Scandal cu demiteri si reveniri in PNG Bacau

gigi becaliDe cateva zile, in organizatia Partidului Noua Generatie Bacau se intampla lucruri care, daca n-ar starni zambete de mila, ar provoca hohote de ras. Abia trecuti de pragul electoral, si asta datorita exclusiv lui Gigi Becali, in penegistii de pe Bistrita s-au rasculat orgoliile. Sau poate au inceput sa viseze (prea) frumos la Parlament si incearca sa-si faca loc spre fruntea listelor electorale.

Oricum, cert este ca un grup din Biroul Permanent Judetean (BPJ) a decis excluderea din partid a presedintelui organizatiei municipale Bacau, Ilie Birzu. Acesta a contestat hotararea, motivand – cu Statutul PNG in mana – ca ai sai colegi n-au respectat procedurile interne.

Potrivit lui Birzu, excluderea poate fi propusa doar de conducerea organizatiei din care respectivul face parte. Or, in acest caz este vorba de Biroul Municipal, ai carui membri habar n-au avut ce li se pregateste sefului lor. Si care n-au fost de acord cu masura impusa de la judet.

Nici membrii BPJ n-au fost foarte siguri pe situatie de vreme ce, in fata revoltei celor de la municipiu, au dat inapoi, declarand ca excluderea lui Birzu n-a fost decat o… propunere.

Asta dupa ce anuntasera marea lovitura intr-o conferinta de presa. Presedintele filialei Bacau, Dan Ifrim, a recunoscut ca „domnul Ilie Birzu este greu de inlocuit’ iar momentul despartirii „e dureros pentru ca dansul este o personalitate si om politic la nivel ridicat”.

Principalul repros care i se aduce lui Ilie Birzu este „lipsa comunicarii” cu staful organizatiei judetene.

Becali nu renunta la Birzu

Contactat telefonic de redactorii „Observatorului de Bacau”, presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu stie nimic de excluderea sefului organizatiei municipale.

„Daca e nestatutara masura, atunci nu e in ordine. Oricum, pana nu semnez eu, Birzu nu este demis, asta inseamna ca e in partid”, a spus presedintele PNG.

Intr-o convorbire telefonica ulterioara dintre Gigi Becali si Ilie Birzu, primul l-a linistit pe cel de-al doilea sfatuindu-l „sa-si vada de treaba in continuare la partid” si l-a asigurat ca nu va semna excluderea sa.

Chiar daca exista un document emis de Biroul Permanent Central si semnat de Virgil Becali, varul lui Gigi, presedintele PNG nu a vrut sa ia in considerare acest act.

Daniela MORAR

Comentarii

  1. vreau sa precizez un lucru….parerea mea este ca acest Dan Ifrim , este o „putza” mica care se crede mare sef…..mai cred ca i-a manipulat pe cei din BPJ sa il scoata pe Birzu…promitandu-le marea cu sarea….si uite asha fraierii, papagalii au pus botul si au ridicat mana sa il contravoteze pe Birzu..

  2. Razvan 2000 a zis:

    bai sincer..si mie mi se pare dubios, am aflat si eu cate ceva despre asta si tind sa iti dau dreptate

  3. Razvan 2000 a zis:

    putza mica care se da mare barosan adica presed BPJ este un papa lapte care nici macar nu conduce mashina peronala…se crede Ggi Becali, are impresia ca seamana cu el (fizic), actul pe care l-a facut adica „datul afara’ a lui Birzu a fost facut „ilegal”…

  4. cold ice a zis:

    si Gigi stie oare de lepra din Bacau ????

  5. cold ice a zis:

    Lepra din bacau este o putza mica care se crede Gigi becali, nici macar mashina nu e a lui e a firmei la care este angajat cu carte de munca…ha ha ha ala trebuie parat lui Becali ca altfel duce de rapa PNG-ul; ce stiu eu e ca Birzu era si este om de baza cu relatzii si influentza; Ifrim trebuie exclus din partid

Adauga un comentariu

*