Basescu o vrea pe Udrea premier

geoana029.jpgCandidatul PSD la Presedintia Românei, Mircea Geoana, a afirmat, ieri, la Botosani, ca Traian Basescu are în vedere numirea Elenei Udrea în functia de prim-ministru al României. Geoana sustine ca scopul presedintelui Basescu este mentinerea unor ministri în Guvernul actual pentru câstigarea alegerilor, iar apoi numirea Elenei Udrea ca premier. „Planul lui Traian Basescu este acela de a pastra acesti ministri PD-L specializati în luatul de bani, caratul de bani si fraudarea alegerilor pâna pe 6 decembrie, iar dupa 6 decembrie adevaratul plan al lui Basescu este sa o puna pe cea mai apropiata colaboratoare a sa, doamna Elena Udrea, prim-ministru al României si va spun ca acest lucru nu se va întâmpla”, a afirmat Geoana. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoana, a apreciat miercuri, la Botosani, ca adversarii vor apela la metode nedemocratice pentru a câstiga alegerile. „Stim ca va fi o lupta grea. Stim ca adversarul a adunat bani si n-are niciun fel de scrupule pentru a ne împiedica prin metode dincolo de limita democratiei si pentru a-si impune punctul de vedere”, a afirmat Geoana, în cadrul unui miting electoral desfasurat la sediul PSD din Botosani.
Liderul social-democrat este convins, însa, ca va câstiga alegerile si va forma, în decembrie, un guvern. „Nu pot ei fura cât putem noi vota”, a mentionat Mircea Geoana.

Comentarii

  1. functionarul a zis:

    Asta cu udrea prim-ministru e o petarda aruncata de Geoana. Daca va fi numit un prim-ministru membru pdl acesta va fi probabil blaga sau videanu. Poate domnul geoana a glumit

  2. Geoana se scuza de pe acum pentru pierderea alegerilor, ba ca se va fura, ba ca Base va pune prim-ministru pe Udrea… Mai bine ar veni cu solutii… daca se crede atat de iubit, de ce nu iese intre agricultorii revoltati? HAI ROMANIA!!!!

  3. Geona nu mai stie ce sa scorneasca sa prosteasca lumea sa-l voteze. Domnule Geoana ti-a crescut nasul ca al lui Pinochio…

  4. Botomei Vasile-decan baroul Bacau-UNBR a zis:

    Brvo domnule ! Este cel mai perfect slogan daca nu va dati seama de ce a-ti spus. NU POT EI FURA CAT PUTEM NOI VOTA! Schimbati urgent sloganul din cel prezent care nu transmite nimic, in acet slogan. Cand veti castiga alegerile cu acest slogan, sa ma chemati si pe mine ca tehnocrat.

  5. Botomei Vasile-decan baroul Bacau-UNBR a zis:

    Varianta mea este mai buna : Nu pot ,,Ei,, fura cat Romanii pot vota!

  6. Bai Geoana,pe Basescu nu-l mai votez sigur.da’ pe tine te voteaza doar nevasta-ta si cel mult 2-3 prosti momiti cu vreun kil de faina ceva….
    Vai de mama ta….

  7. un cetăţean a zis:

    Nu este Geoană atât de domn încât să glumească cu asta. Cert e faptul că este constielt că n-are nicio şansă şi-i pare rău că s-a băgat în joc. Probabil că vrea să-i demonstreze „bunicuţei” că nu e chiar aşa de prostănac cum zicea „ea”. Oricum, faţa lui, de om cu hepatita C, îl dă de gol. Suferă. Îi place să sufere, probabil. Ceva îl ţine contipat. Degeaba se zbate acum, pentru că l-am citit: face campanie electorală în draci, uitând că un om politic aşa cum ni l-am dorit noi este permanent în campanie, pe toată perioada mandatului. Citisem undeva că s-a coborât până acolo ăncât a mers şi cu trenul. Ce ma vrei? E gata. Nu ştie ce să mai facă. Şi pe lângă el se agită alţi constipaţi. Mulţi depind de Geoană. Nu le va mai fi la fel de cald fără el. L-ar părăsi pe Geoană, dar treaba e prea groasă şi se tem. Şi cînd se tem, devin altfel de apostoli. Dar degeaba. PE NOI NU NE MAI POT PĂCĂLI!

  8. ma bucur ca mai vad oameni cu mintea dezghetata , pdl merita sa mearga mai departe.

Adauga un comentariu

*