Becali l-a dat afară pe liderul PNG – CD IaÅŸi

Ovidiu Ionescu, preşedintele PNG-CD Iaşi a fost revocat astăzi din funcţie, transmite corespondentul AMOS News.

Prin intermediul unui comunicat de presă semnat de biroul de presă PNG-CD se menÅ£ionează faptul că Ovidiu Ionescu a fost revocat din funcÅ£ia de preÅŸedinte a filialei IaÅŸi a Partidului Noua GeneraÅ£ie – CreÅŸtin Democrat.

„Această decizie este o consecinţă a slabei gestionări a activităţii filialei IaÅŸi în timpul campaniei pentru alegerile euro-parlamentare, unde a fost obÅ£inut un rezultat sub pragul electoral, cât ÅŸi a managementului ineficient practicat în structura filialei în această perioadă pre-electorală”, se menÅ£ionează în comunicatul de presă. Contactat telefonic, Ovidiu Ionescu nu ÅŸtia de această decizie.

„Nu ÅŸtiu nimic de acest lucru, eu am fost în judeÅ£ ÅŸi acum am ajuns în IaÅŸi. Am să iau legătura cu preÅŸedintele partidului ÅŸi după aceea am să vă spun mai multe”, a declarat Ovidiu Ionescu.

Ionescu a fost din nou contactat însă acesta nu apucase să primească lămuriri de la conducerea centrală a partidului. ” Nu am apucat încă să vorbesc. Dar ce scrie în comunicat, că m-a revocat ? ÃŽnseamnă că mă ia vicepreÅŸedinte la BucureÅŸti”, a mai spus Ionescu plin de speranţă. Visul de a ajunge la BucureÅŸti a fost spulberat când i s-a adus la cunoÅŸtinţă faptul că decizia de revocare din funÅ£ie a fost luată din cauza rezultatelor proaste la alegerile europarlamentare ÅŸi a managementului ineficient din acestă perioadă preelectorală.

George Becali nu a putut fi contactat telefonic.

Adauga un comentariu

*