HEWSON HAPY HOUSE va organiza cursuri de dans, actorie si modeling

Imelda Nola Hewson, irlandeza din Bacau, administratorul SC HEWSON HAPY HOUSE, o unitate de invatamant pentru prescolari, s-a gandit sa faca si altceva in afara preocuparii de baza, educarea prescolarilor.

Pentru a le desavarsi educatia, ea a adaugat ore de actorie, modelilng, limbi straine, dansuri. „Pot invata engleza, franceza, italiana sau germana, in functie de optiunile parintilor. De asemenea, cei care doresc pot opta pentru initierea in calculatoare”, spune patroana cresei HEWSON HAPPY HOUSE. La sfarsitul saptamanii trecute, in sediul cresei a avut loc insa un alt fel de activitate, sarbatorirea zilei de nastere a unei fetite de zece ani. Copil de zece ani la o cresa, fie ea si particulara?

„Este vorba despre prima manifestare de acest gemn organizata de gradinita noastra. Parintii unei fetite care implineste zece ani, Rebecca Vasiliu, ne-au solicitat sa organizam aniversarea zilei de nastere aici la noi. Oricum, in intentia noastra stateau si astfel de activitati. Noi punem la dispozitie spatiul, aducem un clown, precum si alte personaje placute copiilor. De asemenea, pentrru sarbatorit, cu complicitatea parintilor, va fi prezent un actor sau o actrita care sa intruchipeze personajul indragit de copilul respectiv. Astazi am solicitat-o pe actrita Alice Volbea sa se imbrace ca o papusa Barbie, pentru ca aceasta este papusa preferata a Rebeccai”, spune Imelda Nola. In ceea ce priveste mancarea, patroana ne-a declarat ca, avand bucatarie proprie, poate prepara orice meniu, dar ca si pot aduce si din alta parte ceea ce doresc invitatii.

„Preturile nu sunt mari, tinem cont de buzunarul solilicitantilor”, adauga Imelda. Si petrecerea era in toi, artistul care interpreta si pictorul avand cel mai mult de furca. Primul ii antrena pe copii la diferite jocuri, iar pictorita le transforma fetele copiilor in personajele visate. Insa aceasta activitate nu este si singura de acest gen care va avea loc la HEWSON HAPY HOUSE. „In cel mult o saptamana vom deschide o agentie pentru copiii care vor sa urmeze cursuri de dans, modeling si actorie. Toate actiunile vor avea loc numai in limba engleza. Tocmai pentru ca avem p experienta in psihologia copilului stim cum sa ne comportam cu el. Agentia va organiza apoi spectacole.

Absolventii cursurilor vor primi atestate recunoscute in Uniunea Europeana. Fiica mea, Ali Mac Donnell, este model in Irlanda si putem incheia contracte cu firma ei. Pentru inceput vom organiza selectii cu copii cu varste de la 5 – 6 ani si pana la 16 – 17 ani. Speram sa atragem cat mai multi cursanti”, ne-a declarat in exclusivitate Imelda Nola, administratorul SC HEWSON HAPY HOUSE. Asadar, cat de curand in Bacau, o agentie de dans, actorie si modeling, cursurile desfasurandu-se numai in limba engleza.
Dan MINDIRIGIU

Comentarii

  1. gica contra a zis:

    vreau si eu sa ma insor si nu mai am loc la restaurant. ca s-au ocupat toate pina la anul.
    daca tot inchiriezi localul, ai si lautari ( dar sa nu fie manelisti – ca nu-i plac lui socru-meu) sau ii aduc pe ai mei ?
    sper ca aveti lingurite, furculite sau sa le inchiriez de pe undeva eu ?
    curte aveti sau facem in strada cheful ?
    pot sa mai abuzez de voi putin ?
    VRETI SA NE FITI NASI ?
    ca sint buni si euroii vostri.

  2. Probabil ca n-ai copii de iti permiti sa iei ” la misto” articolul, cu siguranta l-ai fi citit cu mult mai mult interes.Daca vrei sa te insori sa fii sanatos,dar e specificat CLAR in articol…(pentru cei care stim sa citim)ca femeia inchiriaza gradinita pentru aniversarea zilei de nastere(a copiilor)!
    Si ca sa ”abuzez” si eu un pic de comentariul tau…socru’-meu – e forma corecta,ca sa nu mai spunem ca orice propozitie incepe cu majuscula,mari goluri si pe la ortografie si punctuatie,”sint” are ,de multi ani, forma SUNT,deci puneti la punct limba romana si dupa aia mai fa misto de articole de genul, unde unii dintre noi incearca sa promoveze educatia si cultura copiilor nostri.

  3. caut si eu un coregraf pt dansuri house.

  4. iustina furdui a zis:

    Abia acum am aflat de existenta dvs. Pentru copilul meu in varsta de 7 ani si 3 luni doresc ce e mai bun.As vrea sa stiu mai multe despre agentia pentru copii si cum pot sa-l inscriu pe fiul meu .

  5. o alta mamica nemultumita a zis:

    Atentie mare la aceasta cresa!!! Noi am ignorat toate avertizarile una din acestea fiind chiar amenda OPC pentru mancare expirata (vezi: http://209.85.129.132/search?q=cache:GacVnmHAEBkJ:www.newsiasi.ro/v1/modules/news/visit.php%3Ffileid%3D729+hewson+expirate&cd=2&hl=ro&ct=clnk&gl=ro) si ne-am inscris copilul. A fost mereu bolnav de enterocolita pentru ca mancarea este facuta se pare si cu alimente expirate, iar ei nu-si asuma nici o responsabilitate. Am fost internata cu el si a fost bolnav de nenumarate ori iar doctorii ne-au avertizat ca ceva nu este in regula cu alimentatia.

    Mai mult, ei nu fac mancare de regim si nu-ti primesc copilul pt motive nefondate: ca are scaunul moale, ca nu au mancare pe baza de morcov si orez etc. In medie, dintr-o luna, am fost obligata sa stau cu copilul acasa doua saptamani. Acum este la cresa de stat si nu am nici cea mai mica problema.

    Mai mult, curatenia lasa mult de dorit, toata lumea intra incaltata si patroana s-a mutat la etaj si se plimba si familia ei cu incaltaminte de strada peste tot.

    Ei s-au acoperit cu un contract care va obliga sa platiti o luna in plus, indiferent de abuzurile lor, iar daca veti incerca sa incheiati pe cale amiabila vor minti pentru a mai prelungi acest termen. Plus ca-si bazeaza argumentarea pe un sir de minciuni, iar atitudinea secretarei este foarte jignitoare. Bani inapoi nu veti vedea niciodata de la ei, si va vor face buni de plata pentru nimic.

    Si-au mai batut joc si de alta mamica care a pierdut sarcina din cauza lor, a se vedea ziarele Desteptarea din sept 2008. Am vrea sa nu faca si alte persoane greseala noastra pentru ca dincolo de bani, cel mai mult sufera bietii copii iar singura lor dorinta e sa faca bani fara sa munceasca.

  6. are dreptate tipul cu comentariul de mai sus .cum vrem sa promovam educatia si cultura copiilor nostri daca parintii sau viitori parinti sunt mai mult decat inculti

  7. alexandra a zis:

    mie mi se pare o gradinita super tare .patroana e foarte frumosa si buna.ii doresc ei si familiei tot ce e mai bun ca sunt niste oameni minunati!cei care le critica sunt niste nestiutori si ,spun minciuni!dar e super tare!

  8. as vrea si eu sa-mi inscriu copilul.locul e minunat!e tot ce e mai bun!nu am mai vazut o cresa si gradinita atat de avansata! cum zice doamna de sus chiar ca e super tare!

Adauga un comentariu

*