Teapa la petrecerea Playboy Mansion

Cantareata Sylvia si partenerul ei de scena, DJ Rhino, dar si prezentatorul Mihai Morar, precum si cele 300 de modele care au asigurat atmosfera la petrecerea Playboy Mansion, care a avut-o invitata speciala pe Pamela Anderson, nu au primit niciun ban pentru prestatiile lor.

Marea petrecere Playboy Mansion, organizata la Snagov pe data de 18 septembrie, la care a participat in calitate de guest star Pamela Anderson, a facut sute de victime. Artistii Sylvia si DJ Rhino, care au sustinut un concert in acea seara, Mihai Morar care a jucat rolul de MC, precum si cele 300 de modele angajate sa asigure atmosfera in tinute sumare sau chiar topless nu si-au primit onorariile, desi au trecut aproape doua luni de la eveniment. Sylvia si DJ Rhino se numara printre cei care vor actiona in judecata firma organizatoare pentru a-si recupera banii si prestigiul.

„Nu este vorba numai de bani. 750 de euro poate ca nu sunt multi, dar sunt ai nostri. Noi trebuia sa ne primim banii chiar in seara aia, dupa concert, dar au zis ca nu au si am semnat un nou acord, care prevedea sa primim onorariul in cateva zile. Nu s-a intamplat asa, iar acum nu ne mai raspund nici la telefon”, ne-a declarat DJ Rhino, care ne-a precizat ca firma care a asigurat cateringul la eveniment are de recuperat 100.000 de lei. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca Mihai Morar si chiar Oana Roman, care a fost PR-ul petrecerii, nu au fost de asemenea platiti, iar cele 300 de manechine nu au vazut niciun ban. Natalia, unul dintre modele, ne-a declarat ca nu a beneficiat nici de onorariu, nici de promovarea promisa pe posturile TV si in „Playboy” SUA, dar a ramas cu lenjeria intima pe care a purtat-o in acea seara.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*