Comunitatea locala sprijina festivalul TI AMO

Casa de Cultura din Onesti, gazda si organizatorul principal al festivalului TI AMO, din 15 – 21 mai, se afla in febra ultimelor pregatiri pentru ampla manifestare cultural-artistica din municipiu. Impartite pe departamente, dintre care cel mai numeros este Departamentul “Organizare-protocol”, echipele de organizatori si realizatori ii includ pe absolut toti angajatii Casei de Cultura, dar si pe reprezentantii diverselor firme si institutii din zona.

Practic, aproape intreaga comunitate locala, din municipiu si din judet, contribuie la acest eveniment de exceptie.

Un aport decisiv la organizarea festivalului il aduce Primaria si Consiliul Local Onesti, precum si Consiliul Judetean Bacau. “Fara sprijinul Consiliului Local si al Primariei Onesti, organizarea festivalului nu ar mai fi posibila”, a precizat Theodor Adobricai, presedintele festivalului. “Ne-am numarat printre organizatori inca de la prima editie – ne-a spus si Emil Lemnaru, primarul municipiului Onesti. Noi sprijinim financiar festivalul, dar contribuim si cu logistica necesara. Pentru oras, castigul in plan educational are o importanta majora, caci multe pleaca de la educatie, insa municipiul Onesti este si puternic mediatizat, nu doar ca potential artistic, ci si turistic sau economic”.

Fiecare ajuta cu ce poate

In sprijinul organizatorilor au venit si agentii economici, care contribuie atat cu bani, cat si cu diverse servicii, de la asigurarea cazarii si a hranei, pana la asigurarea carburantilor si a mijloacelor de transport.

In acest sens, cele doua hoteluri mari din municipiu, Hotel “Trotus“ si Hotel “Sport”, au facut eforturi deosebite pentru ca invitatii din tara si din strainatate sa se simta bine si sa plece din Onesti cu impresii placute. Printre sustinatorii festivalului se mai numara firme cum ar fi Rafo, Maremod, Agricola International, Baby Star sau Electro Star, precum si filialele unor banci, printre care Banc Post, Banca Transilvania si BRD.

Drept compensatie, toti cei care contribuie la organizarea manifestarii vor fi mediatizati si promovati odata cu festivalul, pe plan local, national si international. Relatari despre festival vor fi facute de 7 posturi de televiziune, unele fiind receptionate in toata lumea, 9 posturi de radio si mai multe ziare.

“De asemenea, toti strainii vor pleca de la Onesti cu materiale promotionale, de la pliante si pana la casete video, care includ intregul potential al zonei si in care vor figura numele tuturor celor care ne-au sprijinit, inclusiv ale celor din mass-media”, ne-a mai spus Theodor Adobricai.

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*