Un român cu fler în afaceri şi pasionat de cafea a dat lovitura în Italia. El a pus la punct un sistem revoluţionar de prăjire a boabelor, nu pe foc deschis, ci cu aer cald.
Cafeaua obţinută este ecologică şi are o aromă irezistibilă, susţine inventatorul.
Lui Ion Săvoiu i-a venit ideea, după ce a studiat piaţa cafelei şi a stat de vorbă cu mai mulţi specialişti în domeniu. Cafeaua ecologică are numai avantaje: un gust delicios, dar şi mai puţine substanţe nocive pentru organism.
Ion a inventat şi maşina care prepară pastile de cafea: doze de 7 grame de cafea, prinse în hârtie de filtru, despre care românul susţine că reprezintă viitorul.
Cafeaua ecologică i-a cucerit pe italieni, despre care se ştie că sunt pretenţioşi nevoie mare atunci când vine vorba de gust şi calitate. Nu-i de mirare că afacerea merge strună şi tot mai multe baruri oferă şi cafea ecologică.
În plus, firma producătoare are comenzi din toată Italia, dar şi din Elveţia sau România. (Pro TV)