Stimati cetateni,
Se repetă acelaşi scenariu de la alegerile din 2004, când în turul doi, toate partidele au batut palma împotriva mea formând ALIANŢA PORTOCALIE (PD-L, PNL, PC, PIN).
Ce-şi doreau atunci, îşi doresc şi acum, cu şi mai multă înverşunare. Vor să transforme Primăria Tg.Ocna în propria lor afacere.
Doamna Floarea Ivanof – candidat la funcţia de Primar din partea PD-L vrea să controleze turismul din Tg.Ocna prin acapararea sanatoriului din Salina, a Bazei de tratament din Parcul Măgura şi a izvoarelor de apă minerală. M-am opus solicitând Guvernului României ca toate acestea să rămână în proprietatea oraşului, a dumneavoastră, a cetăţenilor din Tg.Ocna. În plus, cinci membri PD-L, candidati la Consiliul Local, care nu au fost de acord cu ‘‘manevrele’’ ei politice au ales să îşi de-a demisiile de onoare.
Domnul Nuţu Costache – aspirant la funcţia de Viceprimar din partea PC vrea serviciile publice : apă, canal, gunoi, pentru că cei care i-au finanţat campania vor să le stăpânească. Vă amintiţi ce frig am suferit în apartamente, vă amintiţi programul la apă caldă şi cum se colecta gunoiul pe vremea când serviciile publice aparţineau grupului de interese din spatele lui Nuţu? M-am opus ! Cât timp voi fi Primar, apa, canalul, gunoiul, curăţenia oraşului, vor fi administrate de Primărie la preţuri minime. Din coalţia portocalie, formată acum pentru turul doi al alegerilor, mai fac parte:
– Doamna Biri Daniela – consilier judeţean PNL care nu a făcut nimic pentru Tg.Ocna în cei patru ani de mandat, ci doar şi-a consolidat afacerile proprii. Doreşte controlul comerţului în oraş.
– Domnul Munteanu Ioan – reprezentant PIN, a fost destituit din funcţia de director a hotelului Venus din Slănic Moldova pentru administrare proastă şi este anchetat penal. Scopul său este relansarea firmelor sale, aflate în faliment din oraş
După cum vedeţi, vor să împartă oraşul ca pe moşia proprie. Aceştia doresc Primăria pentru a se îmbogăţi ! Eu vin la Primărie pentru a munci şi a mă pune la dispoziţia dumneavoastră aşa cum am făcut-o şi până acum.
NU VĂ LASAŢI PĂCĂLIŢI ! VOTAŢI ŞTEFAN SILOCHI!
Caseta
SUNT ACUZAT ŞI DORESC SĂ VĂ INFORMEZ :
Sunt casatorit de 32 de ani am doi copii (fata si baiat) si un nepotel. In activitatea mea profesionala colaborez foarte bine cu femeile le stimez şi le respect. Marturie sunt cele 108 salariate din 239 angajati, plus cele care ocupa diverse functii în instituţiile din oras şi judeţ.
În cele doua mandate de primar, împreună cu echipa din Primărie şi sprijinit de dumneavoastră, cetăţenii, am reuşit să promovez proiecte de dezvoltare a oraşului însumând 11 milioane euro fonduri europene atrase: -rezervor şi reţele de apă şi canalizare, construcţie blocuri pentru tineri, săli de sport, bază de tratament şi agrement în Parcul Măgura, modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, doua Centre pentru îngrijire a persoanelor cu dizabilităţi, autospecială stins incendii, colectarea selectivă a gunoiului; Eforturile mele au fost răsplătite cu diplomă pentru « Cel mai activ PRIMAR al anului 2006 » oferită de Asociaţia Oraşelor din România.
Sunt conştient de discomfortul creat de drumul naţional care traversează oraşul dar fiind Proprietatea drumurilor naţionale este interzis prin lege, Primăriei să facă reparaţii. Am făcut toate demersurile posibile la Ministerul transporturilor şi iată că drumul a intrat în sfârşit în reparaţii.
Ordinul de înfiinţare a Spitalului are numărul 2156 din 20 decembrie 2007 şi este semnat de Ministrul sănătăţii. Spitalul se va construi în curtea fostei Maternităţi.
Un metru patrat de pavele pentru trotuar NU costă 1.5 milioane lei ci 38.5 lei.
Din Fonduri europene în Parcul Măgura se construieşte un centru modern de tratament dotat cu doua piscine încălzite, se reabilitează izvoarele cu apă minerală se construiesc căi de acces, alei şi un pod peste apa Slănic. Arborii seculari au fost protejaţi. Valoarea proiectului este de 4.6 milioane euro şi nu de 6 milioane; El îndeplineşte toate condiţiile cerute de experţii europeni iar prin finalizarea lui în luna noiembrie, Parcul Măgura va deveni un punct de atracţie regional pe harta turistică şi balneară.
Modificarea legislaţiei nu a mai permis continuarea lucrărilor la faţadele blocurilor după 2004. În prezent acest lucru este posibil prin programul naţional de reabilitare 33% Asociaţia de proprietariA34% GuvernulA33% Primăria.
Problema subsolurilor de blocuri se va rezolva prin proiectul de reabilitare a canalizării din zona centrală a oraşului, finanţat cu fonduri Phare 700.000 euro aprobat în luna mai 2008.
Bisericile şi monumentele istorice au fost iluminate exterior, au fost montate indicatoare turistice şi instalaţii de încălzire.
Noua fântână arteziană a oraşului face parte din proiectul de modernizare a străzii Victoriei şi a Parcului Trandafirilor, proiect ce urmează a fi finalizat după construirea unui bloc ANL cu 37 de spaţii pentru tineri.
Veteranii de război au fost declaraţi Cetăţeni de Onoare ai oraşului şi s-au bucurat de toate facilităţile prevăzute de lege (sediu, bilete de călătorie gratuite, invitaţii la toate manifestările istorice şi culturale).
Podul de la Păcuri este aprobat prin Hotărârea de Guvern 1212/ 2007 are proiectul de execuţie, toate avizele necesare şi este emisă şi Autorizaţia de construire. Aşteptăm finanţarea de la Guvernul României. Soluţia temporară propusă de specialişti NU a costat 3 miliarde ci 46.000 lei.
Înfiinţarea celor doua centre pentru persoane cu dizabilităţi s-a făcut la iniţiativa mea, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, prin atragerea de fonduri europene fiind create astfel 150 de locuri de muncă.
Stimaţi târgocneni, dumneavoastră sunteţi aliaţii mei şi tot ce s-a realizat şi se va realiza în oraş trebuie să vă aparţină!
Spuneţi NU grupurilor de interese!
Cu stimă şi consideraţie,
Ec. Ştefan Şilochi
amin
AI PUSO DE MAMALIGA AI PIERDUT TOT SI BLESTEMUL NU SE OPRESTE AICII.PAZEA PUNGASULE
DAR NU MAI DURERAZA MULT SI TE URMEAZA IVANOF SI UMBRA SA RUSUUU