Fiica de sase ani a unui primar din judeţul Iaşi, violată

Aseară, fiica primarului din Schitu Tuca, judeţul Iaşi, Mihalache a fost bătută şi violată, transmite corespondentul AMOS News.

Aseară, fetiţa de şase ani, a fost adusă acasă de învăţătoarea ei, iar după ce a fost lăsată să intre în bloc a fost luată de un bărbat care a bătut-o şi a violat-o. După comiterea infracţiunii fetiţa a fost luată în braţe şi lăsată pe scara scării unde locuieşte familia Mihalache.

Vecinii au sunat la 112 şi la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei.

„Prin apelul unic 112 a fost solicitată o echipă de poliÅ£ie în zona Pod Nicolina deoarece o fetiţă de ÅŸase ani fusese violată. Pe baza celor povestite de martori, specialiÅŸtii din poliÅ£ie au stabilit portretul robot al suspectului. PoliÅ£ia efectuează cercetări pentru stabilirea condiÅ£iilor în care s-a petrecut fapta”, a declarat Viginia Pralea, purtăorul de cuvânt al Inspectoratului JudeÅ£ean de PoliÅ£ie IaÅŸi.

Fetiţa a fost internată, în stare de şoc, la spitalui de copii Sfânta Maria din Iaşi.

Se presupune că fetiţa de şase ani a fost violată ca urmare a unei răzbunări, primarul Mihalache din Shitul Tuca făcându-şi, de a lungul timpului, mai mulţi duşmani pentru că nu a vrut să elibereze nişte titluri de proprietate.

Adauga un comentariu

*