Mircea Sandu n-a fost ciripitor

Ieri, presedintele Federatiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a primit un raspuns oficial din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, semnat de vicepresedintele institutiei, conf.univ.dr. Virgiliu-Leon Târau:
„Va aducem la cunostinta ca urmare cererii dumneavoastra, inregistrata la CNSAS sub nr. P 4099/06, a revenirii din 06.07.2009 si a verificarilor efectuate potrivit solicitarii, in temeiul prevederilor art. 1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 24/2008, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 293/2008, in evidentele provenite de la Serviciul Român de Informatii, Serviciul de Informatii Externe si Serviciul Istoric al Armatei, create de fostele organe de securitate, precum si in evidenta electronica a dosarelor preluate in arhiva CNSAS, nu s-a identificat niciun dosar intocmit pe numele dumneavoastra.
Regretând intârzierea raspunsului – datorita preluarii treptate a evidentelor si arhivei mai sus mentionate – precizam ca aceasta cerere ramâne in atentia noastra. in situatia identificarii unor materiale privitoare la persoana dumneavoastra, ca urmare a prelucrarii fondului arhivistic preluat de catre CNSAS, din proprie initiativa va vom semnala in scris acest lucru”.

Adauga un comentariu

*