Sarituri in apa: Cu ultimele forte, inaintea „izbavirii”

SCM Bacau se afla cam la capatul puterilor, in privinta obtinerii de medalii la Campionatele Nationale. Lunga perioada in care bazinul de acasa a fost inchis, iar pregatirea s-a facut pe apucate, lasa urme din ce in ce mai adjjnci in lotul SCM Bacau, dar si in palmaresul clubului.

De unde mai deunazi Cornel Ardeleanu domina autoritar toate competitiile nationale, la ultimele campionate de seniori bacauanul s-a vazut intrecut frecvent in probele individuale, uneori nu numai de un singur adversar. Cam aceeasi este situatia Adinei Topolinschi, si ea abonata in trecut la locurile 1-2. Medalia de bronz este acum „favorita” bacauanilor, iar dupa un an nici astea nu le-ar mai fi la indemjjna. Din fericire, aceasta situatie este cam pe sfjjrsite. In martie sau aprilie, Bazinul de Natatie Bacau va fi redeschis si nu ne indoim ca antrenorii Anisoara Sufariu, Adrian Cherciu, Adrian Gavriliu, Mihaela Coman si, posibil, Catalin Cazan (daca se va intoarce la club) vor recupera destul de repede timpul pierdut. In fond, ei merita felicitati pentru progresul elevilor sai, chiar daca i-au antrenat pe acestia mai mult pe uscat.

Comentarii

  1. da! vom fii cei mAi buni pt ca se va deschide bazinul!

  2. adrian cherciu a zis:

    La bazinul „OLIMPIC”din Bacau,atat la sarituri in apa,cat si la inot,nu se va mai face performanta.De ce???????Din cauza incompetentei intregului sistem de conducere,de administratie,orgolii,ambitii personale….etc.LA BACAU…”DOMNESTE HAOSUL”

Adauga un comentariu

*