„Branza-i pe bani!”: Sechelariu va aduna bani de pe fotbalisti

dumitru sechelariuDumitru Sechelariu va renunta, din vara, la o parte din jucatori, dar avertizeaza ca nu-i va ceda gratis, fiecare dintre ei avand grila de transfer.

Dumitru Sechelariu a recunoscut ca a primit mai multe semnale de la patroni din fotbalul nostru, acestia fiind interesati de anumiti jucatori ai Bacaului.

“Bacaul a investit foarte multi bani in jucatori, asa ca nimeni nu trebuie sa se astepte ca va lua fotbalisti pe gratis. Totul se plateste in viata. Exista un dicton la romani. Frate-frate, dar branza-i pe bani! Daca cineva isi doreste cu adevarat jucatori de la noi, trebuie sa plateasca, chiar daca echipa e ca si retrogradata. Sumele vor fi rezonabile, si nu vor depasi bunul-simt. Sunt de multa vreme in fotbal si nimeni nu ma poate pacali.

Multi spun ca Bacaul are o pepiniera modesta. In ultimii ani am dat cei mai multi jucatori la echipele mari. Cinci au plecat numai la Steaua. Mai sunt cluburi interesate de soarta jucatorilor nostri. Stau pe la colturi si-i intreaba daca din vara sunt liberi de contract.

Josnic! Succesele Stelei sunt si ale Bacaului. Visul meu a fost sa iau campionatul si sa ajung la Liga Campionilor cu Bacaul. Nu am putut de unul singur, dar Steaua are mari sanse daca va castiga anul acesta campionatul”, a spus Sechelariu.

Presedintele de onoare al echipei bacauane intentioneaza sa atraga cat mai multi sponsori la echipa pentru ca aceasta sa nu stea prea mult la matineu.

„Chiar daca poate parea ciudat, imi doresc sa nu mai fiu principalul actionar al echipei, dar va spun eu ca nimeni nu se inghesuie sa dea bani. Vom face o societate pe actiuni. Cine da cei mai multi bani va prelua fraiele echipei. Astept un semnal concret si din partea oficialitatilor locale”, a comentat Seche.

De partea cealalta, Gheorghe Chivorchian, sustine ca Bacaul nu are probleme financiare si, indiferent daca Primaria va ajuta sau nu, echipa va merge mai departe.

”Nu avem probleme financiare deosebite. Suntem de peste patru decenii in prima divizie, dar si prima echipa din Romania care a reusit sa se califice in sferturile de finala ale , UEFA de azi. Nu suntem un club oarecare, chiar daca acum trecem printr-o perioada mai putin fericita. Consider ca am avut si ghinion. Au mai fost si abitri, dar si echipa s-a prezentat modest de multe ori”, a incheiat presedintele Gheorghe Chivorchian.

Petcu, Codreanu, Ganea si Trofin vor pleca din vara!

Bacaul se va desparti la finele acestui campionat de cel putin patru jucatori. “Jucatorii experimentati vor pleca. Ne vom baza numai pe jucatori tineri din propria pepiniera”, a spus Sechelariu. Florin Petcu si Sorin Trofin vor pleca in Cipru pentru a da probe de joc. Cornel Codreanu si Florin Ganea vor incerca si ei sa-si caute un alt angajament in afara granitelor.

Daca Gheorghe Chivorchian va da curs ofertei venite de la Gheorghe Stefan, atunci, acesta nu va veni cu mana goala la Ceahlaul. Cele mai mari sanse de a se alatura lui Chivorchian le au Adrian Gheorghiu, Daniel David, Razvan Neagu si Marian Tanasa.

“Bacaul isi va apara corect sansele cu Sportul si Steaua”

Conducatorii moldovenilor se jura cu mana pe Biblie ca echipa va juca la victorie partidele cu Sportul si Steaua. “Trebuie sa fii nebun sa crezi ca Bacaul vrea sa faca jocurile vreunei echipe. Am demonstrat in ultimii ani ca toate meciurile impotriva Stelei s-au jucat pe viata si pe moarte. In mod normal si Sportul si Steaua ne pot bate fara probleme. Ne vom juca sansa pana la capat”, a spus Sechelariu.

Adi ENASOAE

Adauga un comentariu

*