Noi succese la Clubul Sportiv Scolar Onesti

In competitiile desfasurate recent, Clubul Sportiv Scolar (CSS) Onesti, condus de directorul Mircea Agapi, a inregistrat rezultate foarte bune la lupte libere (juniori III si II), volei (junioare I) si judo (U 17).

Ultima serie a succeselor a fost deshisa de luptatorii onesteni, care s-au remarcat in prima etapa a “Cupei Prietenia”, desfasurata la Brasov, la care 9 sportivi de la CSS Onesti au reusit sa urce pe podium, ei fiind pregatiti de profesorul-antrenor Alexandru Simon. Pe primul loc in clasament s-au situat Adelina Maxim (categoria 32 de kilograme), Ana Lenghen (43 kg) si Alina Leonte (52 kg), iar ceilalti 6 luptatori au ocupat locurile doi si trei. Printre cei 200 de participanti la competitie s-au numarat si cativa luptatori de la Clubul Sportiv Municipal Onesti, care au urcat si ei pe podium, cum ar fi Catalina Ghinea, clasata pe primul loc.

Voleibalistele au ajuns in semifinale

Cele mai bune rezultate au fost inregistrate la volei feminin, la care junioarele de la CSS Onesti au reusit sa se califice in semifinalele campionatului national, dupa ce au castigat ambele turnee din sferturi, cel de la IasI si cel de la Onesti. Echipa CSS Onesti a terminat pe primul loc, fara nicio infrangere, castigand cele 6 partide jucate cu CSS Botosani (3 – 0), CSS Unirea-Penicilina Iasi (3 – 1) si LPS Braila (3 – 0), aceste scoruri fiind inregistrate atat in turneul de la Iasi, cat si in cel de la Onesti, diferente fiind doar la rezultatele pe seturi. Din echipa onesteana au facut parte Oana Pelin, Adina Serbu, Alexandra Stoica, Alexandra Simionescu, Ana Boanta, Andra Patachi, Elena Ciobotaru, Diana Zdrobis (capitanul echipei), Anca Masala, Denisa Biciusca si Teodora Puscasu, fetele fiind pregatite de profesorul-antrenor Laurentiu Popescu. Turneul din semifinale se va desfasura in aprilie, iar CSS Onesti va avea de infruntat alte 5 echipe din tara.

Judoka la finala pe tara

Alte rezultate bune au fost obtinute la judo, la faza pe zona a campionatului national pentru juniori II, desfasurata la Gura Humorului, unde 8 sportivi de la CSS Onesti, pregatiti de profesorul-antrenor Horia Chelu, au reusit sa se califice in ultimul act al competitiei, finala pe tara. De pe primul loc in clasament s-au calificat Catalin Paduraru (categoria 50 de kilograme) si Vlad Lupica (90 kg), iar ceilalti 6 si-au asigurat calificarea de pe locurile doi si trei.

Florin TANASE

Adauga un comentariu

*