Liberi si nevatamati
71 de bacauani sunt cautati pentru cercetari sau executarea pedepsei

Conform informatiilor afisate pe site-ul Inspectoratului General al Politiei Române, 71 de bacauani au emise pe numele lor mandate de arestare preventiva sau mandate de executere a unei pedepse. La acest capitol, judetul Bacau nu se situiaza pe un loc “fruntas“ poate si datorita faptului ca nu avem nici un concetatean pe numele caruia sa fie emis un mandat international.

Cinci Doamne si toti cinci

Ciprian Traian Cordas, este nascut in 1978 sI este cautat pentru tentativa de omor. Ultimul domiciliu este din Motoseni, are 1,75 m inaltime, par saten inchis, ochi verzi. Ciprian a lovit o persoana provocându-i leziuni grave care i-au pus viata in pericol. Gheorghe Pista, din Margineni, are 48 de ani, ochi caprui si o inaltime de 1,84 metri. Este cautat cu mandat de arestare preventiva pentru lovitura cauzatoare de moarte. Aurelian Eugen Savin, este nascut in 1977 si locuia in Bacau. A suferit o condamnare de sapte ani pentru tentativa de omor. Neculai Margineanu, nascut in 1960 este cautat cu mandate pentru violare de domiciliu si tâlharie urmata de moartea victimei. Ioan Clamparu este cautat pentru initiere si constituire a unui grup infractional organizat , având drept scop comiterea de infractiuni grave si proxenetism, trafic de tinere pe relatia România-Spania in vederea practicarii prostitutiei, constrângerea acestora pentru exploatarea sexuala.

Evaziune fiscala, furt din magazine, inselaciune si falsuri

66 de mandate de executare a pedepsei, tot atâtia bacauani. Principalele capete de acuzare sunt: furt din societati comerciale, evaziune fiscala, infractiuni in regimul circulatiei, inselaciune, fals. Vasilica Dumbraveanu, de 39 de ani, din Urechesti are de executat trei ani de inchisoare pentru inselaciune. A promis o viza Schengen contra sumei de 1000 dolari. Ioan Olaru, cu domiciliul in Gârleni, are de executat un mandat de patru ani pentru furt din locuinte. Radu Baciu, de 40 de ani, din Asau a suferit o condamnare pentru fals de identitate de 2,9 ani. Expulzat din Franta, pe Aeroportul Otopeni a declarat politistilor de frontiera ca se numeste Toma George.
Gabriel Rusanda, din Sascut a intermediat vânzarea – cumpararea a 33 de kilograme de mercur. S-a ales intr-un final cu o condamnare de trei ani. Daniel CRUCEANU

Adauga un comentariu

*