Fara sani si poponeata la Mama Natura! Roxana Ionescu se cuminteste!

mama-natura.jpgMare tristeţe pentru fanii Roxanei Ionescu. Dacă până acum a fost o prezenţă frecventă în revistele dedicate bărbaţilor, vedeta Antenei 1 nu va mai putea fi văzută în această postură de acum încolo, scrie Click. Mama Natură susţine că o femeie măritată nu mai are ce căuta în paginile revistelor pentru bărbaţi.

Deşi a trecut la un alt nivel profesional, promovată fiind de la postura de “bombă sexy” a emisiunii “Ciao, Darwin!”, unde vedeta Antenei 1 era coprezentatoarea lui Dan Negru, la cea de prezentatoare a emisiunii pentru copii “Vreau să fiu mare vedetă”, Roxana se plânge că publicul o percepe doar ca pe o femeie fatală:

mamanatura2.jpg“Nu vreau să mai fiu o bombă sexy. M-am maturizat din toate punctele de vedere şi aş vrea ca publicul să înţeleagă asta. Sunt o femeie serioasă, măritată. Nu voi mai apărea dezbrăcată în nici o revistă, nu voi mai purta ţinute extrem de provocatoare în emisiuni. Vreau ca fanii mei să mă vadă ca pe omul de televiziune Roxana Ionescu, nu ca pe Mama Natură. Pot impresiona oamenii şi prin alte lucruri, nu doar prin nurii mei”, a declarat vedeta, în exclusivitate, pentru Click!.

Soţul ei e încântat de schimbare

Ea a mărturisit că în viaţa cotidiană are un stil vestimentar mai mult decât decent şi nu poartă haine decoltate: “Garderoba mea personală nu se aseamănă cu cea de scenă. Îmi place să port haine lejere, sport. Nu ies cu tocuri, fuste mini şi bluze până la buric“, a mai spus vedeta.

155374_1foto.jpg De curând, trustul Antena 1 a hotărât să lucreze la imaginea vedetei, şi să-i schimbe stilul vestimentar adoptat până acum în emisiuni, pentru a scoate în evidenţă mai mult calităţile de prezentatoare, decât cele fizice.

“Mi se pare normal. Prezint o emisiune cu copii. Nu pot să apar în faţa lor în ţinute sexy”, a mai spus Roxana. Deşi nu a fost niciodată gelos pe bărbaţii din jurul vedetei, soţul său, omul de afaceri Laurenţiu Gheorghe, este impresionat de schimbarea partenerei sale de viaţă.

“Îi place foarte mult schimbarea pe care am făcut-o, pentru că acum am să fiu ÅŸi „pe sticlă”, aÅŸa cum sunt în realitate. Pentru el sunt frumoasă oricum. El m-a sprijinit mereu, în toate deciziile luate”.

Apariţii sexy

La doar 22 de ani, Roxana Ionescu a pozat atât nud, cât şi sexy în majoritatea revistelor dedicate bărbaţilor, fiind cunoscută publicului ca “Mama Natură”. Vedeta Antenei 1 a recunoscut că sânii săi au făcut-o celebră.
click

Adauga un comentariu

*