Ciprian Ciocan – reglare de conturi pentru o masina dorita de Cristi Borcea

ciocan.jpgCiprian Ciocan s-a trezit cu mascaţii în faţa casei. Aceştia erau hotărâţi să-i ridice maşina, o bijuterie adusă din Spania pentru care, susţine el, ar fi plătit 115.000 de euro.Mai avea de achitat încă 15.000 şi ar fi fost în termen. Vânzătorul a depus însă plângere împotriva lui, precizând că n-a văzut niciun ban până acum.

Transformat din sportiv în om de afaceri, Ciprian Ciocan susţine că poate dovedi cu acte că a plătit un avans consistent.

Pe baza unei ordonanţe, oamenii legii au mers să ridice maşina. Fostul campion la box s-a opus, aproape cu lacrimi in ochi. Maşina a rămas în curtea fostului sportiv, după ce acesta s-a angajat în scris că nu se va atinge de ea. Bolidul va fi păzit de mascaţi şi de jandarmi.

Ciocan sutine ca tot scandalul cu masina a pornit din momentul in care Cristi Borcea ar fi pus ochii pe ea, dorind-o in propriul garaj.
protv

Comentarii

  1. bravo ciocane ….fraereshtei pe toti din bacau..

  2. certo che con una machina cosi , si riesce meglio a cuccare. vero cipriane? tu, si ,che hai buon gusto…. ti faccio tanti auguri! la machina e tutta tua. x un grande uomo, ci vuole una grande machina..

  3. BRAVO CIPRIANE….

  4. sint 15 ani de cind boxing in canada

  5. iuliana serban a zis:

    ASA TATA… CE TARE ESTI…

Adauga un comentariu

*