Ileana Lazariuc goala. Fara rusine si prejudecati

images1.jpgIn interviul acordat emisiunii Happy Hour de la PRO Tv, Ileana Lazariuc a vorbit pentru prima oara despre sarcina, nastere, despre bebelus, dar si despre secventele sexy pe care le-a turnat pentru filmul ‘Supravietuitorul’. Reporterii emisiunii s-au deplasat la Paris pentru a o intervieva pe logodnica lui Ion Ion Tiriac, iar imaginile au fost difuzate ieri in cadrul emisiunii prezentate de Catalin Maruta.

„Stau cu bebe si sunt foarte fericita”

Fericita, implinita si zambitoare, Ileana Lazariuc a povestit reporterilor emisiunii Happy Hour despre bebelusul pe care-l are de o luna. ‘Am grija de copil, ma trezeste in fiecare dimineata la 6.00. Stau impreuna cu bebe si sunt foarte fericita’. Viitoarea doamna Tiriac a avut o sarcina usoara urmata de o nastere prin cezariana, fara anestezie generala pentru ca n-a vrut sa piarda primul tipat al micutului. ‘N-am stiut nimic din problemele femeilor insarcinate. Nu stiu ce-i aia greata sau sa-mi fie rau, sau sa ti se umfle picioarele… Asa… imi vine sa fac cinci copii’, a mai precizat Ileana. ‘Mi-as fi dorit din tot sufletul sa nasc in Romania, dar n-am putut pentru ca el (n.r. Ion Ion Tiriac) lucreaza aici si nu puteam sa stau acolo gravida si el aici’, a povestit tanara mama. Ea mai crede ca fiul ei este un copil norocos care o sa fie atasat de bunica lui, Anastasia. ‘Cred ca al treilea cuvant, ca primul va fi mami, al doilea tati, al treilea cuvant va fi bunicuta.’

Cat despre imaginile care au semanat discordie in familia Tiriac, cu tanara logodnica goala in filmul ‘Supravietuitorul’ regizat de Sergiu Nicolaescu, Ileana spune ca nu are ce sa-si reproseze.

‘Nu sunt nici prima, nici ultima care filmeaza goala si nu am facut striptease sau cine stie ce. Daca mi-ar fi cerut rolul… nu stiu in momentul asta. E ceva artistic. Nu am iesit goala pe strada. Am ales singura. Stiam foarte bine ce fac. Am judecat. Mie nu mi-e rusine ca am aparut goala’, a adaugat fostul manechin reporterilor emisiunii Happy Hour trimisi special la Paris.
sursa: libertatea

Adauga un comentariu

*