Sorin Apostu, primarul Clujului, retinut pentru 24 de ore

UPDATE . Primarul oraşului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a primit mandat de arestare pentru 24 de ore. Apostu, lider al filialei municipale a PDL, va fi dus joi la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventivă.

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ a declarat, la ieşirea de la DNA, că primarul Sorin Apostu este acuzat de luare de mită, informează Mediafax.

Potrivit avocatului, în acest dosar a fost pusă sub învinuire şi soţia primarului, Monica Apostu.

El a spus că nu a văzut documentele din dosar, dar că anchetatorii vizează fapte care s-au petrecut în perioada 2009-2011.Percheziţii DNA la Primăria Cluj. Procurorii verifică biroul secretarului Primăriei. Procurorii au solicitat documente legate de licitaţiile organizate de această instituţie în ultima perioadă, informează Mediafax. Procurorii DNA au descins şi la locuinţa primarului Sorin Apostu.

Primarul Clujului a fost prezent acasă, în timpul percheziţiilor, împreună cu procurorii şi a plecat de la locuinţă împreună cu procurorii.

Antena 3 a difuzat în direct imagini de la locuinţa primarului Sorin Apostu.

Procurorii i-au solicitat secretarului Consiliului Local Cluj-Napoca, Aurora Ţãrmure, mai multe acte privind licitaţiile derulate de Primãria Cluj-Napoca.

Primăria a spus cã va da un comunicat de presã în legãturã cu acest subiect.

Adauga un comentariu

*