laurentiu a zis:

    Stiti care este problema unor astfel de cazuri: lipsa informatiei sau circulatia acesteia astfel incat ajunge al un numar mic de cetateni! Ma refer la faptul ca putini au acces la internet si isi pot scrie opiniile in acest mod! Cetatenii Berzuntiului, ca si ceteneii oricarei loacliatati in asemenea situatie trebuie sa ia atitudine, caci fapte dincolo de limita legii se intampla in orice zona! Nu intel;eg cum un parinte care isi doreste un viitor mai bun pentru copilul sau nu poate sa ia atitudine atunci cand educatia copilului sau este tratata la „misto”! De obicei, conducerile loclaitatilor isi fac de cap in asemenea localitati, cu atat mai mult cu cat nu e nimeni care sa semnaleze neregulile! Se formeaza mici clanuri si grupuri de interese! Cetatenii cu o minima morala, indiferent de nivelul de educatie, trebuie sa ia atitudine, asta e clar! De cateva ori, am avut ocazia sa il aud pe porimarul Berzuntiului cum se exprima! Se poate si mai bine, credeti-ma! Muuult mai bine! Dar fiecare isi alege conducatorii, asa ca… asta e situatia! Mergem inainte!

  18. Luminita, primarul trebuie sa gestioneze o comuna, nu sa fie drujbarul satului!!!!!! La Berzunti, Gheorghita (Gigi) Balan este „drujbar”, „taran”, „paznic de imas”, dar numai primar nu!!!!!

  19. stimata doamna viorica …daca afirmaiile dumneavoastra ar fi adevara si acest domn primar ar fi un alcolist si etc…de ce credeti dunbeavoastra ca e la al doilea mandat in functia de primar?

  20. @ Ciprian Laurentiu – daca mai sunt comment-uri care ne scapa scuze e greu sa le citim pe toate. Daca identifici astfel de commenturi te rog contacteaza-ma. Nu pot posta aici adresa de mail dar daca adresa ta e cea trecuta acolo raspunde-mi la aceste cuvinte si am sa iti trimit un mail de pe adresa mea si astfel imi poti spune exact…

  21. Anonymus, este la al doilea mandat pentru că a fost ales de indivizi de teapa lui- alcoolişti, hoţi, curve de oameni, laşi, mincinoşi- ca primăriţa, profitori de mită, construcţii fără autorizaţii, calici, puturoşi, oameni fără Dumnezeu, dar mai ales o mulţime de fraieri, duşi de nas de nişte hoţi fără nicio frică de Dumnezeu, de oameni şi nici de dracu, care le dă putere la tot felul de golani ajunşi în fruntea comunelor.

  22. geo este un nume de prost. se vede după mesaj. oare mizerabilii de felul găştii primarului din Berzunţi au uitat când au devastat benerul cu dl. Dragoş Benea, un om de toată isprava, violând proprietatea privată a lui Petrică Vrînceanu? Ştie judeţul Bacău că cel care a făcut acest lucru era chiar prostul cel mare al primarului Gigi Balan, Dragoş, care are şi dosar penal la doar 18 ani? Aşa că toate comentariile prostăvanilor din electoratul lui Balan sunt fără rost, arătând pentru totdeauna nivelul de nesimţire, răutate, minciună al acelor netrebnici.

  23. da, e-mailuri sunt valide si le verific! te astept cun un mesaj! mai pot veni cu subiecte interesante! toate bune!

  24. Ma bucura ca stirea a nascut o lupta de opinii, asa cum este ea! Este bine ca lumea ia atitudine si ii scrie parerea! Acum, trebuie ca si legea sa isi spuna cuvantul! Pana la sanctiunea electoratului, votul, lumea va uita sau vor aparea altele si altele! Ce trebuie sa inteleaga berzuntenii si toti ceilalti cetateni ai Romaniei: sa incercam sa ne alegem conducatorii si dupa valori morale, nu doar dupa „evolutia” din campania electorala!

  25. locuitorii comunei Berzunti au ceea ce merita , ca de altfel toata tara…… suntem un popor de kamikaze……

  26. Ceea ce spune gheorghe in mesj este 100% adevarat!!!!!! Primarul din Berzunti si contabilul sau au jefuit comuna aceasta!!!!!!! De ce nu este la Biblioteca comunala madam Andries?????????? Primeste bani de pomana!!!!! Bugetarii sa mearga acasa!!!!!!!!! De ce sunt 4 politisti comunitari in Berzunti????????? Pentru a fura din padure lemne!!!!!!! Gaterul primarului taie zi si noapte!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce ii este teama lui Balan Gheorghe sa-l dea afara pe politistul comunitar Pintea Vasile????????? A scos lemne din padure si acum ii este teama sa nu-l toarne la politie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  27. :)))))mai ginuta esti tare PROASTA

  28. UITE CE CREDE OMUL CU NUMELE DE „PROST”:
    CRED CA I SPIONATI PE SARACI OAMENI DE STITI ASA MULTE CHESTII DESPRE EI……DE AIA AU EI BANI SI MASINI…CA MUNCESC SI VOI NU AVETI PT CA II URMARITI PE EI….

  29. geo, sarac esti cu duhul!!!!!!! saracii se scrie cu doi de i!!!! Esti prea prost /sau proasta pt secolul asta!!!!!! Geo, a intrat teama in oase!!!!!! Lenuta lui Balaioru a dat de dracu*, cu un asa director!!!!! Sandel a disparut!!!!!!! Pe asta nu-l puteti mitui!!!!!!!!!!!!!! Voi ati cumparat Matizul rosu????????????

  30. vasilica a zis:

    Catre Obsevator de Bacau!!!!!!!! Veniti la Berzunti si o sa va speriati de hotiile pe care le-a facut Balaiorul!!!!!! Ce instalatii electrice sunr in scoli?????? La Scoala din Butucaru este dezastru!!!!!!!

  31. Vad din articole ca bateti in directorul Botezatu.Dar doamna educatoare care minte ca a fost bolnava desi se stie sigur ca a fost in Franta are o activitate si un comportamen la superlativul absolut! Ori isi face activitatea ori se plimba in Franta . Cred ca este de datoria inspectoratului scolar sa verifice la fata locului si sa aplice legea, indiferent cine minte- educataore sau directorul. Menirea unui cadru didactic este si aceea de a invata elevii sa discearna binele de rau, sa primeze adevarul si corectitudinea, nu minciuna, desi uneori adevarul umbla cu capul spart. Si la Scoala Cucuieti se impune un control, ca si acolo directoarea taie si spanzura, unele cadre primesc pentru tacerea lor in caz de inspectie bonusuri in ore suplimentare – un profesor de fizica a semnat in condica [entru ore de limba engeza desi nu a intrat o secunda in clasa si nici nu a suplinit ora de engleza….si sunt multe exemple concrete probate cu pontajul fals al secretarei .Domnule Fuioaga veniti la Cucuieti si aflati sau descoperiti adevarul… si observatorul de bacau poate veni si inainte cautati in arhiva ziarului articolul din data de 9 octombrie 2008 si veti vedea amanunte despre activitatea ,,bogata” a directoarei Isachi, pe care ati numit-o ,, profesoara batausa”

  32. vasilica a zis:

    La Cucuieti, directoarea este prietena cu FSLI-ul si cu ISJ-ul!! Vacanta in luna martie nu exista decat la Berzunti!!!!!!!! Educatoarea este sotia primarului si de aceea si-apermis un sejur in Franta!!!!!! Anul trecut a fost in Tara Sfanta pentru ca Dumnezeu sa-i ajute sotul la tras tepe!!!!!!!!!!! ISJ-ul stie????????? Este a doua abatere pt Elena Balan!!!!!!!!!!!!! De ce nu-i desfaceti contractul de munca cu litera „Iiiiiii!!”?????????????

  33. matizul rosu de care tot vorbiti este al sotiei…nu al fostului director SANDU DAN, nu sandel sau altfel, de aici se vede cat sunteti de informati, nu stiti nici cum se numeste ……acest domn SANDU DAN are o alta masina personala un opel….vai de capul vostru rautaciosilor…..nici macar nu stiti ca sotia fostului director SANDU FLOAREA platesti si acum rate la masina respectiva…vorbiti numai sa va aflati in treaba….nu faceti decat sa va da ti in spectacol si sa va faceti comuna aia amarata de ras….de altfel observ ca sunt persoane care se fac de ras si in alte comune…..sunteti jalnice doamnelor care nu aveti ce face decat sa discutati niste oameni al caror nume nici nu l stiti in loc sa va ocupati timpul cu ceva intradevar folositor,
    Anul trecut a fost in Tara Sfanta pentru ca Dumnezeu sa-i ajute sotul la tras tepe!!!!!!!!!!! probabil d na vasilica cand merge la biserica se roaga sa i moara capra vecinului…….cat de janica esti daca te pot numi doamna…

  34. pe cucoana aceea vasilica o cunosc destul de bine….a fost directoare la una din scolile din berzunti , am avut copilul la ea in clasa…..e vai de parinti care isi dau copiii pe mana ei….ies mai nepregatiti decat intra…nu face nimic, nimic nimic…a aa ba face ceva…bea cafele si barfeste

  35. răzvan v. a zis:

    Băi GEO, cu adevărat eşti un mare prost. Prin intervenţiile tale, care crezi că vin în ajutorul acestui primar din cea mai mizerabilă comună din zonă, tu dezvălui fapte de natură penală, care ar trebui să-l ducă pe Gigi la răcoare. Merg foarte des la mănăstirea Sf. Sava din satul Buda şi mă îngrozesc atunci când trec prin comuna Berzunţi. Păcat de oamenii de acolo că au dat comuna pe mâna hoţilor. Dacă te-ar duce capul, ai şti că spionajul despre care vorbeşti tu este o preocupare a oamenilor inteligenţi- inteligenţa e un dar de la Dumnezeu şi nu hoţia şi minciuna- , această preocupare fiind în scopul aflării adevărului, adevăr despre care tanti Elena Balan a uitat chiar în timpul Postului Mare.

  36. margareta a zis:

    bai anonimus, tu esti la fel ca Geo/ prost, sau ca Gigi-mai tot timpul beat. de unde stii tu ca are opel, ca cei din Berzunti il vad pe acel Sandu cu un FORD FUSION albastru. Sau a furat si ala atat de mult incit oamenii nici nu mai stiu cate masini are?????????????? Chiar ca v-a luat dracul mintea!!!!!!! Mergeti la Sf. Arsenie sau la Sf. Isaia- ambii din Berzunti- si va spovediti!!!!!!!!!!!

  37. ……….fara sa vrem noi din afara suntem martorii unor abuzuri care se cam intampla mai in toate primarile, unde primari nesimtiti fac legea bunului plac prostind lumea mintind cu nerusinare si un directoras de scoala nevinovat care o face pe justitiarul tocmai in postul mare.Potoliti-va fratilor , respectati-va , ca noi cei neutri nu vedem decat mizeria din Berzunti,nu mai dati motive politiei si ziaristilor sa se autosesizeze, pentru ca nici unul nu-i mai corect decat celalalt, uitati-va la parabola „paiul si barna”, macar saptamana mare respectati-o….

  38. alexandru a zis:

    Drace, ai luat chip de inger de lumina???????????? Hristos i-a scos pe pacatosi din Templu, folosind cuvinte tari!!!!!!!!!! In biserica de la Berzunti, ar trebui sa vina Hristos si sa-l scoata pe Balaioru din Casa Domnului!!!!!!!!!!Balan si Andries sunt Mamona si Lucifer in aceasta comuna!!!!!!!!!!!!!!! De ce-l protejati pe Satana??>?>??????????? Sunteti ortodocsi sau ORTOHOTI??????????? Dracilor, pocaiti-va!!!!!!!!!!!!

  39. Citez pe anonymus: „de ce credeti dumneavoastra ca e la al doilea mandat in functia de primar?”.Raspunsul este simplu si irelevant din moment ce un simplu cetatean care nu accepta sa vada dincolo de granita adevarului poate fi foarte usor cumparat cu un „50” de tarie sau cu o bere.Asa s-au desfasurat ultimele doua campanii electorale si asa a reusit mister GIGI sa convinga oamenii ca este demn sa fie „baronul” comunei Berzunti.Eu personal l-am vazut pe domnul primar in plina desfasurare in „megadiscoteca” „clubul” cocina aia de discoteca din berzunti.Se tinea de gat cu toti ciobanii betivi si mai sa cada pe jos de beat ce era>miscarile picioarelor ii erau dictate de ritmurile orientale ale manelelor ale caror versuri domina comuna(bautura bautura bautura!!!!! printre alte vicii). Efectiv m-am ingrozit si am realizat ca animalul acela era cel ce conduce comuna si am mai realizat ca u domnule anonymus cel care nu are curajul sa-si posteze adevaratul nume (cu siguranta tot din tagma domului primar faci parte) reprezinti fiecare definitie ce i-a fost data lui gheorghe primarul pana acum in toate celelalte commenturi.Sustin pe toti cei care i-au luat apararea directorului si i-au dat masca jos „mustaciosului” prefacut.Iar toti cei care incercati sa veniti in apararea domnului nostru baron, veniti cu argumente solide de aparare nu cu afirmatii gen „:)))))mai ginuta esti tare PROASTA” postat tot de domnul anonymus.PS:mi-a trecut prin cap ca acest anonymus sa nu fie cumva unul din membrii familiei balan ca doar in cele din urma vocabularul si cuvintele putine ce le foloseste in commenturi pot fi caracteristici ale lor;))(MINTE PUTINA< CUVINTE PUTINE)

  40. Doamna sau domnul Vasilica, ca nu scrieti cu diacritice, de unde stiti ca directoarea Isachi elena de la Cucuieti este prietena cu F.S.L.I/ul si cu ISJ/ulBacau? Ambele institutii sunt conduse , cred eu , de oameni corecti , competenti , nu cred ca e bine sa generalizati…daca stiti ceva concret spuneti, scrieti adevarul, sa il citeasca si altii !Despre domnul fost director, numai cuvinte de lauda-un om adevarat, un bun scriitor/ poet, publicist…Pacat , adevaratii competenti sunt inlaturati si raman doar lingaii , incompetentii …ne meritam soarta in invatamant cu astfel de oameni….

  41. alexandru a zis:

    Ma voi stiti macar cine a fost mamona si lucifer?????? ??? Nu mai bagati preotii in chestia asta, sunteti putin pregatiti si nu stiti ce spuneti!!! Aveti grija ca dumnezeu rabda dar nu uita…. ssi in legatura cu parabola paiul s barna… vedeti-va de treaba anonimilor si neutri,or , ca nu e borsul vostru!! pana la urma am ajuns la concluzia parinyelui Proclu Nicau….. mae e dusmania si rautatea intre oameni de asta se ajunge aici….!!!! VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA !!! In Marele Post tre sa fim smeriti si cu rugaciune in gura, minte si inima nu cu barfe si injurii!!!

  42. ANA-MIRELA a zis:

    Veniti sa vedeti jaful patronat de primarul din Berzunti si de fostul director Sandu Dan in scolile din comuna si nu mai tot clampaniti ca prostii, sub anonimat si pseudonime. Acest Sandu a fost director timp de 17 ani din 1990 incoace. Din motive grave de imoralitate nici macar dracii din PCR nu l-au primit la ei in partid. A fost si consilier local in vreo 3-4 partide. Ultima data a fost la PNL, dar facea campanie pentru hotul de primar din PC, fost viceprimar PSD. ASa ca realitatea vorbeste, iar prostii si nebunii se cred nemuritori. Acel fost director este foarte bun prieten si cu contabilul. Oare de ce? Toata ziua este la contabilitate impreuna cu primarul si semneaza acte, dupa ce ca nu mai are nici o functie publica. De ziua Sf. IOAN a stat in capul mesei la primarie si a baut cot la cot cu noi functionarii din primarie. Avand barba se crede a fi popa prostu. Nu va e rusine sa va coalizati la rau, mai hotilor? Dumnezeu sa vada si sa judece!

  43. voi astia de la berzunti sunteti adevarate vedete.va place sa apareti prin toate ziarele si , daca se poate si pe sticla…ce ………Dumnezeu!PANA LA DUUMNEZEU TE MANANCA SFINTII! Andries a facut n reclamatii preotului de la moreni, de a trebuit sa plece din sat , si de asta Dumnezeu ii multumeste cu sejururi in franta si n Tara Sfanta. poate l a trazni si pe el ca pe taica su…..

  44. …intr-adevar nu-i borsul meu, dar va meritati soarta preamariti-l in continuare pe primar ca-i rupt din stele iar domnului director cu doctoratul in teologie si victima sigura ar fi bine sa paraseasca troaca c-o sa-l manance porcii(ca nu-i asa acolo au intrat dracii)

  45. se pare ca se pierde esenta articolului si se continua campania electorala

  46. Se pierde vremea cu comentariile!!!!!!! Sa vina ISJ-ul si sa faca ordine cu astfel de cadre didactice!!!!!!! Colegiul Medicilor ar trebui sa ia masuri cu astfel de medici!!!!!!!! Au dat certificatele medicale pe gratis??????????

  47. anti-frustrati a zis:

    Cine umple WC-ul scolii ..departe ajunge. Iata si reactiile ‘domnului’director al scolii din Berzunti,care probabil sufera de dereglari hormonale-ca deh…altii la varsta lui au o familie..copii..dar tanarul prefera sa nu doarma noptile si sa ‘compuna’ reclamatii . Amuzant este felul in care se revolta calicimea de acolo si cum in loc sa se spele pe picioare ,latra …si tot latra…
    Nu ai cu cine…niste frustrati!
    pupici

  48. Vasilica a zis:

    Si animalele dau nastere la urmasi!!!!! Primarul din Berzunti a dat nastere la trei bovine!!!!!!!! Zimbrii Moldovei lui Stefan cel Mare au disparut si au ramas doar urmasii degenerati ai lui Balan!!!!!!!! S-a dus dracului Moldova lui Stefan Voda cu primari ca „Balaioru*” Prefer sa fiu frustrata, decat proasta ca primarul din Berzunti!!!! Animalele fac urmasi cand sunt in deplinatatea facultatilor mintale si nu cand au capul plin de alcool!!!!!!!!!!!!!!!!! Balane, ai uitat ca paznic de izlaz ai fost????????? Nu faci parte din familiile de frunte ale Berzuntiului!!!!!!!!!!! Ce mai spui de familii ca Hampau, Vrinceanu??????? Daca tu esti de neam bun, atunci si Vanghelie este!!!!!!!!!!!!!

  49. Vad ca aparatorii sotiei primarului se dedau la atacuri ce sunt lipsite de bun simt! Asta arata nivelul intelectual al unor locuitori din mediul rural! Cine a spus ca localitatile din mediul rural au in fruntea lor doar niste persoane care si-au castigat functiile cu pomeni electorale (in special alcool), au mare dreptate! A incalcat legea! Educatoarea trebuie sa plateasca! Domnule Fuioaga, de ce nu dati afara din sistem astfel de persoane? Se pare, dupa unele comentarii, ca nu este la prima abatere de acest fel! De aceea nu-si merita cadrele didactice salariile, pentru ca permit sa „profeseze” astfel de persoane! Iar medicii sunt la fel de vinovati! Sa fie data afara cu litera I! Poate invata si sotul ei ca scoala nu este „mosia” lui! Primarii din mediul rural au un coeficient de inteligenta sub „zero”! Bravo directorului din Berzunti! Poate mai apar si alti directori! E nevoie de tineri si nu de „ratatii” scoliti in perioada comunista!

  50. Alexandru a zis:

    mai nebunilor???? nu va e rusine??? ce aveti??? de unde atata rautate??? pacat de berzunti ca e o comuna buna de varf si cu familii bune,dar mai sunt veneticii care strica tot!!! pacat…!!! mai este si o „invatatoare” care nu-i este rusine de ceeea ce vorbeste, nu se uita la ea si la ce progenituri are se leaga de familia Balan care nu cred ca este atat de rea, poate este dar nu asa cum ziceti voi,si sa-i jigniti in asa hal!!! Pacat de voi ca nu aveti frica de Dumnezeu. El rabda dar nu uita…!!! Aveti grija de cee ce vorbiti…. ca va vede dumnezeu!!! Si inca un lucru… daca tot ziceti ca primarul este „hotu-credinciosu” de ce il ajuta Dumnezeu de trece peste toate cate ii faceti… va zic eu… pentru ca este cu adevarat credincios!!! „vai voua carturarilor si fariseilor…”

  51. Veneticii au invatat copiii din Berzunti!!!! Erati prea prosti pentru a fi intelectuali!!!!! Multi dintre berzunteni sunt urmasii robilor rromi de la manastirea din centrul comunei!!!!!!!!! Coloratilor!!!!!!! Berzunti=Basca!!!!!!!Taraf si atat!!!!!!!

  52. Cred ca in astfel de cazuri Berzunti si Cucuieti inspectoratul scolar ar trebui sa fac lumina ! Chiar suntem niste tampiti cu totii si nu mai exista adevar? Chiar daca umbla cu capul spart ! Rusine celor care fac de ras bresla dascalilor adevarati ! Personal i-as da afara din sitem, sa stea la coarnele vacii , poate asa se mai desteapta! Ce am citi este rezultatului ,, hotului cu prostul’ , depinde care este pentru fiecare rolul asumat, atat pentru dascalii din Berzunti cat si pentru cei de la Cucuieti! Pacat, astfel de cazuri nu ar mai trebui sa existe !

  53. vrabie ovidiu dan a zis:

    pt „domnul” director de la berzunti : 😀
    eu pana sa ma stabilesc definitiv in comuna Berzunti, chiar te consideram un baiat inteligent! dar ma lasi cu un gust amar. vreau sa vad cati oameni dintre voi astia care tot va dati cu parerea aveti curajul sa va scrieti parerile cu numele real si mai ales complet. pai nu aveti curaj pt k asa sunteti voi nijte fatarnici, prin fata prieteni prin spate hiene!!! toti va aruncati in declaratii defaimatoare, acuzatii nefondate, dar probe ? acest bogdan nu este nimic altceva decat un adversar politic prea slab pt domnul primar si tot isi incearca norocul p la ziare, p la tot felul de institutii! e ca un copil din ala paracios, ofticos. postul de director la berzunti a devenit afacere de familie pt acest clan botezatu, vad k s lasa mostenire. a fost botezatu senior vreo 170 de ani director, acum a venit razgaiatul asta. bogdane sa stii k p lumea asta sunt lucruri mai importante pt un tanar k tine dekt sa tot parasti, ai putea avea si u vreun hobby, vreo prietena( da na e greu pt tine )!!! kt pt cei care tot o trag cu alcoolul poate nu l-ati vazut pe botezatu senior e tatic la alcool. stiti voi cum e acela sa arunce piatra intai care se jtie cel mai curat 😉 CAND ACUZATI ADUCETI PROBE!

  54. vasilica a zis:

    asa e anonim …..sa fie impuscata

  55. gheorghe a zis:

    domnule primarGHEORGFHE de ce aiFURAT FREZA SI STRUNGUL DE LA ATELIERUL SCOLI SI LE-AIDUS ACASA TOTUL TI SECUVINE cu bani furati te-ai cumparat doua LOGANURI ROSI PE CARE LE-AI INMATRICULAT cu aceleasi litere si cu numere diferite sa se creada ca ai o singura masina .Lumea vorbeste prin comuna ca inpreuna cu cotabilu va-ti cumparat doua APARTAMENTE in BACAU cu ce bani La tine in famile toti au masini intre timp ai vandut un lgan si acum folosesti msina PRIMARIEI in scopuri numai personale pe bani contribuabilor din comuna Berzunti In vizitele care le-ai facut la ERUSALIM si Egipt precum si acum in FRANTA afost inpreuna cu familia ANDRES si in coplectare si preasfintitul ISAIA sa va merga bine—bani pentru deplasarile facute in strainatate sant din bani dati MANASTIRI SF. ILIE inplicit calgarului ISAIA CARE VA BINE CUVANTAT deplasarea bani De asta la sedinta buget dl.primar ca cei mai multi bani trebue sa-dai parintelui Isaia pentru decontarea materiale silucrari la manastire Dl, PRIMAR si contabil si sotia acstuia doamna bibliotecara Viorica dumneavoastra cum va-ti motivat la serviciu plecarea tot cu concediul medical –s-au a-ti plecaT CA DE stana —ca deobicei faceti cevor muschi vostri SA VA FIE RUSNE…..

  56. vrabie ovidiu dan a zis:

    doamne cata rautate!!!! va omoara invidia !!! ce povesti inventati… mai bine v-ati face scriitori vad k imaginatia nu va lipseste, ati fi nijte romancieri sf de succes :)) va mai indruma botezatii si asha ei predau toate materiile sunt doxa …. mai oameni buni voi aveti oglinzi aksa ??? cred k voi ati vrea un primar muritor de foame sau c ? are omul a muncit … de copil, a fost kiar si miner!!! dar voi c stiti, va dati cu parerea, purtati un razboi kre nu e al vostru!!! mai mergeti la biserica, inchinati-va k da dusmania afara din voi !!! sa zicem k a gresit femeia… plateste dar d aici si pana ai jigni familia… voi nu aveti familii? cum v-ati simti? da am uitat e vb d oamenii fara nici un fel de scrupule …

  57. Frumos Berzuntiul,pacat ca e locuit!

  58. Vasilica adevărată a zis:

    Să -i fie rusine aceluia care foloseşte numele altuia!
    Am ajuns în propria comunitate să fim făcuţi ţigani de oameni lipsiţi de perspectivă de acolo de unde au plecat, iar noi trebuie ca generatie dupa
    generatie să le suportăm răutătile.
    Am ajuns să ne fie scârbă să iesim din casă datorită manifestelor de tot felul.
    sunt cadru didactic, am muncit şi muncesc în şcoală, nu îmi este ruşine
    să.-mi calce cineva pragul- CASEI sau al CLASEI,aşa că vă invităm să ne mai lăsaţi în pace şi, chiar să ne servim cafeaua ca în lumea bună!!!!!!

  59. CHIONCHIOROI a zis:

    Domnule Vrabie Ovidiu Dan esti tare prost cred ca ai stdii superioare

  60. alice, ar trebui sa ti revizuiesti vocabularul! sa nu uitam ca majoritatea cadrelor didactice sunt din berzunti, iar in ceea ce i priveste pe venetici ……ma abtin sa comentez. s a vazut prea bine ce fel de cadre didactice ,,venetice,, avem, tiganii de la berzunti sunt oameni civilizati si gospodari, dar la felul cum gandesti eu cred ca esti mai tigan/ tiganca tu. nu m ar mira ca tu sa fii un NEICA NIMENI, de gandesti asa, oricum esti o persoana limitata dpdv….

  61. esti buna ionica

  62. E urat la ce s-a ajuns , doar de la un amanunt oarecum banal! Ati ajuns sa va faceti de ras unii pe altii , uitati ca sunteti locuitori ai comunei Berzunti, despre care stiu ca sunt oameni gospodari, buni crestini! Dreptatea trebuie sa iasa la iveala si cei care au gresit sa plateasca , indiferent ca e director, sotie de primar -intereseaza mai putin acest aspect, intereseaza doar ca e cadru didactic, primar, alte perosane…mai devreme sau mai tarziu totul se plateste! Acelasi lucru il cred si despre cadrul didactic de la Cucuieti, care din postura de director crede ca poate face ce vrea.Sa nu uite ca deasupra e Dumnezeu , are si ea o boala , are copii, nu se stie niciodata… Pacat , dar padure fara uscaturi nu exista!

  63. anonim 2 a zis:

    E urat la ce s-a ajuns , doar de la un amanunt oarecum banal! Ati ajuns sa va faceti de ras unii pe altii , uitati ca sunteti locuitori ai comunei Berzunti, despre care stiu ca sunt oameni gospodari, buni crestini! Dreptatea trebuie sa iasa la iveala si cei care au gresit sa plateasca , indiferent ca e director, sotie de primar -intereseaza mai putin acest aspect, intereseaza doar ca e cadru didactic, primar, alte perosane…mai devreme sau mai tarziu totul se plateste! Acelasi lucru il cred si despre cadrul didactic de la Cucuieti, care din postura de director crede ca poate face ce vrea.Sa nu uite ca deasupra e Dumnezeu , are si ea o boala , are copii, nu se stie niciodata… Pacat , dar padure fara uscaturi nu exista!

  64. vrabie ovidiu dan a zis:

    CHIONCHIOROI 30 Mar 2010

    Domnule Vrabie Ovidiu Dan esti tare prost cred ca ai stdii superioare

    invata sa scrii maestre … in fine cultura pt tine e de domeniul fantasticului :d

  65. ............................. a zis:

    as vrea sa stiu si eu cn e adevarata vasilica eu cred ca vasilica moghior nu spune lucruri despre altii cum ar fi despere dm. primar .eu stiu ca vasilica nu ar spune lucruri din astea desper primar dar adevarul e dc se folosesc alti prosti de numele altora?????????

  66. vrabie ovidiu dan a zis:

    ar fi necesar un forum cu tema asta vad k a captat o atentie exagerata!!! si ma uit cat patos pun unii… sa arunce cu noroi in tot c le iese in cale !!! doamne unde s-a ajuns !!!

  67. Ce atatea discutii?????? I s-a desfacut contractul de munca educatoarei?????? Daca nu, nu merita!!!!! Cand o sa vedem ca si in invatamant se dau afara cei care nu vin la munca?????? Doriti salarii mari????? Nu meritati!!!!!!!! Cadavre didactice!!!!!!!!!!!! PSD-ul si PDL-ul au avut dreptate!!!!!!!!! Cu angajati care pleaca de la locul de munca cand au chef, este absolut normal sa fiti pe ultima treapta de salarizare!!!!!!!!!!!!!! Nu-i mai treceti clasa pe toti analfabetii!!!!!!!!!!!!!!

  68. In primul rând felicitări domnului profesor Bogdan pentru demascarea acestor hoţi care stau la conducerea Berzunţului.Chiar ţin să te corectez Vrabie Ovidiu Dan pentru ceea ce ai spus:” acest bogdan nu este nimic altceva decat un adversar politic prea slab pt domnul primar si tot isi incearca norocul p la ziare, p la tot felul de institutii! e ca un copil din ala paracios, ofticos”.Nu cred că asta face dumnealui.Tu eşti mulţumit de ceea ce a făcut în comună acest primar?sau probabil că da..odată ce ai şi tu “relaţii” în primărie,altfel nu te-ai agita să nu se păteze imaginea acestuia.Nu a făcut nimic pentru cei de aici ,tot ce a făcut ,a făcut pentru familia sa.Nu ne putem deplasa la Iaşi cu mijloc de transport în comun …avem nevoie de logan.(aici fiind vorba de frumoasa Anca care nici nu e educată sa de-a Buna Ziua!)Acelaşi lucru este şi la Dragoş care are nevoie de BMW pentru a circula la facultate.Ai lumină pe stradă?Nu!..pentru că facem economie pentru a pleca în excursie cu alte personalitaţi din comună.Exemplele ar putea continua…Atâta timp cât prostia o să domine în comună şi lumea se lasă cumpărată cu 50 g de tărie…domn primar o să fie la putere!
    “Domnul primar” este o persoană duşmănoasă care îşi face dreptatea singur sau prin “sageţile “pe care le plăteşte cu alcool.Nu înteleg de ce anumite persoane îi sar in cap domnului profesor si uită intentionat adevarata problemă!!Deci,analizaţi situaţia…
    p.s : ştii câte studii are primarul tău favorit?mă refer pe drept nu cumpărate cu banii primariei! Aaa si nu in ultimu rând îşi cunoaşte rădăcinile…insă cu toate acestea face pe altul “handicapat”

  69. berzunti a zis:

    baaaaaaaaaa…………..
    oare cand o sa iasa adevarul la iveala???????
    mari hoti sunteti cu totiiiiii

  70. In primul rând felicitări domnului profesor Bogdan pentru demascarea acestor hoţi care stau la conducerea Berzunţului.Chiar ţin să te corectez Vrabie Ovidiu Dan pentru ceea ce ai spus:” acest bogdan nu este nimic altceva decat un adversar politic prea slab pt domnul primar si tot isi incearca norocul p la ziare, p la tot felul de institutii! e ca un copil din ala paracios, ofticos”.Nu cred că asta face dumnealui.Tu eşti mulţumit de ceea ce a făcut în comună acest primar?sau probabil că da..odată ce ai şi tu “relaţii” în primărie,altfel nu te-ai agita să nu se păteze imaginea acestuia.Nu a făcut nimic pentru cei de aici ,tot ce a făcut ,a făcut pentru familia sa.Nu ne putem deplasa la Iaşi cu mijloc de transport în comun …avem nevoie de logan.(aici fiind vorba de frumoasa Anca care nici nu e educată sa de-a Buna Ziua!)Acelaşi lucru este şi la Dragoş care are nevoie de BMW pentru a circula la facultate.Ai lumină pe stradă?Nu!..pentru că facem economie pentru a pleca în excursie cu alte personalitaţi din comună.Exemplele ar putea continua…Atâta timp cât prostia o să domine în comună şi lumea se lasă cumpărată cu 50 g de tărie…domn primar o să fie la putere!
    “Domnul primar” este o persoană duşmănoasă care îşi face dreptatea singur sau prin “sageţile “pe care le plăteşte cu alcool.Nu înteleg de ce anumite persoane îi sar in cap domnului profesor si uită intentionat adevarata problemă!!analizaţi situaţia.
    p.s : ştii câte studii are primarul tău favorit?mă refer pe drept nu cumpărate cu banii primariei! Aaa si nu in ultimu rând îşi cunoaşte rădăcinile…insă cu toate acestea face pe altul “handicapat”

  71. guess ho a zis:

    viorico esti o proasta de mori de ce nu intelegeti voi k ce l chinuie mai tare pe om il face mai puternic…e cazul domnului primar………vreti doa sa l discreditati in fata lumiii dar nu merge….va tineti numai de mizerii……ati facut exact cum au facut astia cu basescu atunci knd s a zis k a dat cu palma in copilul ala……lumea inteligenta si a dat seama k e doar o facatura doar k sa ldiscrediteze in fata multimii si nu au reusit

  72. guess ho a zis:

    vasilico tu esti mai proasta decat prevede legea …..impuscata sa fie mata k doamne tare mai esti proasta …dar unde te crezi aici in evul mediu sa punem oamenii pe rug…esti in perioada inchizitiei….mai agramato…………….dk ai atat de multe de spus de ce nu iesi in public si faci lucrul asta….sa stie lumea cine esti si k iti pasa de soarta oamenilor de acolo nu pe ascuns si asteptand sa se intample ceva k sa pliscuiti si voi

  73. In primul rând felicitări domnului profesor Bogdan pentru demascarea acestor hoţi care stau la conducerea Berzunţului.Chiar ţin să te corectez Vrabie Ovidiu Dan pentru ceea ce ai spus:” acest bogdan nu este nimic altceva decat un adversar politic prea slab pt domnul primar si tot isi incearca norocul p la ziare, p la tot felul de institutii! e ca un copil din ala paracios, ofticos”.Nu cred că asta face dumnealui.Tu eşti mulţumit de ceea ce a făcut în comună acest primar?sau probabil că da..odată ce ai şi tu “relaţii” în primărie,altfel nu te-ai agita să nu se păteze imaginea acestuia.Nu a făcut nimic pentru cei de aici ,tot ce a făcut ,a făcut pentru familia sa.Nu ne putem deplasa la Iaşi cu mijloc de transport în comun …avem nevoie de logan.(aici fiind vorba de frumoasa Anca care nici nu e educată sa de-a Buna Ziua!)Acelaşi lucru este şi la Dragoş care are nevoie de BMW pentru a circula la facultate.Ai lumină pe stradă?Nu!..pentru că facem economie pentru a pleca în excursie cu alte personalitaţi din comună.Exemplele ar putea continua…Atâta timp cât prostia o să domine în comună şi lumea se lasă cumpărată cu 50 g de tărie…domn primar o să fie la putere!
    “Domnul primar” este o persoană duşmănoasă care îşi face dreptatea singur sau prin “sageţile “pe care le plăteşte cu alcool.Nu înteleg de ce anumite persoane îi sar in cap domnului profesor si uită intentionat adevarata problemă!!Deci,analizaţi situaţia…
    p.s : ştii câte studii are primarul tău favorit?mă refer pe drept nu cumpărate cu banii primariei! Aaa si nu in ultimu rând îşi cunoaşte rădăcinile…insă cu toate acestea face pe altul “handicapa

  74. ................. a zis:

    ba guess ho tu ori esti orb ori nu ai mai vazut televizor pana s a difuzat filmuletul ala cu basescu . Daca tu ai ajuns la concluzia ca aia a fost facatura se vede cat esti de ,,inteligent”…cred ca ai cam ramas singurul din specia asta. Sunt sigur ca daca te uiti in oglinda tot o facatura vezi si daca ti ai face un test de inteligenta si ai obtine IQ= O fii sigur ca nu e facatura

  75. vrabie ovidiu dan a zis:

    bai c oamenii aici la berzunti :)) numai din astia „sa moara capra vecinului” numai va atacati in loc sa strangem kt putem randurile si sa facem cat de cat ceva cu obstea asta 😀 eu nu inteleg d c va panicati voi asa tare pt problemele altora 😀

  76. in primul rand felicitari domnului profesor Bogdan pentru demascarea acestor hoti care stau la conducerea Berzuntului.chiar tin sa te corectez Vrabie Ovidiu Dan pentru ceea ce ai spus:”acest bogdan nu este nimic altceva decat un adversar politic prea slab pentru domul primar si tot isi incearca norocul pe la ziare,p la tot felul de institutii….”Ce adversar poate fi o persoana care se injoseste sa cumpere pramatiile satului cu alcool pentru a-l vota?tu esti multumit de ceea ce a facut acest primar pentru comuna Berzunti?probabil ca da odata ce ai si tu „relatii” in primarie,altfel nu te-ai agita sa nu se pateze imaginea acestuia!Nu a facut nimic pentru cei din Berzunti…tot ce a facut ,a facut pentru familia acestuia!spre exemplu nu ne putem duce la Iasi cu transportul in comun..avrem nevoie de masina personala(aici e vorba de frumoasa Anca care nu a fost educata sa de-a Buna-ziua macar).Acelasi lucru e si la Dragos care nu poate circula decat cu BMW la facultate!Ai lumina pe strada?Nu!pentru ca facem economie pentru a pleca pe banii primariei in excursii pe afara..cu alte persoane la fel de importante din mareata primarie!exemplele ar putea continua..Atata timp cat prostia continua sa domine in comuna si lasa cumparata cu 50 g de tarie ..”domn primar” o sa fie la putere!
    Nu inteleg de ce anumite persoane ii sar in cap domnului profesor si uita intentionat adevarata problema!!!deci,analizati situatia…
    ps.stii cate studii are primarul tau favorit?ma refer pe drept nu cumparate cu banii primariei..

  77. Felicitari gaby, te-as ruga sa meditezi unpic domle’ ovidiu dan asupra acestor commentari adresate domniei voastre….poate realizezi si u irelevanta postarilor tale…

  78. berzunti a zis:

    offffffffffffffff
    lumea asta

  79. berzunti a zis:

    Vrabie OVIDIU DAN ar fi bine sa mai inveti sa inveti si sa nu-l mai lingi in fund pe nasul tau gheorghe BALAN ori vrei vriun post primmarie ca esti tare destept……..

  80. Mr Vrabie Ovidiu Dan, am revizuit cateva dintre primele tale commenturi.Ok, hai sa incercam sa lasam deoparte atat faptul ca domnul primar si compania este lidera in hotii si campanii electorale murdare cat si modurile in care au fost prezentati acestia de catre locuitorii comunei berzunti (cei din tabara contra).Ma gandesc ca la urma urmei este normal sa ne exprimam parerea strict in legatura cu subiectul din articolul.Orice postari off topic sunt de prisos…

    Este evident ca doamna Elena Balan a comis o ilegalitate si inca una grava.A inceput prin a trimite copii acasa mintindu-i pe acestia ca este vacanta.Dupa ce s-a asigurat ca nu mai sunt copii prezenti carora sa le predea, a pacalit intreg sistemul de invatamant de la berzunti afirmand ca nu poate fi prezenta la ore in primul rand din cauza unei entorse la glezna apoi din cauza unor „probleme grave de sanatate” si ca necesita recuperare in strainatate.Normal, aceste diagnosticari sunt false impreuna cu certificatele medicale emise pe aceasta baza.Spune-mi tu domnule Ovidiu, care cetatean inghite aceasta poveste?Este o mare diferenta intre a nu stii adevarul complet si aceea de a-l cunoaste si a nu accepta veridicitatea acestuia.Fii foarte precaut, ori nu stii adevarul ori nu-l poti accepta si sa stii ca in cazul celei de-a doua variante urmarile pot fi de natura psihica.Vezi filmul Shutter Island;)))

  81. imi cer scuze pentru ultimul meu mesaj, am facut o greseala de exprimare „as-i” se va scrie „a-si”

  82. chiar felicitari???te feliciti de unul singur? a zis:

    primul rand felicitari domnului profesor Bogdan pentru demascarea acestor hoti care stau la conducerea Berzuntului.

  83. :)))))))))))))))))))))))))))))))))) a zis:

    felicitari inca odata…..

  84. :)))))))))))))))))))))))))))))))))) a zis:

    sper sa ti ajunga pentru seara asta felicitarile mele……

  85. ce certitudine ai ca, ”gaby” e profesorul bogdan?plus de asta ti se pare si amuzant..oare ce e amuzant.?.prostia ta!

  86. :)))))))))))))))))))))))))))))))))) a zis:

    cu siguranta e d l BOGDAN, se felicita singur….:)

  87. guess ho a zis:

    ………….. puncte puncte rares si alti oameni …de ce nu intelegeti k nu rezolvati nimic ……va exprimati parerile aici unde sunteti neputinciosi unde nu va stie nimeni nu va cunoaste nimeni……….de ce nu se spune cum a ajuns domnul director bogdan …..director……sunt apropiat de varsta lui si stiu cat de cat toate mersurile in comuna…………..nu putem fi facuti betivi excroci nesimtiti totti cei ce l am votat pe domnul primar ………si eu am studii superioare si din cate tin minte domnul primar a castigat cu o majoritate covarsitoare alegerile…..asta inseamna k toti oamenii din berzunti sunt niste nenorociti? ? ?

  88. guess ho a zis:

    inca ceva …..domnule director ,,venetic,, bogdan ……..k asa vi se potriveste numele……….pe d vs nu va intereseaza soarta comunei acum sa fim sinceri……..nu mai umblati cu prostii k nu merge….sunteti de hazul lumii …………lumea o sa se sature la un moment dat de toata mascarada d vs….sa cautati numai motive

  89. guess ho a zis:

    gaby ??/?????? eu o cunosc pe fata aia baiatule………………..stiii de ce nu te saluta…….probabil esti vreun nenorocit si nu meriti

  90. guess ho a zis:

    rad rad rad si iar rad……………………………..da da asa este probabil d l bogdan se felicita singur……….ptr k probabil doar singur poate sa rada

  91. guess ho a zis:

    andy iar esti prost ……..dk tu ai mers o viata cu caruta la scoala nu trebuie sa mai mearga nimeni cu masina?

  92. guess ho a zis:

    cu siguranta gaby andy etc …….sunt …d l profesor bogdan

  93. berzunti adevarat a zis:

    adevarat domnule profesor ……esti handicapat………..

  94. da da adevarat esti handicapat………………….adevarat sunt handicapat………..stim k directoru urmareste functia de primar……ar trebui sa lucreze la altceva sa se faca cunoscut prin ceea ce vrea sa faca nu sa arunce cu rahat in altii

  95. pe director nu l mai tin minte de la scoala……… s o fi schimbat asa de mult ? asa de parsiv o fi

  96. valeu dar a chelit asa tare directoru………..?????? sau nu l mai recunosc eu? s a mai insurat si el? k e batran de acum

  97. ieu zic una……………….sa l pupati in fund k tot nimic nu faceti
    …………salutari din italia ptr tot berzuntiul

  98. din centru de langa tine a zis:

    domn director botezatu de ce nu zici kti oameni de acolo de la scoala nu s au dus cu certificate medicale si matale stii de ele…si stii k nu erau reale………te legi d femeie degeaba………am fost in casa la domn primar si o cunosc si pe sotie……sunt oameni de treaba gospodari….de matale nu prea am auzit nimic de cand stau in berzuntu asta si asta ti o zic si in fata dk vrei k nu imi e rusine

  99. guess ho a zis:

    pentru ………………..nu stii ce scoala am terminat eu k sa ma faci pe mine prost si nici nu stii ce iq am avut eu vreodata…..probabil mult mai mare decat al tau …….n am nici o treaba nici cu primaru nici cu directoru …ma buseste rasu kt de rea poate sa fie lumea in satul asta……..

  100. domn director stiti pe ce loc e echipa de fotbl din berzunti? v am mai intrebat ati dansat vreodata dansul asta de aici din zona noastra corogheste? nu nu sigur k nu …..nici n ati auzit de ele ……..vedeti va de treaba domnule……..lasati ne pe noi aici sa ne vedem de traiul nostru nu veniti din alta pparte sa ne spuneti ce i bine si ce i rau………………..de dans si de echipa nici nu stiti ce sa mai intreb

  101. omul care vede totul.. a zis:

    de ce sa nu vedem alte aspecte ale hotiei din comuna bezunti de exemplu domnul andriej care esteel mai bogat om din comuna berzunti …CUM SI DC ?
    pentru ca a facut si trait in coruptie anii la rand si de asta a ajuns la un nivel.sa zicem inalt ,,voi i vedeti pe Balan asta care fiul lui hamaleste la scardura de ii vine rau ..iar tu vrabie cred ca vrei vreun servici langa tatal tau
    sau ca comunitar ca tie iti place prin crasme ca si domnului politist stan care acum vrea sa justifice banii facuti de masa prin slujba lui cinstita care o are acum …vreti toti la primarie
    saracilor

  102. din italia vad ce fac astia la noi ….doamne fereste……..direstoru ala a innebunit tare….acum n ail cred si pe el….dar stiu k pandeste postu la primar de cand am plecat eu de acasa

  103. din centru de langa tine, tot taran ramai! A fost in Franta sau nu? Jura pe Biblie Cei care au fost cu ea? In Tara Sfanta a fost? Ca figureaza ca a parasit Romania si in 2009! Esti din centrul matii, ca al lumii nu ai cum!

  104. mai omu kre vede tot……………zi frate k esti directoru k sau unu de al lui k prea le stii pe toate…..un om de rand din sat nu le cunoaste toate detaliile acum mi am dat seama

  105. din centru de langa tine a zis:

    da sunt pe net …..nu stiu dk a fost in franta sau nu….. mai stiu unde ….nu stiu unde se duc oamenii….nu ma intereseaza de ce esti invidios sau invidioasa ……imi pare rau kt de rai sunt oamenii la noi la berzunti……..iar tu x ……probabil esti vreun avorton vreun nesimnificativ

  106. din centru de langa tine a zis:

    da de bine ce o duce primaru nu mai poti tu mai directore………….castigi ceva cand faci asta? de asta crezi k nu mai poate el acum………cine stie poate o sa plece si pe luna ….si tu o sa mori de oftica k nu te duci si tu acolo sa o vezi…..

  107. omu kre vede tot….prost prost prost

  108. mai domn director da matale esti prost tare sau oameniiikre sunt langa matale…………………………..acum te dai de gol……..de la educatoare te ai legat de andries de oamenii de langa primar……te ai dat de gol………………….pe tine nu te intereseaza ce a facut femeia aia….ci ce face primaru si cu andries doamne cat de prost esti………deci e politic totul pana la urma

  109. Problema de la Berzunti nu e ca a fost In Franta, ci ca si-a motivat plecarea cu certificate medicale false! de aceea va este teama! Sunteti cretini sau ce este in capul vostru!? Sunteti prea cretini pt a intelege esenta articolului! Este rau in Romania? Din cauza unor astfel de falsuri pt care platesc „prostii”! „Prostii”? Au venit prostii la vatra si au inceput sa comenteze ceea ce nu este de comentat!

  110. mai davan sloboz orfanilor ce sunteti nu aveti alceva de facut?
    sunteti invidiosi ca tata e primar?
    nu aveti decat sa va plangeti cu saracia voastra ? am banii ..sa ma pis pe voi de saraci

  111. EU SUNT DE ACORD CU ANCA NU MAI FI TI FRATILOR INVIDIOSI K TOT UNU E PRIMAR IN SATUL ASTA SI NU L SCHIMBA DIRECTORUL CAND VREA EL

  112. Daca tu esti fiica primarului, cu adevarat (imi cer scuze daca nu esti tu! Dar daca este un fan, este un mare prost pt ca va face mari deservicii), acest mesaj (anka) arata ca tatal tau a intrat in panica! Spune-mi si tu, de ce arata asa de rau scolile din Berzunti? Ori tatal tau a fost „aranjat de catre Andries” si este un mare fraier, ca Vrinceanu, si o sa scape de el la primele alegeri? Andries va aranjeaza pe toti! Iar peste doi ani, daca mai traiti, o sa va traga o mare teapa cu unul din prietenii actualului „boss”!

  113. ASTIA SE DAU TOTI DE GOL………..N AU TREBA CU FEMEIA …AU TREABA CU PRIMARUL……ASTA II DOARE PE EI SI PE DIRECTOR

  114. DA DA TU ESTI DIRECTORUL K TOT TE LEGI DE SCOLI DE ASTEA……..

  115. DA CE VREI SA II OMORI TU BAI PROSTULE?

  116. NU MOR CAII CAND VOR CAINII DOMN BOTEZATU

  117. oricum ziarul asta nu l citeste nimeni………….botezatule….ia uite la el frate acum se leaga si de simon….da omu ala ce a mai facut mai……cica vrea sa ii traga teapa andries cu simon la primar…..doamne dar multe filme ai mai vazut …………………………bravo lu gheorghe balan lu andries si lu simon

  118. directoru asta e prost tare si toate fufele lui…………….asta n are sotie acasa si se tine de prostii

  119. adevaratii cetateni demni ai Berzuntiului a zis:

    E o vorba care spune ca atunci cand un calic se vede ,,domn”-cazul primarului din Berzunti- il omoara intai pe tac-su. Hotul de primar din Berzunti a distrus intreaga comuna de 6 ani, de cand e primar. Nu a reusit nici macar sa faca un proiect pentru amaratii aia din Berzunti, fiindca toata ziua sta prin crasme sau fura lemne din padure de la Halaucescu. Cine-i prost tot prost moare. Daca un cizmar a ajuns presedinte de tara, de ce sa nu aiba si o amarata de comuna un primar paznic de islaz? Stiti voi, lingai ai lui Balan, cata spaga a dat acest individ sa faca chiar si facultatea, de cand e primar? Adevarul tot va invinge, pui de naparci ce sunteti!!!!!!!!!!! Oare de ce si-a permis un pocait ca Balan sa-i puna pe calicii din Berzunti sa jure, cand le dadea mita, pe biblie ca vor vota cu PC-ul, un partid de lepadaturi??????Pana si popilor le-a dat spaga sa il ajute sa fie reales primar, pentru ca altfel ar fi fost un calic si azi.

  120. vrabie ovidiu dan a zis:

    prieteni dragi daca voi credeti k eu lucrez vreodata la primarie pt 7 mil p luna va inselati amarnic!!! cat k imi place in crasme ? zi-mi tu desteptule 3 alternative unde poate iesi aici un tanar. eu nu apar p nimeni in cazul in kre nu poti intelege un text… pur si simplu va zic k va roade invidia, k nu ati fost in stare de nimic toata viata voastra si tot aruncati cu noroi. kt despre banii oamenilor pe kre ii invidiati atat de mult ii au pt ca au muncit. cat despre inteligenta mea, provoc dak e vreo unul in stare sa facem teste d inteligenta, asta dak jtiti c sunt alea 😀 C a facut primarul ??? pai a facut: a asfaltat basca, butucarul, berzuntiul negru, a pus neoane pe toate ulitele, a balastat fiecare ulita in fiecare an aproape!!! dar oamenii jtiu …dovada k au votat cum a trebuit. si ca sa va reinprospatez memoria va dat o mare bataita la alegeri castingand din primul tur cu peste 53 % din voturi, adik cu alte cuvinte v-a umilit!!! k sa aveti si voi munciti!!!! oooffff frustrati mai sunteti !!!!

  121. locuitor din Dragomir a zis:

    Un prieten din Bacau ma sunat in sera aceasta si ma intrebat daca am internet sidaca am citit ce scrie pe internet despre lucratori din invatamant si de ceii din primarie.a BERZUNTI din texte am recunoscut toate bersonajele nu-mi vine sa cred dar este foarte adevarat ce se intampla astea nau frica si teama fac ce vor ei dupa bunul plac au ajuns sa seinjure cre pecare unul merge in fiecare duminica la biserica dar fura si duce acasa tot ceprinde inpreuna cu Andries este mincinos betiv celalant este apsolvent de teologie si ocupa de curand functia de director coordonator plin rautate si prostie recunosc si nu imi vine sa cred pe mana cui a ajuns comuna acesta locuitori com. berzunti cunosc cu acesta ocazie toate faradelegile facute de acestia care umbla cu crucea in san

  122. vrabie ovidiu dan a zis:

    aaa si k sa stiti primarul a fost ales prin vointa locuitorilor acestei comune!!! directorul a fost numit politic!!! dar si dak pik portocalele astea primul zboara !!! hai v-am pupat invidiosilor 😀

  123. ................. a zis:

    cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. (pt pc)

  124. Domnule vrabie ovidiu dan referitor la asfaltarea localitati Berzunti primarul gherghe balan nu are nici un merit finantarea proectului a fost optinuta de Vrancianu nu mai spuneti minciuni in ajunul sarbatorilor depasti asa sava ajute dumnezeu dupa cum spuneti si faceti;;;;;;;;;;;;;;

  125. anca balan a zis:

    va rog sa nu mi folositi numele…..nu are rost…multumesc anticipat

  126. mi am dat seama…..e tot handicapatul ala de director…..incepe sa se faca de ras

  127. muciosul ala de director a ajuns prea de tanar intr o functie pe care nu o merita,in loc sa depuna efortul sa faca ceva pentru scoala merge prin ziare sa umileasca familii intregi din comuna pt ce?
    ca au avut sansa sa fie cu un pas inaintea ta?este un fraier d le director RUSINE, RUSINE, RUSINE

  128. :)))))))))))))))))))))))))))))))))) a zis:

    TE MAI FELICIT INCA ODATA CHELIOSULE..PUPATE AR MAMICA DE DIRECTORAS DE 2 BANUTI

  129. mai frustratilor toti is prosti in viziunea d lui director ,toti de la A la Z sunt tigani , lingurari dar uraaaaaa stim si noi sa lasam commenturi pe internet. Iti multumesc ca mi ai lasat ocazia sa mi zic parerea despre tine bogdan (CE DIRECTOR) am copilarit langa tine si am crezut ca esti un baiat special,se pare ca timpul si dorinta de putere ti au spalat creierul unde s invataturile dobandite pe timpul facultatii? trebuie sa inveti sa te adaptezi cu oamenii nu poti a arunci cu noroi in toti . ce fel de lider esti tu? ce ai reusit cu articolul asta? te ai facut de ras am aflat ca esti „handicapat , chelios , ca ai prietena pe STANGA sau pe DREAPTA(mana)intelegi tu

  130. k la berzunti a zis:

    apropo de mita la popi……..ai fi dat si tu mita sa intri ca preot pe undeva dar de unde ca mamica trage cu tuicusoara :)))rasule , gandacule te ai facut de cacaooooooooo

  131. e buna si stanga si dreapta... a zis:

    rau tare… „teolog in toata firea” si sa folosesti stanga si dreapta??? pacat mare vede D-zeu…bate -dzeu

  132. k la berzunti a zis:

    ce toata firea?daca a ajuns sa se dea in spectacol si sa se felicite singur sub numele altora ,isi merita soarta , bun zis gandacule…..

  133. ala cu stanga si dreapta a zis:

    had shot cheliosule!!!!! zai zai za zai:)):)

  134. observ d le director din comentariile pe care le ai lasat sub alte nume ca pe dumneata numai banii conteaza cred ca duci lipsa de ei asa i?

  135. mai directore tu zici de primar k e betiv…………..dar mama ta knd venea beata la scoala de ce nu zici asta de ii era rusine lui taicatu cu ea?

  136. mai directore tu zici de primar k e betiv…………..dar mama ta knd venea beata la scoala de ce nu zici asta de ii era rusine lui taicatu cu ea?

  137. altcineva a zis:

    ce spui tu ca a facut domnule vrabie ovidiu?..minti asa pe fata?..dar noi lumea nu vedem?..si tu ai masina din cate stiu,iti place sa circuli cu ea pe drumurile din berzunti?asfaltarea a fost facuta acum ani buni cand nu era Balan Gheorghe primar…asa e, a pus neoane,dar cine a zis ca functioneaza?functioneaza cu portia,mai bine nu ar fi!aa si pentru toti ”lingaii”primarului care sar sa-l apere cu totii aveti ceva de castigat ..sunteti oamenii lui care postati aici comment-uri si va luati de aspectul fizic sau alte probleme care nu au nici o treaba!!nu mai bateti campii…deviati total de la subiect si va ascundeti dupa deget!Iar tu Anca,normal ca iti pui numele unde lasi un comment banal sa spun si nu iti pui numele cand incerci disperata sa-ti aperi tatal!