Jordan: M-am drogat şi am vrut să mă sinucid, după ce am născut

jordan.jpgS-a ales cu imaginea de bombă sexy, după nenumăratele sale operaţii de modificare a dimensiunii sânilor ei, este considerată o nonconformistă date fiind declaraţiile sale picante care au mereu conţinut cuvântul „sex”, însă Katie Price, alias Jordan, a fost mereu văzută ca o mamă devotată, implicată într-un mariaj stabil, cu un partener de viaţă care o iubeşte şi o ocroteşte.

Ei bine, a sosit momentul ca imaginea de cuplu perfect, care s-a creat în jurul lui Jordan şi al lui Peter Andre să înceapă să se destrame.

Cea care a ţinut să fie sinceră, a fost britanica însăşi, în proaspăt lansata autobiografie, „Pushed To The Limit”. În romanul despre viaţa ei, Jordan a povestit cum s-a drogat, împinsă de depresia postanatală din 2005, punând astfel în pericol căsătoria ei cu Peter şi cum a bătut-o gândul sinuciderii.

După naşterea fiului Junior, Katie Price a intrat într-o stare de depresie profundă, iar atunci singura scăpare a văzut-o în „prafuri”. Pentru că Andre a avertizat-o pe Jordan încă de la începutul idilei că nu va tolera niciun adulter sau vreun consum de droguri din partea jumătăţii sale, prevăzătoarea Jordan s-a drogat departe de ochii soţului, dar sub acelaşi acoperiş.

„Mă simt foarte ruşinată de ce s-a întâmplat atunci. Am consumat mai întâi foarte puţin din drog, după care, pentru că mi-a plăcut, am luat mai mult. Inima începuse să-mi bată foarte tare şi atunci am intrat în panică. M-am speriat şi mi-am spus în sinea mea: «O, Doamne am luat o supradoză! Oare am să mor?»”, a relatat Price.

Înspăimântată de ce i s-ar fi putut întâmpla, diva s-a dus foarte repede la Peter şi i-a mărturisit: „Ştiu că vei divorţa de mine când am să-ţi spun, dar trebuie să aflii adevărul: m-am drogat”. Replica interpretului a fost cât se poate de tăioasă. „Nu pot să mai stau în preajma ta! Eşti o mamă denaturată. Am să plec şi o să-l iau şi pe Junior cu mine”, a zis Andre.

În cele din urmă, modelul a beneficiat de ajutor din partea medicului, care a asigurat-o că totul va fi bine, iar cei doi amorezi au căzut la pace, după ce diva din lumea modei a promis că nu va mai cădea vreodată în patima drogurilor.

În aceeaşi autobiografie, Jordan şi-a mai amintit de un episod urât al vieţii ei, datorat tot depresiei postnatale, şi anume clipa în care a vrut să-şi ia viaţa. S-a urcat în maşină, dornică să se arunce într-o prăpastie. „M-am gândit foarte serios atunci. Să termin odată cu viaţa mea? Să mă arunc şi să dispar de pe faţa pământului?”, şi-a zis vedeta atunci.

Cu un caracter complex şi contradictoriu în acelaşi timp, Jordan a explicat că a reuşit să-l facă pe Peter Andre gelos, flirtând cu Rebecca Loos, cea care l-a ispitit pe David Beckham la adulter. Katie a ţinut să precizeze că nu a fost vorba de nicio legătură de lesbianism, ci pur şi simplu a vrut să testeze reacţiile lui Peter.

În ciuda acestor obstacole în calea fericirii lor, Jordan şi Peter Andre au o relaţie mai solidă ca niciodată. Au împărţit până acum trei ani cu rele şi bune şi ca să marcheze victoria iubirii lor, cei doi vor să-şi reînnoiască jurămintele de dragoste, iar cu această ocazie, Jordan intenţionează să ia şi numele lui Peter.

Antena 3

Adauga un comentariu

*