Summit-ul NATO a scrumpit curvele de lux

images.jpgClick: Capitala are numai de câştigat de pe urma Summitului NATO. Străzile lucesc de curăţenie, cânii vagabonzi au fost ridicaţi, aurolacii au dispărut, iar buzunarele curvelor de lux se “umflă” văzând cu ochii. Şi asta pentru că tarifele percepute pentru o noapte de amor au crescut cu mai bine de 45%.

De cum au auzit că avem oaspeţi de vază în Bucureşti, fetele au şi sărit preţul serviciilor. Pentru o noapte de amor cu oficialii NATO, acestea cer 300 de euro, cu 45% mai mai mult decât în mod normal.

“Până ieri, tariful era de 200 de euro, acum cerem 300 de euro pentru o noapte de sex. Cerinţele sunt ridicate, avem de-a face cu oameni importanţi, astfel că şi preţul e pe măsură”, ni se confesează Aura, de 28 de ani. Dacă vor fi solicitate să întreţină atmosfera pe toată perioada summitului, damele de companie spun că preţul pentru o singură fată va fi de 600 de euro. Cu atât mai mult cu cât experienţa contează!

Aura lucrează de cinci ani numai pentru hoteluri şi a avut numeroşi clienţi de vază. A prins şi Francofonia la Bucureşti, iar acum e “arvunită” de două mari hoteluri. Nu lucrează singură. Merge pe “teren” cu alte două fete. Una este blondă, cealaltă brunetă, iar ea e roşcată.

“Gusturile bărbaţilor sunt diferite, aşa că trebuie să le satisfacem pe toate. Plus că unii vor şi show-uri lesbi”, spune Aura. Pe lângă aspectul fizic, acestea se pot lăuda că ştiu la perfecţie trei limbi străine: engleza, italiana şi greaca.

“Cu astfel astfel de bărbaţi trebuie să şi conversezi, nu numai să faci sex. De multe ori îi însoţim şi la dineuri”, mărturisesc “escortele” de lux. Chiar dacă clienţii lor sunt numai oameni cu funcţii, fetele nu vor să-şi rişte sănătatea, astfel că prezervativul este nelipsit din poşeta lor.

„Poate prind ÅŸi eu un străin”

Mii de străini cu portofelele doldora de dolari şi euro. Tineri frumoşi şi virili sau adulţi trecuţi de prima tinereţe, dar care te pot transforma dintr-o păcătoasă în Albă ca Zăpada. Aşa visează femeile uşoare de pe Centura Capitalei de când au auzit că la Bucureşti va fi mare întâlnire, “cu şmecheri unul şi unul”.

Se prezintă simplu: “om al muncii pe Centură”, sau mai pe româneşte prostituată. Pentru ea summitul a adus numai probleme, dar şi speranţe. “Parcă a înnebunit lumea cu şedinţa asta. Poliţia face razii tot timpul. De obicei aici stăm vreo 6-7, dar acum o parte sunt pe la circă, iar altele s-au dus în oraş să pună mâna pe bogătani. Am rămas doar eu şi cu Lucia, dar aia este plecată cu un şchiop să facă ce ştie”, ne explică cum stă treaba Maria, o prostituată care îşi făcea veacul la intersecţia şoselei Pipera-Tunari cu Şoseaua de Centură a Capitalei.

Ne spune că nu a scumpit tarifele cu ocazia summitului cum au făcut altele. “Preţurile au rămas aceleaşi: 40 de lei oralul şi 30 de lei normalul. La preţurile astea poate prind si eu un străin”, îşi prezintă oferta Maria.

Fetele şi-au făcut provizii de ulei parfumat

Dacă drumul până la Bucureşti i-a ostenit pe musafirii de vază, aceştia se pot relaxa numaidecât. Saloanele de masaj erotic sunt pregătite să onoreze orice solicitare venită din partea acestora. “O oră de masaj erotic, doar cu o fată, costă 90 de euro. În acest preţ, poate fi inclus şi un show lesbi, dar nu şi sex cu respectivul client”, spune Florentina, patroana unui salon de masaj din Capitală.

Angajatele sale sunt numai fete învăţate. Ştiu să vorbească foarte bine limba engleză şi sunt absolvente de studii superioare. Plus de asta fetele arată “trăsnet”. Două dintre el sunt blonde, iar a treia e brunetă. Au între 21 şi 24 de ani şi nişte forme extrem de ispititoare. Cei care au de gând să se lase masaţi de toate trei, vor trebui să scoată din buzunar 270 de euro, pe oră.

Adauga un comentariu

*