Razboi profesoral la Economic

cojocaru.JPGdana_enache.jpg
Mai multi profesori diriginti de la Colegiul Economic Bacau acuza conducerea unitatii ca i-a sanctionat disciplinar in mod abuziv. Ei sustin ca directorul Dana Eanache a facut presiuni asupra lor pentru a nu sta de vorba cu jurnalistii pe aceasta tema. In replica, Enache sustine ca sanctiunile au survenit in urma unor avertismente repetate si ii acuza la rândul ei pe acestia ca au atentat la imaginea scolii
Alin LEANCA

Colegiul Economic „Ion Ghica” din Bacau este in aceasta perioada scena unui scandal de proportii. Acesta s-a iscat deoarece sase profesori au primit sanctiuni de la conducerea unitatii. Ei cred ca acestea sunt nedrepte si ca motivele invocate sunt inventate de director. Conform unor documente de la sfârsitul lunii trecute, controlul cataloagelor din 27 martie a depistat, la dirigintii Virgil Nita, Elena Vrabie, Neculai Terente, Alexandru Droiman, Costica Bibire si Viorica Asaftei, abateri precum nenumerotarea paginilor, insemnari cu creionul, completarea incorecta a limbilor de studiu sau lipsa semnaturilor dirigintelui si directorului ori a stampilei institutiei. ~n consecinta, invocându-se si atentionarea repetata a salariatilor vizati, fara ca problemele sa fi fost rezolvate, directorul liceului si Consiliul de Administratie au decis sanctionarea celor sase cu suspendarea pentru o luna a indemnizatiei de diriginte de zece la suta din salariu.

“Scoala a ajuns un butoi cu pulbere!”

„Sanctiunea nu mi se pare normala. Din punctul meu de vedere, catalogul este in regula. Sunt surprins si vreau macar o explicatie. E prima data când mi se intâmpla asa ceva”, a declarat Virgil Nita, profesor cu experienta de 28 de ani la catedra. „Consider aceasta sanctiune incorecta din punct de vedere moral, premeditata si tendentioasa.
Asa ma trateaza conducerea dupa ce am obtinut titlul «Top Teacher»(n.red. «Cel mai bun profesor»). Voi face contestatie in instanta. |sta e comunism sadea! Ma bate chiar gândul sa-mi dau demisia”, a spus Alexandru Droiman. „E o sanctiune venita din râca interna”, a apreciat Costica Bibire. „E un abuz, nu s-a respectat procedura legala”, a acuzat Elena Vrabie. Profesorii sanctionati reclama ca „scoala asta a ajuns un butoi cu pulbere ce abia sta sa nu explodeze” si ca „directoarea a instaurat un regim autoritar, sub protectia inspectorului scolar general, terorizând cadrele didactice si pedepsindu-le dupa bunul ei plac”. Mai mult, ei sustin ca Dana Enache i-a amenintat cu noi
sanctiuni in cazul in care stau de vorba cu reprezentantii mass-media despre situatia creata.

Enache: “Sa se adreseze instantei, nu presei!”

Intrebata despre acuzatiile aduse de colegii sai, directoarea Dana Enache a replicat ca „la inceputul anului, fiecare diriginte a primit in scris, de la directorul adjunct Mihaela Mate,
instructiuni privind completarea corecta a catalogului. Fie au fost neatenti, fie nepasatori. Sanctiunile au survenit in urma unor avertismente repetate, când se umpluse paharul cu rugaminti si indicatii”. Potrivit spuselor ei, in dimineata zilei de 27 martie era asteptat in scoala un control de la Inspectoratul {colar Judetean (ISJ) privind calitatea invatamântului. La prima ora, Mihaela Mate a facut o noua verificare a cataloagelor si a constatat ca persoanele ulterior sanctionate tot nu se pusesera la punct. Decizia sanctionarii a fost
luata in unanimitate de Consiliul de
Administratie. „Eu iI cred pe colegii mei ca sunt suparati. Trebuia insa sa se adreseze instantei si nu presei. Ei lovesc astfel in imaginea scolii”, a adaugat Enache.

“Omerta” profesorilor

Ea a subliniat ca nu orice profesor are voie sa faca declaratii oficiale privind institutia, in acest scop fiind numit un purtator de cuvânt. “Nu oricine poate face declaratii presei. {coala are purtator de cuvânt. Eu sunt acela! Ei pot vorbi in nume personal, dar nu despre scoala”, sustine Enache.

Cojocaru: “Toti directorii sunt protejatii mei!”

Contactat telefonic, inspectorul general Ovidiu Cojocaru, sustine ca protejeaza toti directorii de scoli, nu doar pe sefa de la Economic. „Afirmatia ca Dana Enache ar fi «protejata» mea mi se pare tendentioasa. Nici nu stiu cum as putea proteja un anume director, mai degraba as spune ca toti directorii de scoala din Bacau sunt protejatii mei. Un director nu da sanctiuni de dragul artei. Catalogul e document de stat, nu e de gluma cu asa ceva”, a declarat Ovidiu Cojocaru, seful ISJ.

Comentarii

  1. La Dolce Vita a zis:

    de ce nu semnati articolele????????

    admin: articolul e semnat. Alin Leanca (sub sapou)

  2. prof de kineza a zis:

    Protejata? Sa fim seriosi.E mai mult decit protejata,e pupila generalului.O fi buna la pat?Ne intrebam si noi.

  3. COMUNISTUL a zis:

    am avut si eu copii la aceasta BUNA SCOALA care
    pregateste cadre pentru servicii economice si
    contabilitate.sunt studenti pe la facultatile economice din toata tara, in marea lor majoritate
    trecuti pe la LICEUL ECONOMIC BACAU asa cum il stie toata lumea.mari profesori cum au fost si sunt
    domnul BIBIRE si doamna VRABIE au lasat amprente
    inegalabile fixate in caracterul fostilor elevi.
    este numai 2 din cei care la fel ca si acestia au
    contribuit la emanciparea patriei noastre punandu-i
    la indemana cadre de economisti bine scolite.
    nenorocirea face ca schimbul de generatie intre
    profesori sa se faca pe criterii politice,
    acesta este dur si manarit tot de trupeti din
    veche garda gen cel din poza si mai este unul pe la colegiul FERDINAND membrii aceleiasi echipe.

  4. COMUNISTUL a zis:

    corectez ,,sunt numai2” scuze

  5. sa fim seriosi invat in aceasta scoala si nu sunt de acord cu ce se intampla directoarea mai bine zis elena ceausescu pt ca e o comunista convinsa,cand o salutam pe sala nici nu ne baga in seama,ea nu e acolo pt noi ci pt ea,ar trebui sa isi dea demisia,poate ar trebui sa i se verifice trecutul ca 90% a fost informatoare a comunismului.. MAI BINE GOLAN DECAT ACTIVIST MAI BINE MORT DECAT COMUNIST va rog luati dumneavoastra o masura

  6. si nu e corect ca copii si profesorii sa munceasaca pt olimpiade si scorpia sa ia meritele….sper sa fie citite aceste comm……….

  7. droiman alexandru a zis:

    eu fac parte din cei sanctionati si lucrurile nu vor ramane la acest nivel. elevul care a scris ca nu saluta pe nimeni are mare dreptate. comportamentul directoarei enache fata de profesorii tineri in special este de cea mai joasa speta. sper sa putem lua cat mai multi cuvantul si sa ne spunem opiniile, cu toate ca multi profesorii tineri nu au curajul de a spune lucrurilor pe nume. reforma in invatamant trebuie sa plece de la fiecare dintre noi iar conducatorii nostri sa nu se mai creada stapanii pe mosie asa cum se intampla in cazul doamnei enache.

  8. comunist a zis:

    FORTZA SOVA HAI CU SOVA SOVA SOVA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  9. fratele alb a lui comunist a zis:

    fratilor sistemul e infect… totul pleaca de sus… Cojocaru e pt ECONOMIC numai ca e orb nu vede ce sa intampla… ENACHE=CEAUSESCU cea mai antipatica profa… eu zic sa-si dea demisia!!!
    si in final HAI CU SOVA SOVA SOVA SOVA… FORTA SOVA EHH FORTA SOVA EHHH!!!! :))

  10. eu inv in acest liceu si profu droiman are super giga enorma dreptate….k nici un prof tanar nu are tupeu sa scoata o vorba in fata directoarei…cei tineri park sunt speriati de bombe.directoarea cauta sasi fak o imagine d sfanta p cand ea este o prefacuta si jumatate s crede cea mai tar si k ea nu mai e nimeni…..sunt atatia profesori care ar putea sa fie directori si carora nu li sar urca puterea la cap…..dc nu au fost problemele astea si cand au fost alti directori??????elevii din scoala aia inv in nishte conditii insalubre si aici ma refer la elevii din corpul B d clasa a9a si a10a iar in corpul A sunt nishte bai ingrozitoare….pacat k din afara s vede doar corpul A care arata suberb p dinafaara dar asta e ….nu putem so schimbam p madam BLONDA DIN FRUNTEA ECONOMICULUI MADAM ENACHE SAU BINE ZIS „TOVARASA ENACHE”……CRED K ZICE MULTE ACEASTA DENUMIRE…….POATE VAD ACESTE COMMENTURI ANUMITE PERSOANE CARE PT SCHIMBA CEVA,…..

  11. aaaaaa cred k si sova ar fi mai bun k director decat enache
    ]

  12. ole ole ole ola nu acceptam dictatura
    ceausescu numai e numai e beleaua ca sa faca ordine…….

  13. Geaninush a zis:

    in liceul asta Profii tineri sunt tratati ca un cacat………in caz ca se intampla ceva intai sunt ei luati la raspundere…ca na…ce naiba ……profiii tineri din acest liceu sunt niste profi super…..jos Enache..

  14. Si eu invat in aceeasi institutie….sincer chiar as vrea sa vine odata presa si sa ia declaratii de la elevi…pt ca aceasta „tovarasa directoare” chiar face ce vrea in scoala asta….taie si spanzura dupa bunul plac….eu nu am avut ocazia sa ma mai cert cu ea ca nu am mai fost pe la consilii dar abia astept sa vada mesajul(rapiduletu’ sunt dupa cum ma stie domnul Droiman) si sa ma cheme un pic pe la dumneaei….sunt multe chestii care nu sunt in regula in scoala asta…si daca intereseaza pe cineva pot face si o lista….mi se par lucruri destul de absurde multe din ele…..si cu sanctiunile astea…..domnul Droiman e un tip de nota 10 domnul Nita la fel nu se fac faze dinastea sincer…O zi buna tuturor

  15. Cei care ma cunosc stiu ca eu am o problema cu aflarea adevarului, mai ales colegii de clasa stiu asta. Am citit mai sus si am observat ca in acea insiruire a unor cadre didactice se afla si domnii Virgil Nita si Alexandru Droiman, carora, nici cea mai rebeli elevi nu prea au ce sa le reproseze. Sunt prea buni in ceea ce fac. La domnul Nita, mereu plec cu lectia invatata din clasa, deci… e unul din profesorii mei preferati!

    Am citit in finalul articolului „nu orice profesor are voie sa faca declaratii oficiale privind institutia, in acest scop fiind numit un purtator de cuvânt. “Nu oricine poate face declaratii presei. {coala are purtator de cuvânt. Eu sunt acela! Ei pot vorbi in nume personal, dar nu despre scoala” si as avea o intrebare…daca vine la mine personal Domnul Ministru al Invatamantului si ma intreaba :”Ce parere ai despre Doamna Directoare?” eu ce ar trebui sa ii raspund? „Intrebati-o pe dansa ce parere am eu despre dumneaiei, pentru ca nu pot face declaratii publice …” ?

    Hai succes in aflarea adevarului!

    No Hard Feelings! :))

  16. directoarea e lucky:)))))))
    hai sal punem director p droiman
    😉 dak devine el director vom baga piscine in lc;) shi facem un club;)

  17. mai ozn..pai o zis…k cine vrea sa vorbeask despre scoala sau altceva pot sa vorbeask in numele lor..personal..are dreptate..da in fine..e aiurea tare blonda!!!!!ar merge o skimbare majora rapid!

    ah da ..si sa nu exageram cu jova director!!ma aprindetzi becu!!asta ne pune sa purtam uniforma si face pauza d 5 min:)))…jaja vine la fix omu..

    in fine..am vorbit destui pt cineva sa fak ceva!;)

  18. da mah da knd directoarea avea votcka in poseta shi venea matol l ore nu spunea nimeni nik, alcoolista=))

  19. hai s o batemX(!!!
    =))

  20. mai-tare-ca-enake a zis:

    sa reincarnat elena ceausescu in directoare enake

  21. :))

  22. ..invat in acest liceu si pot spune ca domnul prof Droiman din momentul in care mai mult de 50% din elevi l-au ales ca fiind cel mai bun profesor nu stiu ce ar avea doamna directoare de obiectat.Si mi se pare tot la fel de normal ca domnul profesor Droiman sa isi apere dreptuirle chiar daca acest lucru inseamna sa aiba anumite discutii in contradictoriu cu doamna directoare Enache

  23. just the truth a zis:

    asa e colegi…si in plus in afara faptului k nu ne da atentie park e la ea aksa nu baga in seama ce zic elevi park noi am fi pusi de forma…mai targe si meritele pe kre noi le aducem la olimpiada,fotbal handball voley noi muncim si ea ne trateaza k si cum nush ce am fi…sa fim seriosi…

  24. Doamna prof ” Enache ” este cea mai antipatik profesoara . Ea ii obliga pe elevi sa plateasca fondul sc.COMUNISTO dute lasa-ne

  25. ..pt toti cunoscatorii nu zi cmai mult decat ca este blonda nimic mmai mult fiecare trage de aice ce concluzii doreste…

  26. sincer….blonda de la economic si-a gasit pe cine sa sanctioneze…orice elev al acestei institutii poate sa recunoasca faptul ca profesorii acestia sunt cu adevarat profesori…nu cred ca cineva ar putea face reclamatii in privinta lor….3 din acestia mi-au predat si intradevar stiu sa-si faca meseria…poate dumneaei ii invidiaza pentru ca alt motiv nu ar exista…nu cred ca acestia sunt singurii care aveau insemne de genul in cataloage…de ce i-a nimerit exact pe ei?doamne mate….doamna mate e normal sa o sustina…coopereaza si ii convine noul post pe care il ocupa in liceu…ar trebui schimbata conducerea…anii trecuti de ce nu am intampinat probleme de genul acesta?domnul nita sau domnul droiman merita tot respectul si chiar post in conducere…la fel ca si ceilalti 2 profesori…de ce nu voteaza elevii directorii scolii?macar o simulare…asa s-ar convinge….cu mult respect

  27. mi se pare o aberatie….cat despre doamna Dana Enache,nici nu stiu ce sa mai comentez, mi se pare o ipocrita fara pic de etica.Dintre profesorii sanctionati,unul preda si la clasa mea,si nu ma pot plange ca nu da pe la ore sau ca baga note din burta sa ca nu stie sa foloseasca catalogul…
    {[moju}] ai mare dreptate are nevoie de o schimbare majora a look’ului….parca ar fi o paiatza…sa mai ceara si ea parerea unui specialist in legatura cu make’up’ul vestimentatia si mai sunt si altele..

    Cred ca ar trebui sa isi ia 7 ani de concediu(poate asha cand va veni inapoi vom putea zice ca are si ea in sfarshit CEI 7 ANI DE ACASA) :)))))))

  28. avetzi dreptate mare d-le prof…si poate ar trebui sa-si ridice lumea un semn mare de intrebare…oare de ce ati iesit cel mai bun prof. din scoala????

  29. adevarul doare a zis:

    …invatam in ekonimik un liceu k renume dar oare lumea se gandeste ce conditii avem noi ..in ce conditii invatam… normal nimeni nu se gandeste la asta..din afara totul este superb dar sa vina cineva sa vada ce conditit sunt in corpul B…vrem rezultate..am avut rezulate… vrem mai bune dar km sa obtinem rezulate..dak nu avem konditii…nu avem sala de sport..SG LICEU DIN BACAU FARA SALA DE SPORT……VBA CUIVA..LICEU EUROPEAN FARA SALA DE SPORT…vor multe de la noi dar sa se gandeasca inainte sa ceara atatea sa ne ofere conditii …si sa nu mai comenteze atata sa se multe…mai ales doamna noastra directoare….am si eu o intrebare? ..in elgatura k faptul k”Eu iI cred pe colegii mei ca sunt suparati. Trebuia insa sa se adreseze instantei si nu presei. Ei lovesc astfel in imaginea scolii”…ce suparare doamna fiecare are dreptul sa isi spuna punctul de vedere nmai ales in mometul in cre au drepate..dcc sa taca ca asa ziceti dvs..da bine vo mai fkt…sa va zica toti verde in fatah…k atunci knd treceti pe lnga noi si va zicem buna ziua…nu raspundeti..va credeti superioara..dar ne suneti k mult infeioara…nu observati prin parerile clor de mai sus….nu stiu ce mai asteptati k sa va dati demisia

  30. Unde a scris Cantemir „Votati Cantemir” sa scrie „Jos cu Doamna Enache”, desi cred ca no sa sa intampla nimic. Vorba aia noi stam in liceu 4 ani, ele stau o viatza, deci singura lupta care va avea loc va fi intre profesorii tineri vs Comunistii (De la SOVA am invatat un lucru: „O societate poate fi educata numai cu forta:|). Elevii intra 9-a nu au cums a comenteze, intr-a 10 -a, deja la vine tupeul, intr-a 11-a e prea mare distractia ca se certe cu profii, intr-a 12-a stai cu tarsa la BAC, si incerci sa stai cuminte in banca ta „cat se poate”. Singura lupta va fi intre profesori…Trist dar adevarat.

  31. eu nu stiu despre ce este vorba s sunt de la alta scoala si nu bag

  32. DoarEUdinLICEULnorocos a zis:

    toate comentarile de mai sus sunt perfect adevarate,cred si eu ca s-au saturat elevii si profesorii de doamna director,chiar astazi m-am intalnit cu dumneaei la iesirea din corpul B,,am salutat-o si se uita cu un sictir la mn si pleaca…inteleg ca este protejata,doar sotul dumneaei lucreaza la Desteptarea..si mai presus este protejata de la inspectorat,insa nu i se permite sa aiba o asemenea atitudine fata de liceu,pt ca a fost aleasa ca director sa ne conduca sa fie receptiva la doleantele noaste si sa le rezolve cat poate cu putinta conform legii,nu sa sanctioneze niste profesori de nota 10,pt ca au inscri cu creionul pe cataloage,mi se pare o aberatie,trecand peste asta cred ca ar fi bine sa se ia masuri de la inspectorat sa se cheme presa sa le ia interviuri de la elevi,si atunci se va vedea adevarata problema din liceu, iar domnul DROIMAN este un profesor de nota 10 precum si NITA nu exista egal…
    va multumesc si sper ca aceste comentarii sa se ia in calcul si sa se aplice masurile cuvenite

  33. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

  34. este cea mai varza directoare asa ceva nu am pomenit,sa isi dea demisia nu face nimik bun in liceul asta:))=))

  35. nb

  36. ar fi interesant ca madam Enache sa citeasca toate aceste comentarii … poate se mai dezmeticeste un pic si isi da seama ca daca a ajuns directoare nu inseamna ca e buricul Pamantului … iar motivul pentru care a sanctionat cadrele didactice m-i se pare cea mai mare porcarie …

  37. Ceea c se intampla in economic e tiranie curata.Doamna tovarasa Enache zice multe dar nu face mai nimic.Nush daca ar fi Sova atat de bun k director,dar cu siguranta ar fi ceva mai corect.Cat despre Nita,ca diriginte e ok,si chiar ne-am uitat in catalog,dar nu era mai nimic din ce s-a specificat mai sus.Oricum..eo ii urez doamnei tovarase Enache caldurosul „mucles” si joc de glezne :)..

  38. Ce inseamna sa dai un mass pe Messenger =)) ;;)
    Am strans aici lume cat n-a vazut Parisu’ !

    Hai cu Economicu’, pana la urma urmei imi place despre el 🙂

  39. unii profesori nau egal citez ,,,,DROIMAN NITA SOISUN SI MULTI ALTII DOAMNA CAZACU si acesti profesoti sunt de nota 20 poate ar trebui sa ajunga la conducere cnv ca ei
    directoare sa plece si sa nu mai fie comunista si nu a facut corect ceea ce a facut

  40. Aaaa..si calitatea invatamantului consta in cataloage completate corect la timpul potrivit,sau conditii bune d invatare?Conditii bune probabil k inseamna sa pui niste rable d banci si d scaune pt 30 d copii intr-o clasa in care nu demult,se dormea..Asta se numeste calitatea invatamantului:)))..

  41. costelush a zis:

    unii dintre ei merita….da mai bn sa dea afara directoarea:-j

  42. SCOALA ASTA E PLINADEPROFI COMUNISTI CARE AU CHEF DE PANARAMA MEREU , JOS CU ENACHE :)) HAI CU SOVICA !

  43. maaa…are voie administratoru sa devina director??

    :):)))

    SZOUUPER!:d:d…navem o trb dupaia:)))

  44. Nush ce aveti toata lumea cu doamna directoare…Eu sunt de 4 ani in liceu si sincer nu am cine stie ce de obiectat….Nu stiu de ce ziceti ca nu va raspunde la salut pt ca eu de fiecare data cand am salutato mia raspuns….Mie mi se pare super de treaba…sincer va zic k poate va lasati influentati….mie imi place de cand este dansa directoare si chiar vad schimbari in scoala….poate nu stiti voi unde sa va uitati….lasati-o in pace si nu o mai muscati atata….daca 10 oameni au votat in Consiliu de Administratie ca trebuie sanctionati acei profesori nu inseamna ca vina este a doamnei Enache….Un om poate gresi da 1o de odata e cam greu de crezut….Sincer si eu am rezultate la olimpiade, concursuri si fel de fel de activitati si nu consider ca se mandreste neaparat Doamna Enache de ele ci eu personal…si apoi scoala cu rezultatele obtinute de elevii liceului….Profu Droiman chiar e de treaba dar daca sa zis ca a fost atentionat de acele nereguli la cataloage ceea ce a facut el….prin necorectarea lor…poate fi considerata si o sfidare a directiunii mai ales avandu-se in considerare ca trebuia sa vina inspectie in scoala….Hai va pup pe toti si nu mai fiti asa nervosi ca faceti ridur:)

  45. Doamna Directoare Dana Enache chiar trebuie laudata si respectata pt cea ce a facut pt liceul Economic……toti cei care o critica sunt niste ipocriti…aiurea copchii..cu capul

  46. NO COMMENT….hai k te simti cu musca pe caciula acum…

  47. pe vremea mea…adik acum ktiva ani era de treaba enache…am avut ore cu ea…nu era dura la note…respect pt cum era acum ktiva ni…acum nush….dar le dadea in isterii cand avea inspectii…probabil a ramas la fel de crizata si acum….

  48. Elena Vrabie, Alexandru Droiman, Costica Bibire acesti profesori fac cele mai mari greseli si merita aceste sanctiuni de mai sus, sunt niste profesori incompetenti.vorbesc acete lucruri pt ca am fost elev acolo acum 2 ani.Insa profesorul Virgil Nita este printre cei mai buni profesori din acest liceu si nu cred ca au fost gasite nereguli in metodele sale de consemnare in cataloage.

  49. Performantele acestei directoare sunt explicit exprimate de nivelul intelectual al elevilor care au scris mai sus. In afara de faptul ca toti au dreptate, trebuie spus ca majoritatea au grave carente de exprimare orala si scrisa in limba romana.
    La mai mare tovarasa Enache!

    P.S. Coafura aia este un accident estetic indigerabil!!! Fa ceva cu ea!

  50. andutzyka a zis:

    cand o vezi cat e de simandicoasa…vai doamneee….da nu se uita in ce hal arata….crek i s-au spart oglinzile acasa…:))….aveti dreptate toti care v-ati dat cu parerea….eu una mai am 3 luni si asta e o sa suport….da mie mila de cei ce vin dupa noi….va dati seama 4 ani de zile cu tovarasa blondina…..oh my god….nici nu vreau sa-mi inchipui…si profesorii sanctionati oricum nu meritau…..se va face oare dreptate si la noi in liceu??asta ce crede k dak face pe dictatoarea rezolva ceva……e fix p**a….scuzati-mi expresia….

  51. satie..noi vb k p mess ..nu ma uit la linioare si toate alea..da???

    nu dau bacu acuma;);)

  52. Pacat de reputatia liceului asa se duce de rapa si ajunge aiurea deja in economic majoritatea sunt de la tara continuarea nu mai conteaza stii deja ce va urma peste cativa ani…eu zic cine are tupeu sa cumpere vopsea de aia sa scrie pe tot liceu jos enache apoi tot liceul o ora intr-o zi sa se stabileasca sa chiulim toti si sa strigam frumos in fata liceului jos eneache atuncea clar sar clarifica toata situatia discutati tema care o propun si alegeti o zi o ora si vom face,,,,

  53. soacra-mea a zis:

    sala de sport e jalnica..corpul b e cu totul jalnic..si blonda nu are ce face decat sa se ia de droiman si bibire??nijte profesori care merita tot respectul..cat despre nita,mai da-l dreaku ca la ce muzica pune in pauze,merita ..kiar mai mult..numai el cu masa asculta muzica care o pune el in pauze..dar lipseste tovarasul sova din lista..sau el e prea cuminte??mi-as pl-n el cu geografia masii..in concluzie:viva jungla economic

  54. soacra-mea 2 a zis:

    scz..nita sau nechita tot acolo e..tot un bosket de profesor e..dar domnul pasalau.pe unde umbla??nimeni nu zice nimc de el :))))..pe le nu l-a sanctionat nimeni :)))??

  55. ALEXANDRA CEA CAMPIOANA a zis:

    SINCER puneti-L PE NITA DIRECTOR E CEL MAI TARE PROF…..IL STIU …E MESERIE DE OM CAT TOVARASA BLONDINA CU MINE FFF DE TREABA …VB LUCRURI OMENESTI,ADICA NU O VAD ASA INTEPATA INCAT SA NU SALUTE ELEVII…IN SCHIMB SE VEDE CA SIA LUAT GRADE DE CAND ERA PROFA
    CRETINU ALA DE BIBIRE AR TREBUI CONCEDIAT CE FACE ALA IN COLEGIUL ASTA…NE FACE DE RAS….SUS SOVA SOVA SOVA

  56. ALEXANDRA CEA CAMPIOANA a zis:

    BAI BAIATULE CE BELEA E LA ECONOMIC….UNDE MAI VEZI ASA CA LA NOI

  57. ALEXANDRA CEA CAMPIOANA a zis:

    MAM SATURAT DE PROFELE ASTEA „FETE MARI” MAI LASATIMA FRATILOR…LASATI PROFII TINERI SA MAI VINA DACA MAI STAU MULT BOSOROGII ASTIA O SA DEVINA ECONOMIC IN STARE DE PUTREFACTIE
    SI SAMI BAG PLK IN AIA CARE LA ADUS PE FRAEU ALA DE ENGLEZA NISTOR

  58. knd am vazut articolul nu mi a venit sa cred… Mai ales k am invatat in eco si am si avut ore cu profu de geogra Nita si cu profu Droiman.. sunt niste profesori adevarati! nu merita sa treaca prin asa ceva!
    cat despre enache.. este tot ce se spune despre ea. eram odata de servciu la secretariat si stateam pe scaun k tot omu`.. si trece pe acolo, se uita in greatza si zice: „ce stai asa rastignita?” I s a urcat muult la cap de knd e directoare.. inainte nu era asa..
    Imi pare rau pt ce se intampla.. mai ales pt profi..

  59. Invat in acest liceu si sincer sa fiu directoarea lasa de dorit la renumele kre se pretinde sa il aiba acest liceu.Droiman Alexandru e un profesor de nota 10+ in ceea ce priveste modul de predare si cel de comunicare cu elevii,Bibire e sucar tare….(mic taifun). Blonda ar trebui schimbata sau in cel mai rau caz sa-si revizuie comportamentul cu elevii in special.. Bafta la toti mai am ink 1 an si gata:D SUCCES:))

  60. lasatii p astia ma….nu ati vazut care e treaba cu sova…el ar trebui dat afara…dak e sa ne luam dupa el tot in perioada comunista ne aflam…pisamas p el profesor ca e un mare bulangiu

  61. jos cu derectoarea!!!!!asa fratilor implicati-va daca vreti sa obtineti ceva fara unitate nu rezolvati nimik.Chemati si postul tv inopinant sa vedeti ce impact o sa aiba….Duceti-o la hingheri mai pe blondina aia:)

  62. am invatat si eu in economic..dar din fericire (sau nu)am terminat.ce pot spune de doamna ENACHE…NUCIUN CUVANT DE LAUDA..ne a promis k o sa avem sala de sport…asta nu s a intamplat..ne a promis k o sa avem terenul de sport(dak se poate numi teren)asfaltat…….asta nu s a intamplat…in consecinta la bac la ed fizica multe persoane au ramas cu urmari dupa proba de viteza ,saritura in lungime sau la jocul sportiv..unde din kuza damburilor nici nu puteai sa pinzi mingea….sau alte asemenea..
    Si vorba altora…liceu cu pretentii si fara sala de sport…De fapt avem una(vorba vine),o inkpere de 2 metrii patrati in kre miroase mereu a picioare nespalate…si unde dak esti mai inalt risti sa dai cu capu de tavan…
    Ca sa nu mai zic de corpul B care este bine maskt si nu se vede…dar in kre clasele sunt infecte..k sa nu mai zic de bai..in kre nici nu ti vine sa intrii k risti sa mori sufokt..30 de elevi ingrmaditi intr-un fost dormitor in kre kndva dormeau 6 persoane..
    Ca sa nu mai zic k se lua aiurea de elevi pe sala.Vezi doamne k s a sunat de intrare si u NU FUGI ci mergi normal pe colidor.. ktre clasa.K sa nu mai zic k are o fata de mironositza..si este o ingamfata…ce se crede superioara tuturor…cu toate k nu e…nush pe ce criteriu a ajuns ea in fruntea liceului..erau si alti profi mai buni kre meritau acel post
    Cat despre domnul Nita si Droiman am numai cuvinte de lauda…au fost niste profi super de gask si am avut ce invata de la ei…
    Ar fi mai multe de zis..deci doamna director Enache ..ACESTE LUCRURI NU LE VEDETI??MI SE PAR MAI GRAVE ACESTEA…dar knd cineva a ajuns undeva sus vede numai ce vrea si ce i convine…pakat de cei kre sunt acuzati pe nedrept

  63. lorela:P:P a zis:

    deci….culmea nesimtirii….sincer antipatica rau blondina nostra directoare….se credea cea mai importanta si knd o vezi cu nasu pe sus prin liceu…iti vine greatza…si droiman super prof si nita la fel…bibire nam avut tangente cu el..si ALEXANDRA CAMPIOANA…ce sus sova?ai cazut in cap fetitza?ala…e ceausescu in picioare ala…deci bafta celor care mai au d stat in economic si celor care vor veni…

  64. a_maryo22 a zis:

    doamna Enache si doamna Mate sunt 2 comuniste care au impresia ca sunt de neinlocuit.in acelasi timp cele 2 formeaza un cerc vicios care pretind mita si alte favoruri in schimbul unor note de trecere si alte servicii care le pot presta facand abuz de pozitia lor in acesta scoala.sunt un fost elev al liceului si sunt indignat la faptul ca dupa atatia ani de comunism s-a ajuns ca aceasta scoala sa fie condusa de 2 securiste…..insa sunt oarecum linistit gandindu-ma la cum au sfarsit dictatorii in tara noastra.Mai devreme sau mai tarziu va ciuruim cojoacele

  65. anti enache a zis:

    e buna bai ideea cu iesitu in fatza liceului….sa o dam jos de la conducere dao dracu……tre sa ii explicam k e democratie sa terminat cu comunismul demult……..ea si cu sova…..sa-i fut…..tre sa facem ceva……k doar datorita noua e un liceu boon…..

  66. anti-sova....cu tupeu... a zis:

    baaaaaaa…sunteti nebuni astia cu sova…ce director ala?ala e comunistu comunistilor…cat indur yo la ore la el…tzapeni stam in banci nici nu suflam…k nici nu stii cum te scoate la harta magik cu aratatorul ala mai magic….nu k doresc raul…dar sova sa fak atac d cord k si asa se face roshu k racu la fata knd ii este rau…ink 2 luni si scap…condoleante celorlati

  67. droiman alexandru a zis:

    multumesc tuturor care mi-au adresat cuvinte frumoase. toate satisfactiile mele in acest liceu le-am trait prin elevii mei. ei mi-au oferit satisfactia muncii mele. singurul meu scop de cand am inceput aceasta activitate a fost sa nu imi bat joc de elevi si sa ii respect. iar acest lucru il voi face in continuare indiferent de ce sanctiuni se vor mai lua pentru ca am luat atitudine

  68. nu ma interes blonda de la drept..droiman bibire sova(totusi nu ma pot abtzine sa nu-i dau oleaq la xxx ..e cel mai jalnic profesor ..).. steauaaaaaaa =)))& sova

  69. alexandru a zis:

    ENACHE=PROASTA SATULUI….sa traiasca prof. tineri de la economik mai ales profa de sport alina ca tare buna e de p..a”:)))economi cel mai tare liceu din bacau..se drogheaza elevii la baie:)))marfa

  70. Grigore Urechiusha a zis:

    Jos cu directoarea de limbi…. kuta-ti at ocupatie k esti blonda

  71. aaaaaaaaaaa

  72. Alexandra (blonda) a zis:

    este ciudat ca numai acei profesori care au o relatie mai speciala elev-profesor au primit sanctiuni…!droiman alexandru este cel mai bun profesor..chiar daca are putini ani de invatamant dar preda foarte bine!!la fel si nita…la noi la cls pana si ultimul elev cu media cea mai mik a plecat acasa cu lectia invatata!!

  73. Alexandra (blonda) a zis:

    nu cred ca domnisoara directoare e asa „curata”si „perfecta”pe cat pare!

  74. bombonik a zis:

    ENACHE doamna???nici vorba e o proasta.inculta si isi are doar propriile interese domnul prof DROIMAN SI NITA SUNT PROFII MEI CEI MAI TARI DIN TOT BACAUL NOTA 10 CU TOT RESPECTUL
    SE SPUNE K LA O INSPECTIE PARTICIPA SI DOAMNA/DOMNUL DIRECTOR,DAR,ENACHE E DOAR CU PERZENTA EX:AM AVUT INSPECTIE SI DANSA TOATA ORA A VB CU DOAMNA INSPECTOR DESPRE MODA”CUM SA NE MAI IMBRACAM”SI ALTE BRIZBIZURI NICI MACAR NU A INTORS PRIVIRA LA TABLA NOI NE ZBATEAM SA IASA INSPECTIA CAT MAI BN SI ENACHE CE FACEA…PRIN ACEST FAPT DEMONSTREAZA K NU O INTERESEAZA SCOALA ELEVI PROFESORII CI DOAR PE EA HALAL DIRECTOARE ULTIMA SPETA E SI ARE DREPTATE K NICI MACAR NU SALUTA ELEVII ATAT RESPECT ARE IN EA INCAT DA PE DINAFARA ASTA NU E DIRECTOARE TOTUL INSEAMNA BANI PILE SI RELATII AUZI MAI VINE SI BEATA LA SC SI EA NU AR TREBUI SA PRIMEASCA SANCTIUNI?ASTA E MAI GRAV DECAT UN AMARAT DE CATALOG CARE SE REPARA IN TIMP DAR BAUTURA NU PREA SE MAI REPARA DEVINE UN OBICEI SI GREU MAI SCAPI DE EL AICI TREBUIE LUATE MASURI SI ENACHE JOS DIN CONDUCERE CATE AFACERI NECURATE FACE PE LA SPATE CREDE K E LA PUTERE SI COMANDA PROFESORII CUM VREA EA SI CEA MAI TARE:II AMENITASE PE DOMNUL DROIMAN K DAK VB CU PRESA AM SA FAC TOT POSIBILUL SA TE DAU AFARA KND E UN PROF DE NOTA 10 SI MERITA TOT RESPECTUL DE DOMNUL NITA NU MAI VORBESC ARE ANI PESTE ANI SI VINE O TRAFA SAI DEA SANCTIUNI KND EA NU STIE MACAR CAT FAC 2X2 LUATI MASURI URGENTE K E MARE NEVOIE ALTFEL O SA AJUNGEM DE RASUL LUMII A SI CITEZ:”SA SE ADRESEZE INSTANTEI NU PRESEI”A SPUS LUCRUL ACESTA K SA NU SE FACA DE RAS EA SI NU LICEUL NOSRTU K DOAR STITI IMAGINEA CONTEAZA

  75. razboinicul a zis:

    DIRECTOAREA FURA CURENT!!!! IN MASA MAR ACASA FAA CE SA ZIC SI YO ACU..:p

  76. da da ce mare bascalie se petrece la economic,cine e de vinaaaa,baba cloanta cotoroantaSUPERSTIUTOARE SI MARE PEDAGOAGA:DADAAAAAAA,FRUMOS SI IN ACELASI TIMP EXTRAORDINAR DE REPREZENTATIV PENTRU COLEGIUL ATAT DE DRAG DOMNULUI GENERAL COJOCARU OVIDIU RELU UN ALT CACVADEMICIAN AL COLEGIULUI ECONOMIC:

  77. bombonik a zis:

    ENACHE doamna???nici vorba e o proasta.inculta si isi are doar propriile interese domnul prof DROIMAN SI NITA SUNT PROFII MEI CEI MAI TARI DIN TOT BACAUL NOTA 10 CU TOT RESPECTUL
    SE SPUNE K LA O INSPECTIE PARTICIPA SI DOAMNA/DOMNUL DIRECTOR, DAR, ENACHE E DOAR CU PERZENTA EX:AM AVUT INSPECTIE SI DANSA TOATA ORA A VB CU DOAMNA INSPECTOR DESPRE MODA ”CUM SA NE MAI IMBRACAM” SI ALTE BRIZBIZURI NICI MACAR NU A INTORS PRIVIRA LA TABLA NOI NE ZBATEAM SA IASA INSPECTIA CAT MAI BN SI ENACHE CE FACEA… PRIN ACEST FAPT DEMONSTREAZA K NU O INTERESEAZA SCOALA ELEVI PROFESORII CI DOAR PE EA HALAL DIRECTOARE ULTIMA SPETA E SI ARE DREPTATE K NICI MACAR NU SALUTA ELEVII ATAT RESPECT ARE IN EA INCAT DA PE DINAFARA ASTA NU E DIRECTOARE TOTUL INSEAMNA BANI ,PILE SI RELATII AUZI MAI VINE SI BEATA LA SC SI EA NU AR TREBUI SA PRIMEASCA SANCTIUNI? ASTA E MAI GRAV DECAT UN AMARAT DE CATALOG CARE SE REPARA IN TIMP DAR BAUTURA NU PREA SE MAI REPARA DEVINE UN OBICEI SI GREU MAI SCAPI DE EL AICI TREBUIE LUATE MASURI SI ENACHE JOS DIN CONDUCERE CATE AFACERI NECURATE FACE PE LA SPATE CREDE K E LA PUTERE SI COMANDA PROFESORII CUM VREA EA SI CEA MAI TARE:II AMENITASE PE DOMNUL DROIMAN K DAK VB CU PRESA AM SA FAC TOT POSIBILUL SA TE DAU AFARA KND E UN PROF DE NOTA 10 SI MERITA TOT RESPECTUL DE DOMNUL NITA NU MAI VORBESC ARE ANI PESTE ANI SI VINE O TARAFA SAI DEA SANCTIUNI KND EA NU STIE MACAR CAT FAC 2X2 LUATI MASURI URGENTE K E MARE NEVOIE ALTFEL O SA AJUNGEM DE RASUL LUMII A SI CITEZ:”SA SE ADRESEZE INSTANTEI NU PRESEI”A SPUS LUCRUL ACESTA K SA NU SE FACA DE RAS EA SI NU LICEUL NOSRTU K DOAR STITI IMAGINEA CONTEAZA

  78. in special pt a_maryo22, copile mama , daca tu traiesti cu impresia ca doamna Mate este comunista n ai decat sa ti bagi mana in fund si sa te intorci pe dos , unguru naibii

  79. mai j q prof ajtia tineri…respect pt droiman k a avut curajul sa se revolte,k altii…d ex diriga mea(kre face parte tot din prof tineri)o pupa in cur toata ziua p enache d frik,j tot noi,elevii ei iejim in pierdere..aq p bune,knd iejim in curtea liceului?haideti vineri d l ora 11 sa iejim toti d l cls..eu am dat o idee,voi veniti j q alte propuneri:*

  80. mai se vede ca dau comment-uri doar elevii „buni ” ai scolii. Nu am nimic cu domnul Nita ,chiar este un profesor bun(pacat ca nu mai fac cu el ,ma terorizeaza sova),dar cu d-nul Droiman si toti ceilalti care au fost sanctionati mai lasati-ma . Droiman se lauda ca a catigat TOP SCHOOL si se plange ca se poarta conducerea scolii urat cu el. Hai sa fim seriosi k nu a fost un concurs de miss totusi,erau niste criterii de indeplinit si sunt multi alti prof in liceu care ar fi meritat sa castige( D-na prof. Ciuchi,d-na Mate ,d-na Pruteanu,d-na Lungu ,d-nul Petre Dan).

  81. …si lista poate continua .Spuneti-mi si voi ce aveti de invatat de la d-nul Droiman ,ca eu una toata ziua il vad la fumat,in ce s-a implicat el pt scoala asta. Dar e clar ca a fost ales de elevii „buni” ai scolii .Si cu d-na dir. Enache chiar nu stiu ce aveti . Va plangeti ca e severitate in scoala,de asta se comenteaza si se vb urat cu toti profii din scl,nu mai e nici unul respectat . Totusi e institutie de invatamant,ce ati vrea: fiecare sa faca ce vrea? Nu va treziti sa dati toti comm . FACETI LICEUL DE RAS.

  82. Vad ca STELA e uitata de lume …Faceti ceva cu ea,cu SOVA, in loc sa va plangeti de d-na Enache .
    Faceti greva sa plece astia doi din scl ca astea sunt adevarate probleme ale elevilor . Si nu mai fiti suparati k vb eu cu d-na Enache sa va puna covor rosu p holuri,ca voi tare stiti sa-i respectati pe profi . JOS STELA,SOVA ,SI TOTI CARE DATI COMM CA VA AFLATI IN TREABA . Mergeti fratilor la discoteca ,ca acolo nu va face nimeni nimic,nu mai veniti la scoala ,ca faceti ECONOMICUL DE RAS .

  83. droiman alexandru a zis:

    andreea m-am implicat destul in scoala si daca vrei sa afli mai multe poti sa te interesezi. parerea ta ti-o respect doar ca aici vorbim de alte lucruri. vorbim de democratie, de libertatea opiniilor lucruri care poate te depasesc.

  84. NU VA LUATI DE D-NA MATE SAU DE D-NU NECHITA CA SUNT CEI MAI DE TREABA OAMENI DIN SCOALA,ASEMENEA LOR ESTE SI D-NA SOISUN DE ROMANA.DE EI VA POT SPUNE CA SUNT NISTE OAMENI EXTRAORDINARI CARE MERITA TOT RESPECTUL INSA NU ACELASI LUCRU IL POT ZICE SI DESPRE D-NUL SOVA CARE ESTE UN COMUNIST SI ARE GRAVE PROBLEME DE COMPORTAMENT LA UNELE CLASE (IN SPECIAL CU FETELE.CUM V-ATI SIMTIT CU ANI IN URMA CAND CIUPEATI DE GAT FETELE PANA LE INVINETEATI CA NU VA ARATAU CE AU PE DEDESUBTUL SARAFANULUI ASTEA INTAMPLANDU-SE LA PRACTICA PE CAMP CAND NU ERATI PROFESOR LA ACEST COLEGIU)…ASA CA NU VA LUATI DE DIRECTOARE CI DE ACEST NEMERNIC CE NU STIE CE ESTE RESPECTUL FATA DE PARTEA FEMININA.
    TOT RESPECTUL PTR DIRECTIUNE SE VAD UNELE SCHIMBARI IN SCOALA.
    CAT DESPRE DROGATUL IN BAI E O ADEVARATA ABERATIE,E ADEVARAT CA SE FUMEAZA DAR DE LA TUTUN PANA LA DROGURI ESTE O OARECARE DIFERENTA NU CREDETI?
    NU MAI FACETI AFIRMATII NEADEVARATE.(NU MAI VORBITI DESPRE PROFESORII PE CARE NU II CUNOASTETI).
    DOAMNA MATE E O BOMBOANA DE FEMEIE CELOR CE NU O CUNOSC SI O CONSIDERA COMUNISTA SAU SECURISTA , NU ESTE DELOC GENUL ASTA DE OM.E O TIPA SUPER MARFA PAMPALAILOR…

  85. SUS MATE JOS SOVA

  86. a_maryo22 a zis:

    se pare ca am atins neuronul unei fan MATE.cred am sa ascult sfatul tau si „tot eu” am sa-mi scot mana din find si am sa ti-i var pe gura aia spurcata care pute a picioare.nu ti-ai dat seama inainte sa iti folosesti neuronul ca poti sa te accidentezi daca incerci sa gandest.ai incercat sa spui si tu ceva ……mai degraba taceai draq in gura si te aruncai in Bistrita………..de cojoace de comunisti ne-am saturat

  87. crek domnii profesori au dreptate….inclusiv domnul Bibire are dreptate,q toate k nu prea il agreez….in special domnul Droiman asa cum a si mentinonat a iesit „Top Teacher” prin urmare este un exemplu de profesor…..nu cred k doamna Enache are dreptate…..

  88. vineri ora 11 protest afara PS.J dak dom’prof droiman fumeaza,kre e problema?nu cred k mai suntem mici sa zik cineva k ne.ar putea influenta…asta era un aspect legat d ce a zis andreea mai sus…ramane p vineri toti afara j nu intram l ore,nu rezolvam nimic dak ne lamentam p site j fapte deloc;)

  89. a_maryo22 te crezi asa de destept de tot legi de mate?
    ai vrea sa ai inteligenta ei si spiritul sau pedagogic ca altfel nu vad de ce te tot legi de ea.ti-a pus cumva vreun 2 ca nai avut tema si de asta nu o agreezi?
    nu esti nici primu si nici ultimu cu 2 la ea(daca e asa),dar asa cum pune 2 pune si 10 si se poarta super marfa cu elevii de ce sa nu recunoastem??????????
    sau esti una dintre pers ce fumeaza in disperare si merg prin baruri ai fiind prins si sanctionat te legi de ea ca a respectat cerintele ce i s-au impus prin semnarea unui contract de munca daca ai auzit de asa ceva?

  90. hmmmmmmmm a zis:

    pai daca mate e comunista inseamna ca sova e ingeras…:)):)):)):))…mai cophila cretina…daca tu faci numa tampenii in scoala si se ia mate de tine nu inseamna ca e comunista…ar trebui sa faci ore cu ea si sa vezi cum preda,cum se poarta cu elevii…ufff…

    si in legatura cu profii sanctionati…nush ce sa zic,nu am pe nici unu la clasa…

    dar stela…pe ea o cam uitato lumea…off…antipatica mai e…o mancat creca o tona de lamai de ii asa acra…haideti sa facem cheta sa ii cumparam niste miere…poate se mai indulceste…

  91. hmmmmmmmm a zis:

    mai a_maryo22, pun pariu ca esti la profesionala si singurul neuron de care vorbeai mai sus,al fanului MATE,tie iti lipseste de muuult timp…
    hai pa…

  92. a_maryo22 a zis:

    imi cer scuze.ceea ce am spus inainte de mult iubita si adorata ,inteleapta (cand doarme) d-na Mate.de fapt dumneaei nu este comuniata …este,….. social democrata(varianta noua).si nu am luat 2 la ea …ca pe vremea aia accepta spaga si luam note bune, nu k acum ca e corecta si desteapta.
    P.S. Daca ti-e asa de draga aruncativa impreuna in Bistrita….poate infundati tevile de la pod cu capurile voastre mari

  93. a_maryo22 a zis:

    Se pare ca sunt cativa care fac pergatire la dna Mate.Merge afacerea profesoarei de matematica a liceului economic.

  94. a_maryo22 a zis:

    „hmmmmmmmmmm” mai fa 2 ore de pregatire ca sa stii si tu sa iti pui un pseudonim de inteligent ce te crezi cu capul mare si creierul lejer.

  95. droiman alexandru a zis:

    andreea eu nu m-am laudat cu top school noi totusi vorbim aici de altceva si tu nu vrei sa intelegi. vorbim de expirmarea libera, ideea de democratie lucruri esentiale intr-o societate libera asa cum ne-o dorim cu totii.

  96. hmmmmmmm……..”comunijti” crezi k dak iesim in curte vineri rezolvam ceva???k madam enache tot ramane la putere atata timp kt e sustinuta politic…..asha k n agitam degeaba……….chiar dak majoritatea stiu c s intampla in sc asta si cred k enache tre schimbata noi elevii nu reusim sa facem nik…..

    app pt cine a scris mai sus k profu droiman a fost ales d elevii „buni” sa stii k acei elevi care lau votat sunt apropiati d profi k el a stiut cum sa s poarte cu cei din jur……si app enache dak e asha d buna dc nu a avut nici un vot????dc nu a fost p buletinul de vot printre ci 10????

  97. foarte bine k comentati dom profesor doriman e si normal sa va ziceti opinia
    si domnu nita pt el tot respectu
    kt despre doamna enache eu sunt de acord cu ceilalti ar trebui sa isi exprime toti opinia
    asa e corect
    inka odata repect pt nita si droiman k sunt de nota 10

  98. adevarul doare a zis:

    hei voi astai kre nu stiti ce inseamna dreptatea nu mai comentati aiurea ..voi kiar nu va dati seama k doamna asta nuj km sa faca sa ii infude pe cei mai buni profi…

  99. pacat k s duce d rapa reputatia liceului……
    pleak toti profii tineri…..care stiuu saa s poarte cu un elev………si madam enache care are peste 50 de ani…..e blonda rau…..faza cu salutatu e p bune………nici nu s chinuie sa zik un buna ziua dar dak nu o saluti stie sati sara in cap……vai d capu ei….crek o sa fak infart knd vede toate comm……..

  100. tot respectu pt nita si droiman..aveti ce invata de la ei…exprimativa opinia…k avem renume dar conditii navem deloc, adica eu invat in corpu b si arata ca naiba, dom profesor droiman avem tot respectu pt d voastra si orice ar fi eu nu imi schimb opinia fff buna de d voastra…sunteti un profesor de nota 10 si domnu nita la fel
    tot respectu

  101. trezirea a zis:

    helloo economiku trezeste te
    si haide sa o dam jos pe tovarasa blonda.. jos k ea..uhhhh

  102. doamna enache mai bine dativa pe brazda altfel toti elevii vor lua atitudine
    iar domnule profesor droiman elevii va aprecieaza ff mult indiferent k unii zic ca fumati toata ziua. mie nu imi pasa..imi amintesc k doar dumneavoasta ati venit la ora si ati spus cititi si retinet macar cateva idei din referat ca sa nu fie facut degeaba
    asa da ! dom profesor

  103. domn profesor droiman are dreptate chiar nu are nicio vina….si a castigat top school asta datorita k e capabil d multe si merita invidiat pt ceea c ii…e castigat pt k elevii il plac pt ce este…si in legatura cu doamna directoare cred k greseste k face ceea c face…in fine…toti profesorii acuzati sunt acuzati p nedrept

  104. do@r 3u.. a zis:

    .. deci tot respectu pt domn prof Droiman..nuj ce mai aveti de commm dak voi l ati votat..

  105. si chiar asa
    nici macar buna ziua nujtie sa dea enache?
    sau nu o invatat?atunci la ce bun mai e directoare?profita de elevi si de performantele lor?
    hai k deacu e cretina

  106. vorba la multi pacat de reputatia liceului…si pacat k avem o directoare care s gandeste la propriile interese…makr noi elevii sa nu lasam k liceul sa nu se duk d rapa…

  107. domnu droiman a castigat prestigiu ceea ce arata ca stie sa se comporte cu elevii
    probabil doamna enache e prea invidioasa pe ei

  108. un sfat nu va lasati influentati…mai bn ziceti ce aveti de zis k e democratie nu comunism!!!!

  109. a_maryo 22 ..hai te rog frumos…pt tine s o inventat hi5-ul , da acolo commenturi cate vrei. acolo ai de comentat poze , nu articole de ziar (nu necesita gandire)

  110. doamna directoare vretzi ca domnul droiman sa va deie niste banii….vb ku el shi gt……trebuie sa facetzi ata scandal pt asta….suntetzi invidioasa pe el….INVATATZI SA VA COMPORTATI CU ELEVII NU SA LUATZI BANII PE SPATELE LOR…DOMNUL DROIMAN si-a castigat respectul fata de elvii prin munca nu ca dumneavoastra cu baniii….SI AVETZI GRIJA AIKI REPUTATIA DUMNEAVOASTRA ESTE IN JOC NU A LUI DOMNUL DROIMAN …PE EL TOT LICEUL IL IUBESTE….TREBUIA SA VA GANDITZI DE 2 ORI INAINTE SA FACETI ASTA….

  111. _|__(dada) a zis:

    doamna directoare vretzi ca domnul droiman sa va deie niste banii….vb ku el shi gt……trebuie sa facetzi ata scandal pt asta….suntetzi invidioasa pe el….INVATATZI SA VA COMPORTATI CU ELEVII NU SA LUATZI BANII PE SPATELE LOR…DOMNUL DROIMAN si-a castigat respectul fata de elvii prin munca nu ca dumneavoastra cu baniii….SI AVETZI GRIJA AIKI REPUTATIA DUMNEAVOASTRA ESTE IN JOC NU A LUI DOMNUL DROIMAN …PE EL TOT LICEUL IL IUBESTE….TREBUIA SA VA GANDITZI DE 2 ORI INAINTE SA FACETI ASTA….

  112. no name girl a zis:

    asa…mi-am petrecut jumatate de ora sa citesc tot felul de comentarii, si sunt de acord cu aproape toate. Nu vreau sa par rautacioasa, dar domnul Droiman nu merita sa castige Top Teacher, el le zicea elevilor la care avea ore ca va da o petrecere daca va castiga si toti spuneau votatil pe el ca da petrecere….asta inseamna a fi un profesor bun dar cum a zis si andreea erau atatia profi buni care meritau acest titlu si nu au castigat…Domnul Nita am cel mai mare respect pentru omul acesta…are un stil cum nu am mai vazut…cineva comenta ca e boschetar, muzica pe care o da e foarte buna doar nu ai vrea sa bage manele…cel putin tu in pauza poti sa nimeresti o melodie buna la un moment dat dar noi cei din rabla aia de camin nu avem nimica….Doamna Director zice ca din banii pentru cotizatie ca nu se mai num fondul scolii oameni buni…a facut baile in camin…vreau sa stiu care bai?sunt infecte si la cei mai saraci sateni e mai frumos…e pur si simplu o blonda tafnoasa care vorba multora o saluti si nu saluta inapoi sau daca o face are o greata care nici cu o tona de lamaii nu iar pieri…si care e treaba cu legitimati8i si insigne, acum cica daca ai insigna nu poti intra in liceu..deci va sa zica am dat 50 de mii ca prostii pentru niste rahaturi care se pird foarte usor…pt ce ca sa o tin acasa?…nu zic ca nu o fi buna ca nu o fi facut nimica, dar nu are dreptate…ii teriorizeaza pe profii tineri…imi vine sa ii dau un sut in popoul ala a iei de sa ajunga pe la canibali poate o fi buna pe acolo de ceva…..Domnul Nita chiar nu a meritat sanctiunea e un om prea de treaba prea bun in ceea ce face pe cand ea e o nimeni….as mai avea atatea de spus dar nu cred ca se merita cine ne ia pe noi elevii in seama?…
    P.S. scuzati-mi gramatica si lipsa de punctuatie , dar e tarziu si am niste nervi pe ticaloasa asta infumurata…

  113. no name girl a zis:

    am uitat ceva ca sa nu spuneti ca am eu ideea ca Domnul Droiman nu a meritat titlul si o profesoara desteapta si ea cu prestigiu in liceu si mult mai invatat si trecuta prin viata a zis ca nu merita si ca a fost ceva la mijloc…acuma nu vreau sa supar pe nimeni e parerea mea despre un profesor care are o anumita imagine mai proasta in ocii unora si despre o directoare care incep sa cred ca saraca e ne*****a, e o expresie mai cu biiip
    SI MAI DACA CINEVA NE POATE AJUTA SA O FACA SA NU MAI STEA PE GANDURI CA PROST FACE

  114. Hai sa pornim o reforma in liceu si sa o dam jos pe Blonda de la drept:))) poate scapam de ea si profii tineri se vor desfasura asa cum au invatat in facultati!nu vor mai fi restrictionati de Respectabila doamna directa! ganditiva k sunt profi care ne vor suntine! hai sanatate

  115. din toate discutiile de aici rezulta un singur lucru,trebuie facuta o scimbare MAJORA.Degeaba ne agitam daca nu trecem si la fapte.Sunt de acord cu voi,scoala in interior arata jalnic,dar fata de alte licee avem niste profesori extraordinari care chiar incerca sa ne invete ceva.Prin aceste scandaluri am ajuns de rasul lumii pt niste chestii banale,cand noi eram cotati printre liceele fruntase din oras.Nu cred ca trebuia facut atat tam-tam,exista o vorba „rufele se spala in familie” si nu cred aceste lucruri se intampla pt prima data,doamna director n-a gresit niciodata?asta inseamna ca ar trebui penalizata si dumneaei pt greselile pe care le face.Cu ce ne-am ales din aceata campaniei anti-enache?Ne-am ales cu o scoala denigrata,care arata de parca ar fi plina de huligani,de parca am fi ultimul liceu.Cat despre BLONDA incearca sa sperie lumea cu tot felul de inspectii si nebunii.Felicit toti profii din Colegiul Economic,sunt super!!!!bravo-bravissimo bine cu mici exceptii,dar „orice padure are si uscaturi”.Succes in continuare tuturor mai ales celor care anul asta au BAC-ul,si sa vedem ce ne rezerva viitorul in Colegiul Economic.

  116. rebel angel a zis:

    sa fim seriosi….scoala nostra a devenit o inchisoare … ar trebui sa fie o comunicare intre elevi si profesori…ar fi totul ok…asa toti se dau cocosi ca d na enache sincer domnul droiman si nita sunt supre de gasca

  117. domul droiman e cel mai tare prof din tot liceul si poate si cei mai invarsta ar trebui sa mai invete cate ceva de la el!

  118. rebel angel a zis:

    stiu cum sa ne vorbeasca … ar trebui sa se schimbe directoarea puneti-l pe gogoloi=))sau gadioi=))=))=))=))

  119. no name girl a zis:

    am mai uitat ceva ce e cu profu de engleza mie imi vine sa il iau si sa il arunc pe geam…ne-a adus si molii in clasa si vorbesc serios e antipatic rau…in tinerete a fost si foarte sever dar si bun pe cand acum nu stiu sunt atatia profesori tineri care vor o slujba si directoarea nil baga pe pensionarul asta pe gat…bine macar ca am inteles ceva gramatica de la „bunicutzul” asta…eu ies ca daca mai stau mult imi mai amintesc cate ceva:D…hai economicu’ vom trece si peste asta ca doar suntem cei mai tari:D…vam pupacit…:(chiar nu mai tin cont de gramatica mea:D)

  120. gyogyolyna a zis:

    trebuie sa intelegem k e blonda…si asta spune tot…..

  121. gyogyolyna a zis:

    ar fi un cosmar sa-l punem pe scumpul meu diriginte(GOGO) k director…ne-am muta toti la alte licee….;))

  122. gyogyolyna a zis:

    stiti knd vaneaza bufnitza?lunea de la 13-14 la 10j=))ghiciti voi care e….si ea e km comunista…se potriveste de minune cu blonda de la conducere

  123. andreea - tetea_g a zis:

    sunt in ultimul an si abia astept sa termin pentru ca Liceul Economic a ajuns fff insuportabil…
    amintiti-va acum 2-3 ani cand la directiune facea parte doamna Dimitriu, se vorbea despre asa ceva? pe langa disciplina, respect, era si o relatie profesor-elev super chiar daca uneori era mai severa
    ii compatimesc pe cei din clasele IX-XI caci mai au de suportat si le urez multa bafta profesorilor tineri.
    CEI MAI BUNI SA CASTIGE!

  124. n'ai treaba a zis:

    mai fratilor…c v-a facut droiman d il iubiti in halu asta? c va place la el? k stati si pierdeti timpu la ore? nu faceti nimic..si aveti 10? asta inseamna pentru voi un profesor bun? mi ar fi jena sa il sustin..sincer…pun pariu k dupa c terminati orele cu el nu o sa aveti nici cea mai vaga idee despre materia respectiva.a venit sa predea la liceu si are nishte aere de nici el nu se mai suporta. si cu TopSchool-ul vostru cu tot…a iesit droiman pt ca a fost votat de catre cei de la SAM …hmm..oare coincide coeficientu de inteligenta? k doar nah..”cine s aseamana s aduna”…iar despre profa enache si mate…is nishte profe care chiar merita sa ocupe functia p care o ocupa…fac mult pt liceul ala si si asta k sa nu iesiti voi mai ratati dekt ati intrat.dak nu ar fi profe ca astea in liceu ati ramane nishte inculti…nush cum d s-a uitat profa radu la droiman…am facut cu ea si are ceva mai multi neuroni decat el…

  125. Mai copii terminati si nu mai comentati atat despre doamna Mate k nu aveti nici un motiv…Cei care comentati cred k u o aveti ca profesoara k sa va puteti da seama de capacitatea ei ca si profesoara…de ce credeta ca a avut atatia elevi pe la concursuri….pt ca a fost „comunista”?..Ei bn nu…a stiut sa-si faca treaba adik sa predea si sa explice…in comparatie cu alti profesori….si de doamna Enache lasati-o, nu o mai barfiti atata…cum ati vrea sa fie baile din corpul B daca dupa 2 saptamani dupa ce sau schimbat si dezinfectat baile chiuvetele zburau pe geam?..Atunci tot vina doamne Enache era? Si de Domnul Gogoloi…mi se pare super de treaba profu…daca stii cum sa vb cu el si cum sa te comporti nai nici o treaba… la fel si domnul Sova cu toate ca acesta este mai sever…dar in ultimul timp e mai Ok…Legat de atat de discutatul premiu Top Teacher…a fost … a trecut…gata…nu mai conteaza acum sine a castigat cu toate ca erau multi alti profesori care ar fi trebuit sa castige…profesori mai vechi in scoala, cu mai multa experienta…dar asta e….a trecut deci nu inteleg de ce se face atata valva in juru acestui subiect…Sincer va zic…eu anu asta termin…o sami para rau dupa liceu asta pt ca a fost chiar fain…Va pup pe toti…:)

  126. n’ai treaba esti foarte perspicace

  127. n-ai treaba in primul rand profu droiman nu are ore la SAM. in al doilea rand invata sa scrii in limba roamana si in al treilea rand eu de ex am nota 2 la dansul si tot il respect deoarece este foarte corect in ceia ce priveste notele si isi respcta ora. chiar invatam la orele dansului. tu esti un frustrat de 2 lei care nici nu stii ce inseamna coeficient de inteligenta. invata sa scrii mai intai si apoi da-ti cu parerea

  128. n'ai treaba a zis:

    la droiman la ora inveti…la enache nu? care e diferenta? el va vb p intelesu vostru si la enache va tb dictionaru?c a facut droiman pt liceu k sa il votati? kte proiecte are? kte carti scrise are? in c s-a implicat el pana acum? si mai tb sa concureze cu alti profi…cu ce se prezinta el mai departe??? o sa faca un bine liceului dak isi da demisia;)

  129. deci cum ramane cu prostestul ala pana la urma?

  130. Domnule profesor,inteleg foarte bine despre ce este vorba,dar spuneti-mi si mie ce inseamna pt dvs democratie intr-o scoala? Nu vi se pare ca deja e cam multa? Si chiar nu ma depasesc lucrurile despre care dvs spuneti ca se vb aici(democartie ,libertatea opiniilor).Nu sunt singura care am deschis si alt subiect . Chiar nu stiu unde vreti sa ajungeti .

  131. pink_princess a zis:

    …ce sa mai zic si yo k deja e prea mult…orikm scoala asta putea sa fie o scoala senzationala k avem k ce ne mandri(si k profesori si k elevi si k specializarile liceului…dk te ti de scoala ajungi cineva)…eu sincer sunt ff fericita k termin liceul asta pt k ma asteapta un viitor destul d bun…
    Au gresit multi in liceu si nu s-a facut nimik.Akma s-a trezit si sa se ia de cine nu trebuia.Ce mare kkt k nu au fost semnate niste cataloage…doar pt atata s-a facut atat scandal…dk era de imaginea liceului de ce nu a rezolvat problemele enache personal dk ii pasa asa de mult d liceul economic.
    Toti profesori sunt f buni dar nu pot fi perfecti pt k nimeni nu e perfect si parerea mea e k ar trebui rezolvata treaba asta indiferent de ce consecinte vor fi…..bafta la totzi!!!

  132. hai sa dam foc la scoala

  133. daca se mai i-a unu de domnul profesor droiman ii mort.nu va e rusine magarilor ….ati gasit defectul lui, ca fumeaza.Ce destepti sunteti….asa ceva e mult mai grav decat ceea ce face blonduta omiduta

  134. mai da ce aveti cu diriga mea????cu doamna stela???daca sunteti asa rai de ce nu veniti in fat clasei 12a si spuneti ceva rau despre ea????va astept maine in fata clasei 12a…voi sunteti tari in gura numai p net?????lsa ca aflu eu cine sa luat de doamna stela

  135. stela e cea mai cool profa,ne place mai ales rasul ei si crizele de isterie
    e tare ca profa
    so punem director …C++

  136. fane babanu a zis:

    welcome to „Alcohonomic School PUB”

    schema noua posturi de director
    nichi pasalau calitate *****(shinshi stele)
    costy bibire calitate indoielnica
    johnny busuioc calitate probabila

  137. nea mexicanu a zis:

    director C++ poate C– la cate minusuri are
    iar cei trei propusi is baieti de treaba jos palaria
    ar merge si o fata langa ei Olariu, Anca Radu, ar merge si doamna Francis

  138. no name girl a zis:

    sunt de acord cu cineva de mai sus ce bine ar face droiman daca ar pleca…nu as plange dupa el…nu inteleg ce mai asteapta…si de ce nu isi da demisia odata…se tot lauda ca o face, da sta ca un las in banca lui, ca nu are unde sa se duca in alta parte….eu cel putin nici la spalat toalete nu l-as primi si stiu despre ce vorbesc eu inca mai am de stat pe aici…dar cel mai bun amic si verisorul meu a nterminat de curand aceasta puscarie si a zis ca droiman nu e cine stie ce prof, ziceti ca l-au votat mai mult de 50% din liceu da ce naiba are ore la jumatate din clasele din liceu chiar e singurul profesor…hai lasati-ma l-am auzit cand spunea ca daca va castiga va pune banii cu baiatul de la Top Student si vor da o petrecere….cei care au votat au votat de dragul petrecerii…

  139. Ba frate …v-ati expus toti parerile, citind posturile anterioare am observat ca unu il vrea pe ala, celalalt pe ala, aia pe ala si tot asa…deduc ca sunt doar pareri personale, care in cazu’ de fata nu prea conteaza.

    Eu zic sa nu mai aburim in chestii dintrastea cu iesitu in curtea scolii sa facem revolutie si alte prostii, ca pana la urma urmei ne stricam imaginea.

    Si pentru cei care tot zic de Sova, nu-l am ca profesor la clasa, dar am auzit de dansul si va zic succes, mai aveti putin 😀 (clasa a 12-a normal)

  140. :))))) vai va rog faceti loc si pt comunistul din alecsandri, tovarashul Cautis!!! scrieti un articol si despre dansul sa vedeti cate si ce o sa aflati!!! jos cu comunistii !!!! JOS CAUTIS !!! JOS ENACHE !!! SI TOTI COMUNISTII SI SECURISTII DIN BACAU JOS CU EI !!!!

  141. spatrick a zis:

    mda….cu siguranta dak era alta conducere aveam si noi sala de sport…e incredibil cum un liceu asa mare nu are o sala de sport….P.S:pana si cei de la colegiul ion borcea de la buhusi au:))) cu vreo 400 locuri:| numai din situatia asta iti poti da seama de anumite chestii mult mai….oricum atmosfera din liceu e mentinuta de elevi si de cativa profesori cu capul p umeri;))

  142. uite na!!! cata problema precum „tara arde si baba se piaptana” …. oare in spatele acestor banale cataloage nu se afla nimik?nu cumva exista un scop si drept motiv sa fie acesta. Pentru ce a fost necasar sa se faca atata panarama nu ne erau de ajuns altele…lucruri ca in Romania nu mai gasesti nicaieri.. si acum parca ce s-a rezolvat prin descoperirea unor lucruri banale? aaaa da o imagime MULT mai favorabila stimabilului Colegiu…

  143. tot respectu pentru domnul Nita ..la fel si domnul droiman …

  144. sss

  145. sunt elev in acest zis Colegiu,si cred ca e timpul sa se afle adevarul despre aceasta D-na Enache.A fost pusa in functie pe criterii politice,iar d.p.d.v profesional e mult sub nivelul de pregatire a unui prof de limba franceza.Nu stie sa raspunda la salut,nu stie sa vorbeasca frumos cu personalul didactic si nedidactic dar are pretentia de a fi respectata.Legal ar fi trebuit ca I,S.J-ul sa se sesizeze si sa trimita o comisie de evaluare a cazului.Dar cine sa vina D-nul Cojocaru? SA FIM SERIOZI.Am o parere foarta buna despre toti profesorii tineri din acest liceu indiferent ce materie predau,de specialitate sau nu.toti sunt tratati ca niste prosti de catre D-na Enache,parca acesti profesori nu au terminat si ei o facultate ca si D-na Enache.RUSINE SA-I FIE SI SA MAI LASE NASUL JOS CA NIMENI NU E VESNIC INTR-O FUNCTIE.Sa nu uite ca tot in aceasta cancelarie se va intoarce si toti profesorii o s-o priveasca cu scarba si dispret. va multumsc.

  146. sincer nu o cunosc pe doamna enache k nu imi preda dar d f multe ori s intampla sa o salutam si sa nu n raspunda. din surse sigure am aflat k nu li s-a adresat nicio atentionare profesorilor. aceste sanctiuni au venit fix cand urmau sa aiba loc alegerile pentru un nou director adjunct. iar domnii profesori care au fost sanctionati sunt dintre cei mai buni si dintre cei care puteau obtine acest post. domnul droiman este un profesorde nota 10 care are o relatie deosebita cu elevii, domnul nita la fel iar ceilalti sunt profesori cu experienta.

  147. sefa voastra a zis:

    ce tot il laudatzi atat pe droiman alias bombonel?la ce fatza are numai bobonel nu e!!!!
    totzi elevii il iubesc k se sta degeaba la ora la el joci barbut in spatele clasei citesti 2 fraze dintr-un referat copiat de pe net si gata ai 10(e cel mai bun profesor)se lauda k da petrecere dak castiga top school si alea alea olaie s-A VAZUT CU BANII IN BUZUNAR, GATA!!!!
    mare cacat si concursul ala top school trebuia sa castige NITA cel mai tare prof k park trebuia sa ia vechime in scola sa ai proiecte si ele alea…
    si cn a ales-o directoare pe greatza aia kare toata ziua sta cu curu pe scaun si citeste revista „ASUL VERDE” LA EA IN BIROU cu cafelutza langa ea si cand o doare curu mai iese pe sala si isi mai da aere de directoare tzipa ca o descreierata,iar noi elevii ne inghesuim intr-un fost dormitor 30 de persoane,la baie nu te potzi duce singur/a k tre satzi tzina cineva usa k nu sta inchisa sau cu o mana tzi usa si cu alta te tzi de nas la ce pute

  148. sefa voastra a zis:

    doamna directoare sa stitzi ca domnul nita nu vroia sa va ia locul nu trebuia s va speriatzi desi ar fi putu sa fie director ar fi fost cel mai tare!!!!!el prefera sa faca ceva pentru elevi si implicit pentru scoala,nu ca dumneavoastra care venitzi la scoala sa cititzi ASUL VERDE,si sa sanctionatzi profesori ca nitza pentru un mare cacat k nu are stampila pai cum sa aiba daca k sa intre la dumneavoastra trebuie sasi faca programare cu 2 saptmani inainte k nu avetzi timp sa punetzi o stampila sau sa datzi o semnatura……cand am fost de serviciu am vazut asta cu ochii mei k stateau profesorii la coada sa intre la dumneavoastra si ii intorceatzi mereu k nau aia, k nu au aia!
    ar trebui sa va datzi demisia sau urmatzi motto-ul: „DACA VOI NU MA VRETZI, EU VA VREAU!!!!!

  149. au treqt kteva zile,j nu s.a schimbat nimic,toti sunteti tari in gura p site…dar nimic altceva…nimeni nu are curajul sa vb j sa se revolte..haide.ti sa facem ceva impotriva acestei dir.enache,k in ritmul asta nu facem nimic,j sa n.i se alature j prof.implikti in acest skndal

  150. smech say a zis:

    da’h bibire as l chiem ieeeeeee?

  151. babanule she-ai cu cafe si cu bibire & idio-tule[[[

  152. legati-va se sova si stela nu de profii de treaba

  153. Mai lasati scandalurile in interioru liceului nu mai faceti totul public in presa.Iar pentru cei ce au facut-o pe d-na MATE comunista si securista nu e deloc asa.Voi o cunoasteti de vorbiti de dumneaei?Stiti cumva cum preda si cum se poarta cu elevii?nu cred

  154. alexandra a zis:

    Eu zic urmatorul lucru:ganditi-va la imaginea liceului si lasati criticile impotriva profilor care predau in Economic.A gresi e omeneste.si ink ceva profa de mate dna Mihaela Mate e cea mai tare profa din scoala si stiu ce vorbesc k fac ore cu ea ,asa k nu o mai criticati fara sa stiti,nu va lasati influentati de ce comenturi au dat unii dobitoci care zic k este comunista impreuna cu dna Enache,isi merita pe deplin acest statut pe care il are in liceu.Si dna Stela e cea mai comik mai ales cand e nervoasa.

  155. liceu de cacao:))=)) cel mai jalnic liceu si cel mai nasol, se dau note din burta, n-avetzi sala de sport, varza!

  156. comunist a zis:

    bah nu ziceti ca e cel mai varza liceu ca nu aveti dreptate liceul e ok si profi sunt sooper ok bine cu exceptia catorva dar in rest chiar mi-a facut si imi face placere sa fiu elev al acestui liceu

  157. do@r 3u.. a zis:

    ce va tot legati mei de droiman ..dak fumeaza kre va e prb..crek voi aveti pre multa libertate..si mult prea multa nesimitire in voi…fumati de fata k profii si ziceti de i k dc fumeaaza.normla k ar trebui sa va fie rusine..dar multi nu au cei 7 ani de aksa..nu j ce ee aia rusine..

  158. ..andreeqa a zis:

    ce vo parut bn..mei ..vo parut bn k at knd va duceti la wc nu poti sa mergi sg.. ca at knd aveati sportul il faceati 30 de levi intro sala de camin…asta va parea bn..va parea bn k faceati biologia k bibir..hai k kia rnu aveti tupeul sa recunoasteti toti pe l a spate barfesc dar nu aveti tupeul sa spuneti in fata..nu aveti tupeu sunteti njte lasi…toti pe la sapte.”sti profa aia e a drqacului ailalta e altfel…”dar dak ar fi sa ii spuneit in fatah niciodata nu a ti faceo…asa k lasa tio balta..

  159. ..da io nu inteleg ce draq va tot luati de droiman… deci profu asta e mult prea de treaba dkt ar trebui sa fie….. nu va mai tot****** k miroase..knd va pune note bune..nu ziceti nimik..akuma comentati toti… voi ce tot criticati atata oamenii mai ganditiva si la defectele vstre nu numai la cei din jur…poate k si voi aveti defecte mai mari dkt ei..respecatii k ei va respecata..

  160. Ce imi place economicu asta :)) cel mai tare liceu

    1. Nu o cunosc pe doamna Enache (pacat:D)
    2. Nu o cunosc pe doamna Mate (dar prima impresie kre mi-a lasat-o a fost una buna,de doamna/domnisoara care se tine de treaba si este si … in general … draguta)
    3. Domnul Nita…jos palaria…ce treaba aveti cu el fratilor?:| si muzica lui este destul de buna dar numai ca a bagat un efect la muzica si se aude k un kkt de la un timp
    4. Dna Stela…invata-ti fratilor si nu o sa aveti probleme…daca nu stiti nik nu mai comentati aiurea
    5. Domnul Droiman…nu ar trebuii sa fiti asa de „infumurat” ca a-ti castigat Top School deoarece stim cu totii de ce s-a intamplat aceasta eroare…
    6. Domnul Sova…nu cunosc…no comment
    7. Domnul Bibire…nu fac nici cu domnul dar din prima impresie mi s-a parut ca tine la elevi dar in felul lui mai ciudat si mai rautacios cateodata

    si se mai pot spune si altele dar… degeaba

  161. mai eu chiar nu inteleg de ce se mai cntinua atata cu incidentu asta….chiar nush de ce toata lumea vorbeste de rau ba nu stiu ce profesor…ba celalalt..asta e situatia si trebuie sa ne conforman…oricum doar cu aceste discutii nu se poate face nik…Eu nu sunt de acord cu multe din comentarii….Comntati ca Doamna Enache nu va raspunde la salut…Da profu Droiman?…De cand a castigat atat de discutatuk titlu TOT TEACHER are si el fumuri si nu mai raspunde la salut…chiar ieri lam salutat s-a uitat la mine si a intors capul…deci nu- mai ridicati atat in slai ca 10 tot a pune.Iar cu, comentariile despre Doamna Mate mai usurel ca e o femeie de nota 10 ata ca persoana dar si ca profesoara…Iar de doamna Enache nu mai zic..Daca stii cum sa te comporti si ea esti cel mai fericit…Lasati barfa si mai bine puneti mana pe o carte si mai repetati la vre-un obiect….Hai a pup si lasati aorbele”grele” deoparet…si comnturile cu „greselile” gramaticale…AGRAMATICALITATI ca sa citez un manelist….

  162. mai eu chiar nu inteleg de ce se mai cntinua atata cu incidentu asta….chiar nush de ce toata lumea vorbeste de rau ba nu stiu ce profesor…ba celalalt..asta e situatia si trebuie sa ne conforman…oricum doar cu aceste discutii nu se poate face nik…Eu nu sunt de acord cu multe din comentarii….Comntati ca Doamna Enache nu va raspunde la salut…Da profu Droiman?…De cand a castigat atat de discutatuk titlu TOT TEACHER are si el fumuri si nu mai raspunde la salut…chiar ieri lam salutat s-a uitat la mine si a intors capul…deci nu- mai ridicati atat in slai ca 10 tot a pune.Iar cu, comentariile despre Doamna Mate mai usurel ca e o femeie de nota 10 ata ca persoana dar si ca profesoara…Iar de doamna Enache nu mai zic..Daca stii cum sa te comporti si ea esti cel mai fericit…Lasati barfa si mai bine puneti mana pe o carte si mai repetati la vre-un obiect….Hai a pup si lasati aorbele”grele” deoparet…si comnturile cu „greselile” gramaticale…AGRAMATICALITATI ca sa citez un manelist….pooop la toata lumea

  163. unul'citit a zis:

    bai tampitilor voi stiti cate ore are un prof la specialitate? au o gramada de clase. o sa vedeti voi cum vom ramane noi fara profi tineri in scoala si vom face ore numai cu babaciuni care o sa ne scoata peri albi. apropo xyz invata sa scrii romaneste si apoi da-ti cu parerea. sunteti niste tampitii ca va luati de Droiman. o sa plece oricum din scoala

  164. eu personal,asemenea multor elevi din economic no cunosc pe doamna enache,deci nar trebui sa comentam despre ea.nu se cuvine k niste pustani kre poate nici nu stiu cei q viata lor sa comenteze aiurea,nu?

  165. ii cunosc pe domnul droiman si pe domnul nita si sunt niste profi super,dar cred k ar trebui sa-si rez singuri pb fara k elevii sa se bage

  166. dak ar fi fost comunista directoarea,qm ziceti multi dintre voi,ne-ar fi pus sa purtam uniforme k in alte licee.de ce judekti un om dak nu-l qnoasteti?

  167. mai nu va-ti obisnuit de ata timp ca la conducere sa avem chipurile oameni cu experienta dim perioada comunista… stiti timpul trece dar mentalitatea aceia invechita este prezenta ,stilul acela dictaorial, pana la urma de la ceasta banala stupizenie uite unde s-a ajuns! la panarama … mai rau ca la nebuni.. nu va-ti obisnuit cu ideea ca cei de sus mereu trebuie mai intai sa-si asigure un locusor caldut pentru ei si nu ii intereseaza de restu lumii? In Ecomonic de cand ma stiu mereu a fost divergente, dar fratilor, asta le intrece pe toate….in fineeee mai avem mult sa ajungem la nivelul Occidentului….

  168. o economista a zis:

    ce dracu atata cu droiman,a gresit a fost sanctionat la fel si cu ceilaltzi cu nita si care au mai fost or fi ei de treaba dar daka au gresit si stiuau k nus in regula si mai era si inspectie in scola atunci astaa fost sfidare…..
    pai de cand droiman a castigat cacatul ala de concurs e si el smecher isi permite sa se puna in gura cu directoarea……ce tot amenintza k isi da demisia,crede k plange cineva dupa el??nu pange nimeni doar aia care nu o sa mai poatea sa joace macaua sau barbut in ora……da nu pleaca k nare unde sa se duca, aska sa si vada de treaba lui si sa se inceteze cu atata scandal pentru nimic.dak vrea sa-i fie recunoscute meritele sa mai trimita elevi la olimpiade la concursuri sa aiba rezultate(da nu la olimpiada de barbut)si atunci o sa fie ascultat si respectat nu numai de elevi ci si de direroare si de altzii.nici nitza nici bibire nimeni implicat in scandal nu au mai facu atat panarama s au conformat vor fi mai atentzi pe viitor si gata…da trebuia sa fie droiman mai cu motz ka el a castigat TOP TEACHER se stie cum a fost castigat si concursu asta

  169. Bibire asta mai mare dobitoc `ca bou de leana nam s’vad] mare lichea
    Ptru nenorocitu asta sa fcem scandal ?

  170. Cel mai bine ar fi ca acest scandal sa inceteze.Si nu va mai luati de dirig si de muzica care este pusa.Aceeasi muzica este pusa si in alte licee si nu se mai comenteaza atata.

  171. Ar trebui sa cunoasteti lumea mai bine inainte sa dai ti comentarii.

  172. NU VA MAI LEGATI DE MATE.LUATI-VA SI VOI DE SOVA STELA,SI RESTU CARE FAC VIATA AMARA ELEVILOR.HAI PA V-AM PUPAT………………………………………………………………………………..

  173. funcrie in loc de vinctie scuze sts e devina:D

  174. no comm la adresa directoarei…

  175. STIE

  176. io fak conta ,k domana ..fliuliul.:))..kre pune njte note….:))..aiurea..

  177. rebel angel a zis:

    si pana la urma ce facem o lasam sa isi bata joc de noi si de unii profesori?X( fc si eu ca OZN ne stricam reputatia dar ce ********* isi bate joc de noiX(

  178. rebel angel a zis:

    este unA „andreea” care tot lasa comentarii de aiurea si ii i-a apararea d-nei directoare … care e probl ca domnul droiman e tanar ff bine ca asa se apropie de elevi… fatooo mai bine taci „voi astia CEI CARE SUNT DE PARTEA DIRECTOREI” sunteti in MINORITATE :))
    DACA STAU SI MA GANDESC BN POATE E CHIAR DIRECTOAREA CARE TOT INCEARCA SA-SI IEIE SINGURA APARAREA=)) NU M AR MIRA DELOC=))

  179. DoarEUdinLICEULnorocos a zis:

    DROIMAN SI NITA profesori de nota 10DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10 DROIMAN SI NITA profesori de nota 10

  180. cred ca ar fi mai bine sa se inceteze cu scandalul asta pt ca dauneaza imaginii colegiului,si fiecare sa-si vada de treaba … o seara placuta

  181. rebel angel a zis:

    sa-si i-a singura apararea ma scz….;))

  182. cre iamgine…imagenia ne am fkt o noi nu directoare..ce plm..noi avem meritleel nu ia..ce tot manca cacat k stricam reputatia liceului.. .. ce se tot xonsuma ea..
    k nu of kt nimik pt liceul asta..
    daro in jos lo tras.:)))

  183. bey yzt..si ce mai zici u aklo..agramticaliti..asta zici u..dr nu veiz k nuj sa zici k aia kre nu sriu korect se numesc analfabeti ..DESTEPTUL LU PESTE

  184. nu stiu daca mai e intr-adevar o mandrie sa fii elev al distinsului colegiu economic dar in fine la bine si la rau alaturi de distinsii nostri profesori;revenind la subiectul aflat in dezbatere, consider ca profesori precum domnul Nita, doamna Coseraru si altii merita respectati dar unii inca mai au nevoie dupa ani buni de experienta in invatamant de un manual pentru a preda o lectie, dar totusi nu sunt in stare sa raspunda la nelamuririle unor elevi privind lectia predata. sunt profesori si profesori [altii care nu sunt in stare sa se impuna si se fac d ras in fata elevilor, altii inainte de a profesa au fost DJ pe la tara, altii…..prefer sa ma abtin]si apropo domnul droiman a fost ales cel mai popular profesor din economic, dar acest statut nu ii confera acestuia abilitatea de a completa un catalog asa cum se cere

  185. sincer eu mam saturat de toate comenturile astea cu diferite areri despre profesori…ba ca e bun ba ca ala nu e…nu stiu de ce a mai agitati atat ca oricum nu fac bine imaginii liceului…si ca sai raspund unui domn sau unei domnisoare care considera ca nu cunosc cuvintele din dictionar tin sai spun ca stiam si eu ca cei care nu scriu corect se numesc analfabeti insa se pare ca nu ai reusit sa citescti tot mesajul si cred ca a fost prea greu de inteles ce vroiam sa spun eu prin acel comentariu adica sa nu se mai comenteze atat la modul in care se scriu aceste mesaje ci sa se inteleaga ce anume doreste sa zica in mesaj…dar poate era prea greu de inteles…nu mai conteaza oricum…si nu stiu cu ce drept miai zis mie DESTEPTU LU PESTE asa ca incearca sa te abtii de la astfel de comentarii… hai va pup pe toti si nu mai comentati de rau la adresa liceului ca se strica imaginea liceului

  186. FRANAAAA MAAAAH!!!culktziva si lasatzi draq panarama asta!!

  187. D-l Droiman nu este profesorul Colegiului Economic , nu este titular al scolii, mai are de invatat , sa-i transmiteti bafta la examenul de titularizare!dupa aia mai vorbim!

  188. o economista a zis:

    droiman a fost dj la tzara sa-l punetzi pe el dj in scoala k o sa puna manele:))))))hai cu salam

  189. un fost elev a zis:

    droiman a fost dj in xxl. economisto esti prea proasta pentru secolul asta. te exprimi ca o vaca ce esti. nu mai vorbiti bai aiurea de nimeni si lasati oamenii sa isi rezolve problemele. nu aveti voi dreptul sa va luati de nimeni. lasati-o in pace si pe enache si pe droiman si pe mate ca oricum o sa isi rezolve problemele si unii dintre voi tot natarii veti ramane( ex. o economista)

  190. Bibire Costica – este un infractor, o jigodie odioasa, un nenorocit care a adus numai belele in economic; cea mai noua „realizare” a lui in materie de „istetime” este aceea de a fi ajuns pedofilul liceului, mai avea putin si-l vedeati cu capul in gardul scolii pus de interlopii urbei. Pentu asta nu merita sa va stricati reputatia! va urma …

  191. o economista a zis:

    BAFTA DOMNUL DROIMAN!!!!

  192. o economista a zis:

    BAI FOSTULE ELEV DROIMAN A FOST DJ LA TZIGANI SI PUNEA NUMAI MANELE HAI CU SALAM KREK TZI A FACUT O MUMU SI DE ATSA II IEI APRAREA!!!!

  193. economist adevarata a zis:

    o economista gradul tau de inteligenta se reflecta in ceia ce spui si cum spui. esti penibila. unii dintre noi incercam sa purtam disctutii normale. esti o involuata de la sam care nici numele nu stie sa si-l scrie.

  194. id-> micky_boy18 a zis:

    Va certati intre voi si va vorbiti asa urat degeaba pentru ca la luarea masurilor oricum nu cred ca o sa se tina cont de ceea ce e scris aici.
    Am citit mai sus ca cica doamna directoare nu stie sa raspunda la salut.Nu e adevarat!!! Chiar azi m-am intalnit cu ea si mi-a raspuns si asta nu pentru ca ma cunosc cu ea (nu am avut eu tangente cu ea niciodata)…pentru ea sunt un oarecare elev si totusi mi-a raspuns nu cum scria mai sus ca nu stie sa salute.
    Intradevar nici mie nu-mi pare asa de bine ca au fost sanctionati acesti profesori pentru ca si eu sunt de parere ca ei sunt niste profesori foarte buni.
    Pana acum doamna directoare poate nu a controlat cataloagele crezand ca sunt in regula si ca nu are de ce sa le mai controleze.Daca s-a trezit tocmai acum sa controleze si ea cataloagele si au fost sanctionati chiar unii dintre cei mai buni profesori ai scolii asta e ghinionul lor…nu stiu eu daca chiar au fost vinovati sau nu,oricum nu sunt eu cel in masura de a lua asemenea decizii.
    Inca ceva si gata:am vazut mai sus ca ati inceput sa ziceti despre doamna directoare ca ne pune sa platim fondul scolii fortat sau alte chestii din astea…ok,sunt de acord si eu intr-o oarecare masura dar ce legatura are asta sau alte injurii aduse doamnei, cu sanctionarea profesorilor?

  195. ..andreea a zis:

    toti va dati k parerea pe acest sit..toti va luati la injurat..dar faceti lucrul acesta pt k nu va este scris numele si nici id de mess..k dak ar fi asa fte putini cred k si ar sustine idee.a..kia rnu va dati seama k toti acesea cre dau atatea comm is njte lasi kre se semneaza k nec..wyz…si altele…pt k le e teama de reactia pe kre o vor avea profi dak vor semna k numle lor…si sunt de parere k fte putini si ar sustine ideea.. dak ar fi p cont propiu..sa spuna ce are de zis in fata..ce tot ata pe al spate….orikm u sunt de akord k tot acest circ cre se putea rezolva doar intre profesorii acuzati si doamnele directoare…nu trebuia sa se aunga la presa..s mai iertati si voi fratilor k nimeni nu s-a nascut perfect si nimeni nu este perfect..tot omul mai greseste….

  196. mei desteptul lui peste..dupa ce k nu stii sa te exprimi mai si comm aiurea..u kiar nu ti dai seama ce vb aklo… vb aiurea si prosst..si mai zici ceva de reputatia liceului…reputatia liceului nu o strica doar directoarea ci si taote pers kre fac rau lcieululi..printrre cre si elevi….si nu cred k au acests drept unii muncesc k sa fie cel mai bun liceu..primesc rezulatate in diferite domenii si altii vai daomne…strica totul..nue corect..si mei destetul lui peste inkide gura k e geamul deskis si se face curetn..;)

  197. ..yo….nu stiu ce este cu tine da poate nu ti-ai dat seama ca atunci cand scriu pe acest site nu vorbesc…scriu… deci nu tin gura deschisa ca sa se faca curent….poate asa faci tu si crezi ca toata lumea e ca tine…ei bine afla ca nu…dar totusi sunt in sfarsit si eu deacord cu ceva ce ai scris tu…”unii muncesc k sa fie cel mai bun liceu..primesc rezulatate in diferite domenii si altii vai daomne…strica totul”…aici spui si tu adevarul

  198. mioara

  199. mai e o profa MIOARA LAIE, ajunsa directoare pentru cei de la sam. cand eram in scoala statea si pazea usa pe la cantina pentru o lingura de mancare si acuma e mare doamna si da ordine…. vai de capu ei saraca….. saraca e tunsa ca un baiat sa faca cuplu cu blonda.. care sia lasat plete si o arde pasiv….. vai de capu vostru sunteti penale saplecati din scoala luavar ala care va adus pe p..a. stricatele naibii in special aia blonda care nu stie sa raspunda la salut decat cand se spala pe dinti cai pute gura si doar atuncea mai saluta si ea…
    cand vine la cantina nu o mai satura naiba de favoruri si meniuri speciale pentru la anul avem un meniu special pentru dvs muschiulet de…. cu sos de mai asteapta pan la pastele cailor sa te respecte cineva…..iar chircita aia creata sa o mai lase mai cu pretentiile la mancare ca pan la urma tot mamaliga ii place mai tare…

  200. test”

  201. test’ —

  202. bai asta care esti ….>>economista<<< ce mananci ***** de unde stii ca la ora lui d-l droiman se joaca barbut si alte chestii nu se da smecher cum zici vrea dreptate bravo lui ca a castigat TOP TEACHER sa vazut cine-i ;)!!!x( astept sa te cunosc parlito!!!!poate o sa jucam noi doi un barbut pe dezbracatelea :))

  203. mdea…nu va mai rupeti in figuri.discutati si voi civilizat..k nu suntem animale!

  204. sunt o eleva a acestui liceu si mi se pare o tampenie ce se intampla aici
    va pupati in fund unu pe altu,ii jigniti pe profesori si faceti liceul de ras…spuneti o multime de lucruri pe forum si aruncati cu noroi in cine va cade le indemana…da de ce nu spuneti ce aveti de spus in fata nu pe forum unde sunteti sub protectia anonimatului,ca numa cei care sunt cu capul pe umeri s-au semnat…vedetiva de invatat si lasati pupincurismu pentru altceva…

  205. oare cine? a zis:

    pt „o economista” :mai fato puneti lacat la gura si priponeste neuronul…….nu de alta da sp numai tampenii…dak nu cunosti oamenii nu mai vorbi k te faci de c***o.stii u ce genuri de muzik asculta droiman?nu conteaza ce a fc inainte,conteaza ceea ce face acum…si eu stiu k isi face meseria ffff bine…ia in calcul sfatul meu k e mai bn

  206. oare cine? a zis:

    tot pt ” o economista”.draga…….esti penibila.ai un vocabular f vulgar….aici nu esti pe hi5,totusi controleazate,pe bune….

  207. altcineva a zis:

    Nu va lasati intimidat domnule profesor DROIMAN ! Suntem alaturi de dumneavoastra! JOS ENACHE !(politicos ar fi fost sa o numim doamna Enache dar…. trebuie sa existe si persoane carora nu li se potriveste o asemenea calitate. Ei bine una din acele persoane e aceasta scorpie numita ENACHE).

  208. sa se intoarca la buhusi blonda……..

  209. Terente Neculai a zis:

    Auziti si eu sunt profesor al acestei scoli si sunt un mare dobitoc in ceea ce ma priveste am avut o inspectie unde m-am dus pe ..rau de tot si apoi la sfarsitul orei am inceput cu miloaga ca ce sa intamplat elevi ca de obicei nu e asa la ora..etc.dar totusi asa de prost incat s-au prins toti ca o dau nasol chiar si doamna inspectoare!

    Tot sa fie inspectii la ore.

  210. Sincer de cand am venit in acest liceu am auzit numai lucruri rele despre dir.Enache….deci……noroc si bafta pt domn profesor Driman…il respect prea mult ca sa mai zic cv:*

  211. DOMNUL PROFESOR DROIMAN;))…scz

  212. am ramas in urma cu noutatile…de cand e maritata enache cu unul de la desteptarea?nu era maritata cu un arhitect-eugen enache care a lasat-o pentru una tanara careia madam enache ii facea zile fripte cand era inspectoreasa (ca ajunsese si pe acolo, si tanara lucra si ea pe la o scoala din bacau unde INTAMPLATOR se faceau cam multe inspectii…), cum de isi mentine numele de la barbata-su?
    poate ca i-au luat-o hormonii razna de cand nici fostul barbat si nici vesnicul amant (relu cojocaru) nu au mai ciocanit-o
    ce noutati aveti despre viata ei sentimentala ca imi plac telenovelele

  213. am avut si eu copii la aceasta BUNA SCOALA care
    pregateste cadre pentru servicii economice si
    contabilitate.sunt studenti pe la facultatile economice din toata tara, in marea lor majoritate
    trecuti pe la LICEUL ECONOMIC BACAU asa cum il stie toata lumea.mari profesori cum au fost si sunt
    domnul BIBIRE si doamna VRABIE au lasat amprente
    inegalabile fixate in caracterul fostilor elevi.
    este numai 2 din cei care la fel ca si acestia au
    contribuit la emanciparea patriei noastre punandu-i
    la indemana cadre de economisti bine scolite.
    nenorocirea face ca schimbul de generatie intre
    profesori sa se faca pe criterii politice,
    acesta este dur si manarit tot de trupeti din
    veche garda gen cel din poza si mai este unul pe la colegiul FERDINAND membrii aceleiasi echipe.

  214. am ramas in urma cu noutatile…de cand e maritata enache cu unul de la desteptarea?nu era maritata cu un arhitect-eugen enache care a lasat-o pentru una tanara careia madam enache ii facea zile fripte cand era inspectoreasa (ca ajunsese si pe acolo, si tanara lucra si ea pe la o scoala din bacau unde INTAMPLATOR se faceau cam multe inspectii…), cum de isi mentine numele de la barbata-su?
    poate ca i-au luat-o hormonii razna de cand nici fostul barbat si nici vesnicul amant (relu cojocaru) nu au mai ciocanit-o
    ce noutati aveti despre viata ei sentimentala ca imi plac telenovelele

  215. […]”li s-a cerut sa semneze o noua decizie de sanctionare, solicitare pe care au refuzat-o, fiind de asemenea acuzati ca au lovit in imaginea scolii.”[…]

    Si eu la fel as face, as refuza sa o semnez! Si, acesti profesori, majoritatea din ei dar o sa il iau ca exemplu pe Domnul Nita, el da renume liceului nu ii loveste imaginea! Intrebati elevii!

    Sanatate :))

  216. @ndr33@_3u sunt de acord cu tn si am aceeasi parere…nuami zic de corpul B care e jenant pentru un liceu care se “respecta”,num ai zic de clasele din B care sunt niste cocine si “respecta” foarte mult conditiile in cls nu ai loc decat sa iesi din banca si sa ies pe hol..care pe hol la fel nu ai loc decat sa iesi afara la o tzigara sau sa stai in baie ca e mai liber:)..

  217. mai cum adica s-a dat aceiasi decizie cu alta data? sigur e ceva putred la mijloc

  218. normal traim in tara lui papupra voda si dam sanctiuni cum vrem noi, dupa care le schimbam dupa bunul nostru plac

  219. pt cel de mai sus un fost elev..adk li se spune sa semneze ceva sub alt nume..acesta se numeste FALS…din cate stiu eu..si se pedepseste…dar orikm doamnei directoare nu ii este frica k are fte multe PILE…

  220. mai nu am mai intalnit asa ceva. cum sa dai aceiasi decizie cu alta data? femeia asta e normala la cap? stie ce face sau ce zice? pt ce a dat a 2-a sanctiune? e revoltator

  221. aveti dreptate ca are multe pile doamna directoare…e amanta cuiva de SUS!!!!!(a se citi ISJ Bacau)de foarte multi ani,bineinteles ca taie si spanzura cum vrea si cand vrea, are f… asigurat!

  222. cand o vezi cat e de simandicoasa…vai doamneee….da nu se uita in ce hal arata….crek i s-au spart oglinzile acasa…:))….aveti dreptate toti care v-ati dat cu parerea….eu una mai am 3 luni si asta e o sa suport….da mie mila de cei ce vin dupa noi….va dati seama 4 ani de zile cu tovarasa blondina…..oh my god….nici nu vreau sa-mi inchipui…si profesorii sanctionati oricum nu meritau…..se va face oare dreptate si la noi in liceu??asta ce crede k dak face pe dictatoarea rezolva ceva……e fix p**a….scuzati-mi expresia….

  223. cum o fi ajuns director respectiva doamna, v-ati intrebat?

  224. Numai o rautate, o neimplinita profesional si moral poate vorbi despre profesoara Vrabie, din invidie, reacredinta si necunoastere totala. Vreti note?! Pe portofolii copiate sau nici macar copiate, xeroxate dupa munca altor colegi sau listate dupa analize de specialitate de pe net. Dna. are multe calitati profesionale, are multe specializari in dom. economic, este respectata si iubita de noi.
    Profii kre nu predau materia, nici makr jumatate pe semestru sunt agreati de persoana de mai sus.

  225. Adik de cucu bau*

  226. Cucu bau, pune mana si’nvata k si noi dak vrei note mari, nu de prin cluburi, la scoala si egal cu noi!!

  227. Raspuns la 11: Tutuc-o, km multe alte blonde slab pregatite apeleaza la ce i-a mai ramas din putin-ul feminin pentru a ocupa functii si a da bine in fata fostului sot.

  228. u inv in acest liceu si profu droiman are super giga enorma dreptate….k nici un prof tanar nu are tupeu sa scoata o vorba in fata directoarei…cei tineri park sunt speriati de bombe.directoarea cauta sasi fak o imagine d sfanta p cand ea este o prefacuta si jumatate s crede cea mai tar si k ea nu mai e nimeni…..sunt atatia profesori care ar putea sa fie directori si carora nu li sar urca puterea la cap…..dc nu au fost problemele astea si cand au fost alti directori??????elevii din scoala aia inv in nishte conditii insalubre si aici ma refer la elevii din corpul B d clasa a9a si a10a iar in corpul A sunt nishte bai ingrozitoare….pacat k din afara s vede doar corpul A care arata suberb p dinafaara dar asta e ….nu putem so schimbam p madam BLONDA DIN FRUNTEA ECONOMICULUI MADAM ENACHE SAU BINE ZIS “TOVARASA ENACHE”……CRED K ZICE MULTE ACEASTA DENUMIRE…….POATE VAD ACESTE COMMENTURI ANUMITE PERSOANE CARE PT SCHIMBA CEVA,…..

  229. os cu derectoarea!!!!!asa fratilor implicati-va daca vreti sa obtineti ceva fara unitate nu rezolvati nimik.Chemati si postul tv inopinant sa vedeti ce impact o sa aiba….Duceti-o la hingheri mai pe blondina aia:)

  230. aaaaaa cred k si sova ar fi mai bun k director decat enache
    ]

  231. Cei care ma cunosc stiu ca eu am o problema cu aflarea adevarului, mai ales colegii de clasa stiu asta. Am citit mai sus si am observat ca in acea insiruire a unor cadre didactice se afla si domnii Virgil Nita si Alexandru Droiman, carora, nici cea mai rebeli elevi nu prea au ce sa le reproseze. Sunt prea buni in ceea ce fac. La domnul Nita, mereu plec cu lectia invatata din clasa, deci… e unul din profesorii mei preferati!

    Am citit in finalul articolului “nu orice profesor are voie sa faca declaratii oficiale privind institutia, in acest scop fiind numit un purtator de cuvânt. “Nu oricine poate face declaratii presei. {coala are purtator de cuvânt. Eu sunt acela! Ei pot vorbi in nume personal, dar nu despre scoala” si as avea o intrebare…daca vine la mine personal Domnul Ministru al Invatamantului si ma intreaba :”Ce parere ai despre Doamna Directoare?” eu ce ar trebui sa ii raspund? “Intrebati-o pe dansa ce parere am eu despre dumneaiei, pentru ca nu pot face declaratii publice …” ?

    Hai succes in aflarea adevarului!

  232. Auziti si eu sunt profesor al acestei scoli si sunt un mare dobitoc in ceea ce ma priveste am avut o inspectie unde m-am dus pe ..rau de tot si apoi la sfarsitul orei am inceput cu miloaga ca ce sa intamplat elevi ca de obicei nu e asa la ora..etc.dar totusi asa de prost incat s-au prins toti ca o dau nasol chiar si doamna inspectoare!

    Tot sa fie inspectii la ore.

  233. Doamna Directoare Dana Enache chiar trebuie laudata si respectata pt cea ce a facut pt liceul Economic……toti cei care o critica sunt niste ipocriti…aiurea copchii..cu capul

  234. bva sincera sa fiu pot zice k nu o cun asa de bn pe directoare ks in primu am adik a 9 a dar din cate am auzit derectoarea e cea mai mare SCORPIE da scorpie

  235. ba comentati ca prostii!!!!!dna enache e cea mai tare directoare

Adauga un comentariu

*