Norica Nicolai continuă bătălia cu Traian Băsescu

Senatorul PNL, Norica Nicolai, a declarat la finalul şedinţei Biroului Politic Central al formaţiunii că a renunţat la postul de la ministerul Justiţiei, neacceptând varianta restructurării Guvernului.

„ÃŽn ceea ce mă priveÅŸte, limitele ÅŸi regulile în care această bătălie s-a desfăşurat, între mine ÅŸi preÅŸedintele ţării, voi înÅ£elege să continuu această bătălie. Voi rămâne un adversar al lui Traian Băsescu, care din punctul meu de vedere este omul care încalcă flagrant orice regulă democratică în România ÅŸi care pune în pericol stabilitatea acestei ţări”, a declarat Norica Nicolai.

În ceea ce priveşte planurile de viitor ale senatorului liberal, aceasta a anunţat că este interesată de un post de consilier general al primarului capitalei în condiţiile în care va fi ales primar Ludovic Orban.

Totodată, Nicolai a specificat că nu o interesează conducerea SRI pentru că: „nu aÅŸ putea să aduc SRI-ul la un comportament democratic”.

Aceasta a adăugat că încă mai aşteaptă o motivare a Curţii Constituţionale.

„Din punctul meu de vedere, ca jurist, o spun, este fără precedent în România ÅŸi constituie o uÅŸoară tentativă, care s-a mai încercat în istoria Europei de a decredibiliza instituÅ£iile ÅŸi de a da o lovitură de stat prin efectul legii” a punctat Norica.

Adauga un comentariu

*